Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Grefsenlyst FUS barnehage

Grefsenlyst FUS barnehage as

Grefsenlyst FUS barnehage ligger i flotte og naturnære omgivelser på Grefsen i Oslo, som bare venter på å bli utforsket av nysgjerrige barn.

Barnehagen er fordelt på to hus og 6 avdelinger, 3 for småbarna og tre for storbarn. Begge hus har lyse og trivelige lokaler som innbyr til mye lek og læring.  Barnehagen har et godt uteområde som vekker lekelyst og glede hos både store og små barn.

I vår barnehage prioriteres leken høyt, og for de ansatte er lek en svært viktig del av arbeidet. Hos oss er læring og mestring gjennom lek grunnlaget for vår hverdag. Vi jobber for at ditt barn skal kunne føle seg anerkjent, trygg, eventyrlysten og utvikle seg. Vi har ansatte i alle aldre, med ulik kompetanse. Dette gjør at vi har et godt grunnlag for å kunne gi barna en variert hverdag, der deres individuelle behov blir sett og møtt.

Hos oss møter du et personale som sitter på mye kunnskap og erfaring innenfor både Egenledelse i lek og læring, Tuning into kids og CLASS.

Vi har et stort fokus på å skape vennskap og bygge gode relasjoner, vi skal støtte og veilede barna i disse prosessene. Dette innebærer blant annet å ha selvkontroll, evne til empati og rolletaking, samarbeidsferdigheter, selvhevdelse, og lek, glede og humor. Denne kompetansen har vi behov for i møte med barna, foreldre og kolleger i barnehagen, og er derfor noe vi har mye fokus på i vårt arbeid med kompetanseheving blant de ansatte.

Gjennom å utvikle relasjonskompetansen og bli veiledet i lek, vil barna erfare ferdigheter som hjelper dem med å bygge vennskap, håndtere konfliker og regulere følelser. 

Barnets beste skal alltid være i fokus.

Hos oss kommer BARNET FØRST

Ønsker du å søke barnehageplass hos oss er du alltid hjertelig velkommen innom for en prat og omvisning

Søk barnehageplass

Avdelinger

Utsikten (G14)
Avdelingsleder:
Sandra Sawicka & Trine Eikeland
Tlf: 91188567
utsikten.grefsenlyst@bhg.no
Måneskinn (G14)
Avdelingsleder:
Mari Ørbæk & Elisabeth Maugesten
Tlf: 91191674
maneskinn.grefsenlyst@bhg.no
Avdelingsleder 2: Isabel Da Silva
Solstråle (G14)
Avdelingsleder:
Henriette Rudi
Tlf: 91190697
solstrale.grefsenlyst@bhg.no
Nordlys (G16)
Avdelingsleder:
Mariell Vestad & Tarjei Aarebrot
Tlf: 46891889
nordlys.grefsenlyst@bhg.no
Regnbuen (G16)
Avdelingsleder:
Tone Sæther
Tlf: 46884241
regnbuen.grefsenlyst@bhg.no
Stjerneskudd(G16)
Avdelingsleder:
Alyxha Ferrao
Tlf: 46884138
stjerneskudd.grefsenlyst@bhg.no