Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Grefsenlyst FUS barnehage

Avdelinger

Utsikten (G14)
Avdelingsleder:
Annelie Wensel
Tlf: 91190697
utsikten.grefsenlyst@bhg.no
Måneskinn (G14)
Avdelingsleder:
Silje Vestad
Tlf: 91191674
maneskinn.grefsenlyst@bhg.no
Solstråle (G14)
Avdelingsleder:
Dorthe Helen Strøm & Helene Natvik
Tlf: 91190697
solstrale.grefsenlyst@bhg.no
Nordlys (G16)
Avdelingsleder:
Mariell Vestad
Tlf: 46891889
nordlys.grefsenlyst@bhg.no
Regnbuen (G16)
Avdelingsleder:
Tone Sæther
Tlf: 46884241
regnbuen.grefsenlyst@bhg.no
Stjerneskudd(G16)
Avdelingsleder:
Juni Vårdal
Tlf: 46884138
stjerneskudd.grefsenlyst@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Tone

Pedagogisk leder på Regnbuen.

Jeg er en sprudlende dame med et brennende engasjement for gode relasjoner med barna. Barnet kommner alltid først, i alle situasjoner. Det å skape et godt barnehagemiljø både for barn, foreldre og oss ansatte er en svært viktig del av min hverdag!

Gretchen

Utdannet bachelorgrad i pedagogikk med  fordypningsfag i naturfag. I tillegg tok jeg master i pedagogikk. I mange år underviste jeg både i skole og barnehage i Thailand. Siden 2018 har jeg jobbet i Grefsenlyst FUS barnehage.For meg er det viktigste barnas behov og velvære. Derfor er dette min første prioritet.Det meste av utvikling i barnas liv foregår i de første årene. Av den grunn har jeg fokus på barnas sosiale kompetanse, emosjonell veiledning/sevfølelse og trygghet.

Emma

Barnehagelærer på Stjerneskudd - Som ansatt i barnehagen er det viktig for meg å være en trygg og tilstedeværende voksen for barna. Dette er barnas hverdag, og jeg er så glad for å kunne være en del av den og deres utvikling.

Sjur

Pedagogisk medarbeider på Nordlys - Jeg brenner for de gode samtalene i hverdagen. Gjennom gode relasjoner og lek ønsker jeg at barna skal få utforske og utvikle seg. Jeg vil fremme inkludering og gi barna erfaringer med at vi alle er viktig for fellesskapet

Helle

Pedagogisk leder på Utsikten. Jeg har en Bachelor grad fra UiT i pedagogikk. Jeg har lang erfaring fra barnehageyrket som emdarbeider, spesialpedagog og pedagogisk leder. I arbeid med barn er jeg blant annet opptatt av tilrettelegging og bevissthet rundt barnas lekemiljø, det sosiale og det språklige miljøet. Har også erfart viktigheten av at barn er fysisk aktiv, tar i bruk og blir kjent med naturen. Er selv glad i  friluftsliv og tur! 

Ellen

Utdannet Barnehagelærer- Glad i å være aktiv med barna gjennom lek i friluft og natur

Ann

Pedagogisk medarbeider Måneskinn 

Jeg har en bachelor i sosialantropologi fra NTNU. I den graden har jeg inkorporert et semester med Utviklingsstudier i Vietnam, gjennom Kulturstudier og OsloMet.Først og fremst er det veldig viktig for meg å bygge nære og trygge relasjoner med barna. For at de skal ha en fin tid i barnehagen er det viktig at de er rundt voksne som de kan regne med i både gode og vonde stunder. Dette innebærer å kommunisere godt med barna. Det å bare sitte ned og prate sammen med barna er en viktig del av min hverdag. I tillegg til at det er like viktig å lytte til hva de har å si.Vi må ikke glemme å ha det gøy! Det kan se ulikt ut for flere og det er viktig at alle får sjansen til å ha det gøy på sin måte. For meg er det gøy å prate, danse og la barna sin fantasi løpe løpsk. Både barn og voksne tilbringer store deler av uka sammen og for at det skal bli meningsfylt og hyggelig er dette viktig for meg.

Helene

Pedagogisk leder på Solstråle.

Utdannet-  Barnehagelærer. Jeg ble ferdigutdannet i Kristiansand våren 2023 og har fordypning i Musikk. Jeg har holdt på med musikk siden jeg var 7 år og det er en stor del av mitt liv. Jeg ble ekstremt innteresert i den effekten musikk har på både barns kognitive, sosiale, fysiske og psykiske utvikling og ville fordype med enda mer i dette under studiet. I barnehagen er det viktig for meg å gi barna trygghet, omsorg, lek og læring hver eneste dag.

