Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Grefsenlyst FUS barnehage

Avdelinger

Utsikten (G14)
Avdelingsleder:
Annelie Wensel
Tlf: 91190697
utsikten.grefsenlyst@bhg.no
Måneskinn (G14)
Avdelingsleder:
Silje Vestad
Tlf: 91191674
maneskinn.grefsenlyst@bhg.no
Solstråle (G14)
Avdelingsleder:
Dorthe Helen Strøm & Helene Natvik
Tlf: 91190697
solstrale.grefsenlyst@bhg.no
Nordlys (G16)
Avdelingsleder:
Mariell Vestad
Tlf: 46891889
nordlys.grefsenlyst@bhg.no
Regnbuen (G16)
Avdelingsleder:
Tone Sæther
Tlf: 46884241
regnbuen.grefsenlyst@bhg.no
Stjerneskudd(G16)
Avdelingsleder:
Juni Vårdal
Tlf: 46884138
stjerneskudd.grefsenlyst@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Juni Vårdal

Pedagogisk Leder på Stjerneskudd- Utdannet barnehagelærer

Tina Lien Simensen

Pedagogisk medarbeider på Solstråle. 

Madeleine Skalleberg Randem Johnsen

Pedagogisk medarbeider på Stjerneskudd

Dorthe Helen Strøm

Utdannet barnehagelærer - Pedagogisk leder på Måneskinn

Annelie Herngren

Pedagogisk leder på Utsikten -Født og oppvokst i Vänersborg, Sverige. Flyttet til Oslo 2012.

Jobbet i barnehage i 10 år, vært ansatt i Grefsenlyst siden mars 2022.

Har fordypet meg i spesial pedagogikk med fokus på barn med særskilt behov i barnehage. Er opptatt av relasjonsbygging, sosial kompetanse og mangfold. Glad i tur og friluftsliv og det er noe jeg vil videreføre til barna på avdelingen.

Silje Vestad

Pedagogisk leder 2 på Måneskinn- Utdannet sosionom 

Alyxha Ferrao

Pedagogisk Leder på Regnbuen - mastergrad i pedagogikk

Belma Coralic

Daglig leder

Utdannet barnehagelærer med fordypning i kunstfag og veiledning. Har jobbet i barnehagen siden 2013. 

For meg er det aller viktigste at alle barn blir ivaretatt på det nivået de befinner seg på. Vi skal se og anerkjenne barn for den de er, skape trygghet og gode rammer rundt barnet slik at det får utfolde seg i sitt eget tempo. 

Legger vi til grunn et positivt klima rundt barna, vil leken få mulighet til å vokse og spire frem magiske øyeblikk som danner grunnlag for både læring, samspill med andre og en positiv selvfølese hos barnet. 

Mariell Vestad

Pedagogisk Leder 

Utdannet sosionom, men jobber nå som pedagogisk leder på Nordlys. Under studiet hadde jeg mye fokus på barn og interesserte meg spesielt for tilknytningsteori, noe jeg får bruk for her i barnehagen. Jeg har nå jobbet i FUS Grefsenlyst i  4 år. Jeg ser på meg selv som en engasjert, leken og fantasifull voksen,  og jeg er glad for at jeg får være med å skape hverdagsmagi i lek med barna

Grete Natvik

Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet som pedagogisk medarbeider i Grefsenlyst Fus siden 2014. Gjennom den tiden har jeg fått jobbet med ulike aldre, og fått erfaringer fra ulike avdelinger. For meg er det viktig å skape gode og meningsfulle relasjoner med barn

Hege Cecilie Havnås

Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet i Grefsenlyst siden 2009. For meg er det viktig å se hvert enkelt barn for den de er og skape trygghet og undre meg sammen med barna. 

Jason Cassidy

Pedagogisk medarbeider

Har en bachelorgrad i film of tv.  Musikk var en viktig del av livet mitt og jeg tilbrakte 20 årene med å spille i band. Jeg flyttet fra Australia i 2005 og har jobbet i Grefsenlyst i 11 år.

Jeg har en aktiv fantasi og liker å skape sang og historier som få barna til å le, samt å dele kunnskap og få ut mitt indre barn. 

Lena Saade

Pedagogisk medarbeider

Jeg er utdannet som lærer. Jeg har jobbet på Grefsenlyst FUS bhg i 5 år. Det som er viktig for meg i hverdagen er god kommunikasjon og samarbeid med kollegaer, foresatte og gode relasjoner med barn.

Diana Mikoviny

Pedagogisk medarbeider

Har en doktorgrad utdanning innen økologi og miljøvern. I tillegg studiene mine jobbet jeg i tre år som lærer der jeg først kom i kontakt med pedagogikk. Musikk er en stor del av livet mitt. Min reise i Grefsenlyst FUS barnehage begynte med arbeidstrening i 2018. 
Å arbeide med barn, det å ha ansvar for, ta vare på og sørge for god utvikling og læring i trygge omgivelser er en betydelig og givende jobb, så nå holder jeg på å ta fagbrev for å bli Barne- og ungdomsarbeider.