Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hasselbakken FUS barnehage

Velkommen til Hasselbakken FUS barnehage i Lier kommune. Vi har en fin beliggenhet ved Stoppen i Lier med kort vei til turområder og bussforbindelser mot Drammen og Oslo. Vi har vårt eget turområde barna har kalt «Søpleskogen», og vi bruker buss aktivt for lengre turer. Vi henter inspirasjon fra Reggio Emilia filosofien, der barns medskapelse, voksenes tilstedeværelse og magiske møteplasser er viktig for oss. 

Hos oss har vi 90 barn fordelt på 5 avdelinger, som har gleden av å være sammen med 23 engasjerte og omsorgsfulle ansatte om å skape hverdagsmagi hver eneste dag. 20% av vårt personale er menn fordelt på både store- og småbarnsavdelingene. Personalgruppen er en engasjert og faglig dyktig gjeng bygget på ulike gode egenskaper, kompetanse og erfaring. 

I vår barnehage møter barna glødende, skapende og tilstedeværende ansatte som legger til rette for gylne øyeblikk og hverdagsmagi. Ingen dager er like hos oss!  Stadig dukker det opp små og store overraskelser, som preger barns nysgjerrighet, forskertrang og lek. Vi gjør sprøe ting sammen, vi hjelper hverandre og lærer hvordan det er å være en god venn. Hos oss kan barn få lov til å være møkkete, rulle seg i sølepytt og være med å skape sin egen hverdag. Barndommen har en unik verdi, og vi i Hasselbakken FUS jobber for å berike barndommen til hvert enkelt barn. I FUS-barnehagene skal barna alltid være i fokus- de er FUS! Vår visjon er vår ledestjerne og den staker ut en retning for hva vi ønsker at organisasjonen skal oppnå- nå og i fremtiden.

Vi har egen friluftsgruppe for førskolebarna som drar på tur hele året! Her har vi fokus på naturen, og alt den har å by på, som leke- og læringsarena samt SmartMat på bål og primus. Hos oss er vi glade i friluftsliv og alle barn har minst en turdag i uken.

På kjøkkenet finner du kokken vår som lager minimum 2 varme måltider hver uke. Utenom dette får vi i løpet av uken servert alt fra hjemmelaget granola til deilige grøtvarianter og grove rundtstykker. Her kan du lese mer om SmartMat-konseptet vårt.

FUS barnehagene har en visjon vi er stolte av og som preger vår hverdag i barnehagen. Sammen gir vi barndommen verdi; lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.


Velkommen til oss!

                                                                

Søk barnehageplass

Avdelinger

Danseløvene
Pedagogisk leder
Gro-Elizabeth & Trine
Tlf: 48318746
danselovene.hasselbakken@bhg.no
Rocketroll
Pedagogisk leder
Øystein & Monica
Tlf: 48318745
rocketroll.hasselbakken@bhg.no
Nøtteknekker`n
Pedagogisk leder
Roald
Tlf: 48318742
notteknekkeren.hasselbakken@bhg.no
Hoppeloppa
Pedagogisk leder
Beate
Tlf: 48318743
hoppeloppa.hasselbakken@bhg.no
Klatremus
Pedagogisk leder
Ann-Kristin og Silje
Tlf: 48318744
klatremus.hasselbakken@bhg.no
Friluftsgruppa
Pedagogisk leder
Silje
Tlf: 90200540
friluftsgruppe.hasselbakken@bhg.no