Juni

Pedagogisk Leder på Stjerneskudd- Jeg tokk Bacheloren min som barnehagelærer på OsloMet fra 2019-2022, med fordypning i "Barndom, identitet og mangfold"Som pedagog, er noe av det viktigste for meg at hvert enkelt barn blir sett, hørt, og inkludert i barnehagen hver eneste dag. Alle barn er ulike, og derfor må vi som ansatte i barnehagen møte de på en best mulig måte ut i fra deres egne forutsetninger. Mitt hovedmål som pedagog er å skape fine hverdagsøyeblikk for barna i barnehagen. 

Madeleine

Pedagogisk medarbeider på Stjerneskudd

Utdannet danser ved Bårdar Akademiet og har undervist barn og unge siden endt utdannelse. Har jobbet i barnehage siden 2019 og startet her på Grefsenlyst mars 2022. Liker godt å ta med leken og det kreative inn i møte med barna som gjør at man får gode relasjoner, og det er viktig for meg å være en tilstedeværende og trygg voksen

Dorthe Helen
Pedagogisk leder for solstråle.
Utdannet barnehagelærer og CLASS sertifisert (PRE-K)
For meg er det viktig at alle barn blir sett og hørt for den de er. 
Annelie

Pedagogisk leder på Utsikten -Født og oppvokst i Vänersborg, Sverige. Flyttet til Oslo 2012.

Studerer Barnehagelærer deltid

Jobbet i barnehage i 10 år, vært ansatt i Grefsenlyst siden mars 2022.

Har fordypet meg i spesial pedagogikk med fokus på barn med særskilt behov i barnehage. Er opptatt av relasjonsbygging, sosial kompetanse og mangfold. Glad i tur og friluftsliv og det er noe jeg vil videreføre til barna på avdelingen.

Silje

Pedagogisk leder på Måneskinn- Utdannet sosionom 

Alyxha

Pedagogisk medarbeider 

Belma

Daglig leder

Utdannet barnehagelærer med fordypning i kunstfag og veiledning. Har jobbet i Grefsenlyst siden 2013. 

For meg er det aller viktigste at alle barn blir ivaretatt på det nivået de befinner seg på. Vi skal se og anerkjenne barn for den de er, skape trygghet og gode rammer rundt barnet slik at det får utfolde seg i sitt eget tempo. Legger vi til grunn et positivt klima rundt barna, vil leken få mulighet til å vokse og spire frem magiske øyeblikk som danner grunnlag for både læring, samspill med andre og en positiv selvfølese hos barnet. 

Mariell

Pedagogisk Leder 

Utdannet sosionom, men jobber nå som pedagogisk leder på Nordlys. Under studiet hadde jeg mye fokus på barn og interesserte meg spesielt for tilknytningsteori, noe jeg får bruk for her i barnehagen. Jeg ser på meg selv som en engasjert, leken og fantasifull voksen,  og jeg er glad for at jeg får være med å skape hverdagsmagi i lek med barna

Grete

Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet som pedagogisk medarbeider i Grefsenlyst Fus siden 2014. Gjennom den tiden har jeg fått jobbet med ulike aldre, og fått erfaringer fra ulike avdelinger. For meg er det viktig å skape gode og meningsfulle relasjoner med barn

Hege

Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet i Grefsenlyst siden 2009. For meg er det viktig å se hvert enkelt barn for den de er og skape trygghet og undre meg sammen med barna. 

Jason

Pedagogisk medarbeider

Har en bachelorgrad i film of tv.  Musikk var en viktig del av livet mitt og jeg tilbrakte 20 årene med å spille i band. Jeg flyttet fra Australia i 2005 og har jobbet i Grefsenlyst i 11 år. Jeg har en aktiv fantasi og liker å skape sang og historier som få barna til å le, samt å dele kunnskap og få ut mitt indre barn. 

Lena

Pedagogisk medarbeider

Jeg er utdannet som lærer. Det som er viktig for meg i hverdagen er god kommunikasjon og samarbeid med kollegaer, foresatte og gode relasjoner med barn.

Diana

Pedagogisk medarbeider på Nordlys 

Har en doktorgrad utdanning innen økologi og miljøvern. I tillegg studiene mine jobbet jeg i tre år som lærer der jeg først kom i kontakt med pedagogikk. Musikk er en stor del av livet mitt. Min reise i Grefsenlyst FUS barnehage begynte med arbeidstrening i 2018. 
Å arbeide med barn, det å ha ansvar for, ta vare på og sørge for god utvikling og læring i trygge omgivelser er en betydelig og givende jobb, så nå holder jeg på å ta fagbrev for å bli Barne- og ungdomsarbeider.