Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hasselbakken FUS barnehage

Velkommen til Hasselbakken FUS barnehage i Lier kommune

Vi har en fin beliggenhet ved Stoppenkollen med kort vei til turområder og bussforbindelser mot Drammen og Oslo. Barnehagen består av 5 avdelinger, hvor alle er tilnærmet aldersrene. På kjøkkenet finner du kokken vår som lager minimum 2 varme måltider hver uke. Utenom dette får vi i løpet av uken servert alt fra hjemmelaget granola til deilige grøtvarianter og grove rundtstykker. Her kan du lese mer om SmartMat-konseptet vårt.

Vår arbeidsmetode

Livet i vår barnehage preges av utforskning og kreative prosesser som ivaretar barns medvirkning, friluftsliv og fokus på gode møteplasser både ute og inne. Vi benytter prosjektarbeid som arbeidsmetode og har stort fokus på det fysiske miljø som den tredje pedagog. Vi henter inspirasjon fra Reggio Emilia filosofien, der barns medskapelse, voksenes tilstedeværelse og magiske møteplasser er viktig for oss. 

Det siste året i barnehagen tilhører barna det vi kaller "friluftsgruppa", som er på tur fire dager i uka - hele året! Her har vi fokus på naturen, og alt den har å by på som leke- og læringsarena, samt SmartMat på bål og primus. Hos oss er vi glade i friluftsliv, så alle barn har minst en turdag i uken. Like ved barnehagen har vi et eget turområde barna har kalt «Søpleskogen» som vi bruker aktivt. Skal vi på lenger turer benytter vi oss av barnehagens egne EL-sykler, eller buss.

                                                           

Personalet

I vår barnehage møter barna glødende, skapende og tilstedeværende ansatte som legger til rette for gylne øyeblikk og hverdagsmagi. 20% av vårt personale er menn fordelt på både store- og småbarnsavdelingene. Personalgruppen er en engasjert og faglig dyktig gjeng bygget på ulike gode egenskaper, kompetanse og erfaring. Her kan du bli bedre kjent med oss.

                                                               

Ingen dager er like hos oss!  Stadig dukker det opp små og store overraskelser, som preger barns nysgjerrighet, forskertrang og lek. Vi gjør sprøe ting sammen, vi hjelper hverandre og lærer hvordan det er å være en god venn. Hos oss kan barn få lov til å være møkkete, rulle seg i sølepytt og være med å skape sin egen hverdag. Barndommen har en unik verdi, og vi i Hasselbakken FUS jobber for å berike barndommen til hvert enkelt barn. I FUS-barnehagene skal barna alltid være i fokus- de er FUS! Vår visjon er vår ledestjerne og den staker ut en retning for hva vi ønsker at organisasjonen skal oppnå- nå og i fremtiden.

FUS barnehagene har en visjon vi er stolte av og som preger vår hverdag i barnehagen: Sammen gir vi barndommen verdi; vennskap, lek og glede - og hverdagsmagi.


Er du mer nysgjerrig på oss kan du kikke i vår årsplan, på vår sidemeny eller besøke disse linkene:

                                                                

Søk barnehageplass

Avdelinger

Danseløvene
Pedagogiske ledere:
Gro-Elizabeth og Kine
Tlf: 48318746
danselovene.hasselbakken@bhg.no
1 åringene
Rocketroll
Pedagogiske ledere:
Monica og Beate
Tlf: 48318745
rocketroll.hasselbakken@bhg.no
2 åringene
Nøtteknekker`n
Pedagogiske ledere:
Silje og Karoline
Tlf: 48318742
notteknekkeren.hasselbakken@bhg.no
5 åringene (skolestartere)
Hoppeloppa
Pedagogisk leder:
Kasper
Tlf: 48318743
hoppeloppa.hasselbakken@bhg.no
3 åringene
Klatremus
Pedagogiske ledere:
Ann-Kristin og Roald
Tlf: 48318744
klatremus.hasselbakken@bhg.no
4 åringene
Nestleder

Hanne Waaler
hanne.waaler@bhg.no