Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
07:00 - 17:00

 Daglig leder

Belma Coralic
90 98 22 59
E-post

Velkommen til Grefsenlyst FUS barnehage

Grefsenlyst FUS barnehage ligger i flotte og naturnære omgivelser på Grefsen i Oslo, som bare venter på å bli utforsket av nysgjerrige barn.

Barnehagen er fordelt på to hus og 6 avdelinger, 3 for småbarna og tre for storbarn. Begge hus har lyse og trivelige lokaler som innbyr til mye lek og læring.  Barnehagen har et godt uteområde som vekker lekelyst og glede hos både store og små barn.

I vår barnehage prioriteres leken høyt, og for de ansatte er lek en svært viktig del av arbeidet. Hos oss er læring og mestring gjennom lek grunnlaget for vår hverdag. Vi jobber for at ditt barn skal kunne føle seg anerkjent, trygg, eventyrlysten og utvikle seg. Vi har ansatte i alle aldre, med ulik kompetanse. Dette gjør at vi har et godt grunnlag for å kunne gi barna en variert hverdag, der deres individuelle behov blir sett og møtt.

Hos oss møter du et personale som sitter på mye kunnskap og erfaring innenfor både Egenledelse i lek og læring, Tuning into kids og CLASS.

Vi har et stort fokus på å skape vennskap og bygge gode relasjoner, vi skal støtte og veilede barna i disse prosessene. Dette innebærer blant annet å ha selvkontroll, evne til empati og rolletaking, samarbeidsferdigheter, selvhevdelse, og lek, glede og humor. Denne kompetansen har vi behov for i møte med barna, foreldre og kolleger i barnehagen, og er derfor noe vi har mye fokus på i vårt arbeid med kompetanseheving blant de ansatte.

Gjennom å utvikle relasjonskompetansen og bli veiledet i lek, vil barna erfare ferdigheter som hjelper dem med å bygge vennskap, håndtere konfliker og regulere følelser. 

Barnets beste skal alltid være i fokus.

Hos oss kommer BARNET FØRST

Ønsker du å søke barnehageplass hos oss er du alltid hjertelig velkommen innom for en prat og omvisning

Avdelinger

Utsikten (G14)
Avdelingsleder:
Sandra Sawicka & Trine Eikeland
Tlf: 91188567
utsikten.grefsenlyst@bhg.no
Måneskinn (G14)
Avdelingsleder:
Mari Ørbæk & Elisabeth Maugesten
Tlf: 91191674
maneskinn.grefsenlyst@bhg.no
Avdelingsleder 2: Isabel Da Silva
Solstråle (G14)
Avdelingsleder:
Henriette Rudi
Tlf: 91190697
solstrale.grefsenlyst@bhg.no
Nordlys (G16)
Avdelingsleder:
Mariell Vestad & Tarjei Aarebrot
Tlf: 46891889
nordlys.grefsenlyst@bhg.no
Regnbuen (G16)
Avdelingsleder:
Tone Sæther
Tlf: 46884241
regnbuen.grefsenlyst@bhg.no
Stjerneskudd(G16)
Avdelingsleder:
Alyxha Ferrao
Tlf: 46884138
stjerneskudd.grefsenlyst@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Belma Coralic

Daglig leder

Utdannet barnehagelærer med fordypning i kunstfag og veiledning. Har jobbet i barnehagen siden 2013. 

For meg er det aller viktigste at alle barn blir ivaretatt på det nivået de befinner seg på. Vi skal se og anerkjenne barn for den de er, skape trygghet og gode rammer rundt barnet slik at det får utfolde seg i sitt eget tempo. 

Legger vi til grunn et positivt klima rundt barna, vil leken få mulighet til å vokse og spire frem magiske øyeblikk som danner grunnlag for både læring, samspill med andre og en positiv selvfølese hos barnet. 

Tone Sæther

Pedagogisk leder

Har jobbet i barnehage siden 2007, og ble en del av FUS i 2012. Tilsammen har jeg jobbet 7 år som pedagogisk leder på dispensasjon og trives godt med det. For meg er hverdagsmagien viktig, det å være sammen med barna og kunne skape magiske øyeblikk gjennom lek og aktiviteter. 

Sandra Sawicka

Pedagogisk leder. CLASS sertifisert Pre-K

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer ved Høgskolen på Vestlandet i 2019. Jeg har nå jobbet hos Grefsenlyst Fus i to bår. Som pedagogisk leder har jeg stort fokus på lekemiljø, og setter leken høgt i hverdagen. 
Jeg har også et ønske om å motiverer barna til selvstendighet og bidra til barns bedre psykisk helse
Elisabeth Maugesten

Pedagogisk Leder

Studerer for tiden deltid på Oslo Met for å bli barnehagelærer. Har fra tidligere en bachelor i pedagogikk fra høgskolen på Lillehammer. Har 5 års erfaring i barnehage. 

For meg er anerkjennelse, engasjement og omsorg viktig i møte med barna. Det å kunne bruke skogen som arena for lek og læring står høyt hos meg. 

Henriette Rudi

Pedagogisk Leder

CLASS- Toddler Ressursperson

Jeg har jobbet i barnehage siden 2016, og begynte å studere på OsloMet barnehagelærerutdanningen deltid i 2017. Det som er viktig for meg i hverdagen er at alle barna har en god dag i barnehagen, med lek, omsorg og tilstedeværende voksne. 

