Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Grefsenlyst FUS barnehage

Grefsenlyst FUS barnehage as

Grefsenlyst FUS barnehage ligger i flotte og naturnære omgivelser på Grefsen i Oslo, som bare venter på å bli utforsket av nysgjerrige barn. Barnehagen er fordelt på to hus og 6 avdelinger, begge med lyse og trivelige lokaler som innbyr til mye lek og læring. Barnehagen har selvfølgelig også et godt uteområde som vekker lekelyst og glede hos både store og små barn.

Vi har 3 småbarnsavdelinger, to mellomavdelinger og en førskoleavdeling. Siste året i barnehagen samles alle skolestarterne seg på en avdeling slik at de blir godt kjent og har flere å spille på når de starter på skolen, barnehagen sogner til Disen, Grefsen og Kjelsås skole. På førskoleavdelingen har barna eget opplegg tilpasset alder. De er med på svømmeskole, skiskole og hver vår drar avdelingen på 2 dagers leirskole, tilbakemeldingene herifra er at dette er et minne for livet! 

I vår barnehage prioriteres leken høyt, og for de ansatte er lek en svært viktig del av arbeidet. Hos oss er læring og mestring gjennom lek grunnlaget for vår hverdag. Vi jobber for at ditt barn skal kunne føle seg anerkjent, trygg, eventyrlysten og utvikle seg. Vi har ansatte i alle aldre, med ulik kompetanse. Dette gjør at vi har et godt grunnlag for å kunne gi barna en variert hverdag, der deres individuelle behov blir sett og møtt.

Vi har et stort fokus på å skape vennskap og bygge gode relasjoner, vi skal støtte og veilede barna i disse prosessene. Dette innebærer blant annet å ha selvkontroll, evne til empati og rolletaking, samarbeidsferdigheter, selvhevdelse, og lek, glede og humor. Denne kompetansen har vi behov for i møte med barna, foreldre og kolleger i barnehagen, og er derfor noe vi har mye fokus på i vårt arbeid med kompetanseheving blant de ansatte.

Gjennom å utvikle relasjonskompetansen og bli veiledet i lek, vil barna erfare ferdigheter som hjelper dem med å bygge vennskap, håndtere konfliker og regulere følelser. 

Barnets beste skal alltid være i fokus.

Hos oss kommer BARNET FØRST

Ønsker du å søke barnehageplass hos oss er du alltid hjertelig velkommen innom for en prat og omvisning

Søk barnehageplass

Avdelinger

Utsikten (G14)
Avdelingsleder:
Sandra Sawicka
Tlf: 91188567
utsikten.grefsenlyst@bhg.no
Ledige plasser
Måneskinn (G14)
Avdelingsleder:
Mari Ørbæk
Tlf: 91191674
maneskinn.grefsenlyst@bhg.no
Avdelingsleder 2: Isabel Da Silva
Solstråle (G14)
Avdelingsleder:
Keranka Merinova
Tlf: 91190697
solstrale.grefsenlyst@bhg.no
Avdelingsleder 2: Henriette Rudi
Nordlys (G16)
Avdelingsleder:
Mariell Vestad
Tlf: 46891889
nordlys.grefsenlyst@bhg.no
Ledige plasser
Regnbuen (G16)
Avdelingsleder:
Tone Sæther
Tlf: 46884241
regnbuen.grefsenlyst@bhg.no
Barnehagelærer: Elisabeth Maugesten
Stjerneskudd(G16)
Avdelingsleder:
Hege Simonsen og Iris Schei
Tlf: 46884138
stjerneskudd.grefsenlyst@bhg.no
Barnehagelærer: Mariell Vestad