Mariell Vestad

Pedagogisk Leder 

Utdannet sosionom, men jobber nå som pedagogisk leder på Nordlys. Under studiet hadde jeg mye fokus på barn og interesserte meg spesielt for tilknytningsteori, noe jeg får bruk for her i barnehagen. Jeg har nå jobbet i FUS Grefsenlyst i  4 år. Jeg ser på meg selv som en engasjert, leken og fantasifull voksen,  og jeg er glad for at jeg får være med å skape hverdagsmagi i lek med barna

Mari Ørbæck

Pedagogisk leder

Utdannet barnevernpedagog og Barnehagelærer.  Har jobbet i Grefsenlyst FUS barnehage i 4 år, og syntes det er spennende hvordan det enkelte barnet utvikles sosialt sammen med andre barn. Jeg tenker det er viktig å inkludere alle barna i et trygt fellesskap og setter omsorg og kjærlighet høyt i hverdagen. Hver dag er unik og jeg føler meg heldig som får lov til å påvirke barnas oppvekst.

Diana Moreno

Pedagogisk medarbeider 

En sprudlende og glad person som har jobbet i barnehage i over 8 år.  
Fortiden jobber jeg med  fullføre fagprøven for barn og ungdom.
Det som er viktig for meg i hverdagen er masse glede og latter samtidig som man klarer å sette tydelige grenser
Gretchen Myrdal

Pedagogisk medarbeider 

Har en mastergrad i utdanning. Har jobbet som lærer på skole og barnehage i Thailand. Har jobbet i barnehage siden 2016. For meg er det viktig å ha fokus på det positive. Jeg er morsom, men sjenert. 

Grete Natvik

Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet som pedagogisk medarbeider i Grefsenlyst Fus siden 2014. Gjennom den tiden har jeg fått jobbet med ulike aldre, og fått erfaringer fra ulike avdelinger. For meg er det viktig å skape gode og meningsfulle relasjoner med barn

Wenche Halmøy

Pedagogisk medarbeider

Jeg starter på mitt 12. år i Grefsenlyst.Har tidligere jobbet 16 år  i Grefsen terrasse bhg. 
Mens barna var små var jeg dagmamma i 6 år.
Har jobbet på alle alderstrinn i bhg. Jeg er ei dame med godt humør, blid, sangglad og med masse energi🤗.

Monika Krokos

Pedagogisk medarbeider

Master grad i engelsk språk og litteratur, videreutdanning i flerkulturell pedagogikk med fokus på arbeid med barn og elever fra språklige minoriteter. Lærerutdanning (Praktisk-pedagogisk utdanning) fra Universitetet i Oslo (2019-pågående).
 Jeg begynte å jobbe i FUS Grefsenlyst i august 2019, som vikar. 
Det som er spennende og viktig i barnehagens hverdag er at man får være med på barnas danning, læring og utvikling som foregår hver eneste dag. En voksen i barnehage har en utrolig viktig rolle som begynner med skaping av trygghet og bygging av gode relasjoner.  For meg er det den viktigste og mest spennende delen av min hverdag på jobb.

Hege Cecilie Havnås

Barneveileder.

Jeg har jobbet i Grefsenlyst siden 2009. For meg er det viktig å se hvert enkelt barn for den de er og skape trygghet og undre meg sammen med barna. 

Jason Cassidy

Pedagogisk medarbeider

Har en bachelorgrad i film of tv.  Musikk var en viktig del av livet mitt og jeg tilbrakte 20 årene med å spille i band. Jeg flyttet fra Australia i 2005 og har jobbet i Grefsenlyst i 10 år.

Jeg har en aktiv fantasi og liker å skape sang og historier som få barna til å le, samt å dele kunnskap og få ut mitt indre barn. 

Lena Saade

Pedagogisk medarbeider

Jeg er utdannet som lærer. Jeg har jobbet på Grefsenlyst FUS bhg i 4 år. Det som er viktig for meg i hverdagen er god kommunikasjon og samarbeid med kollegaer, foresatte og gode relasjoner med barn.

Diana Mikoviny

Pedagogisk medarbeider

Har en doktorgrad utdanning innen økologi og miljøvern. I tillegg studiene mine jobbet jeg i tre år som lærer der jeg først kom i kontakt med pedagogikk. Musikk er en stor del av livet mitt. Min reise i Grefsenlyst FUS barnehage begynte med arbeidstrening i 2018. 
Å arbeide med barn, det å ha ansvar for, ta vare på og sørge for god utvikling og læring i trygge omgivelser er en betydelig og givende jobb, så nå holder jeg på å ta fagbrev for å bli Barne- og ungdomsarbeider. 
Nora Sanaker Carlson

Pedagogisk medarbeider 

Akkurat ferdig med 3 år på videregående, med fordypning i kunst, design og arkitektur. Tidligere har jeg jobbet noen dager i barnehage, men dette er første år med fast oppdrag. Jeg har tidligere jobbet i butikk og som servitør. 

Jeg er veldig glad i mennesker, så barnehage passer meg godt. Jeg er glad i å være kreativ og se at barna merker mestring i det de gjør . Jeg mener det å skape relasjoner med barna er svært viktig når man jobber i barnehage. 

Trine Eikeland

Pedagogisk leder

Jeg er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i spesialpedagogikk. Har tidligere jobbet som miljøterapeut ved en avlastningsbolig for barn med autisme. Jeg har også erfaring fra barnehage og skole hvor jeg har fulgt opp barn med spesielle behov. Gjennom mine erfaringer har jeg fått stor interesse for barnehagefaget og jobber nå som pedagogisk leder på disp. Jeg er opptatt av gode relasjoner, omsorg og trygghet for barna.