Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00
  Vi har
ledig plass!
3-5 år fra 01.08.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Jannicke Hagen

Velkommen til Hasselbakken FUS barnehage

Avdelinger

Danseløvene
Pedagogiske ledere:
Karoline og Gro-Elizabeth
Tlf: 48318746
karoline.galaen@bhg.no
1 åringene
Rocketroll
Pedagogiske ledere:
Christine og Hanim
Tlf: 48318745
christine.kalleberg@bhg.no/ Hanim.ulug@bhg.no
2 åringene
Nøtteknekker`n
Pedagogiske ledere:
Roald og Silje
Tlf: 48318742
silje.brandt@bhg.no og roald.stolas@bhg.no
5 åringene (skolestartere)
Nestleder

Kine Schjelderup Syrstad
kine.syrstad@bhg.no
Klatrehopp
Pedagogiske ledere:
Beate Codling og Øystein Røyneland
oystein.royneland@bhg.no, beate.codling@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Jannicke Hagen

Daglig leder

Jannicke er en åpen, leken, varm og sensitiv voksen. Hun er utdannet barnehagelærer, og jobbet syv år i barnehage. Hun har 10 års erfaring med barnevern og fosterhjem. Jannicke brenner for faglighet, relasjonelt fokus, og sensitivitet i møte med barna. Hun er opptatt av psykologisk trygghet, glede og humor i hverdagen.

En funfact om Jannicke er at hun kan prompe med øret, og blåse flammer. 

Gro-Elizabeth Thommessen

Pedagogisk leder på Danseløvene 

Mari Husum Alm

Pedagogisk leder på Hoppeloppa og midlertidig nestleder

Mari er ei varm, inkluderende, tullete og sosial dame. Hun har en bachelor i markedsføring og salgsledelse med fordypning i personalledelse. Hun er også utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har jobbet i barnehage siden 2022. Hun brenner for barns utforsking, lek, medvirkning og lekemiljø. Hun har også et hjerte for endringsarbeid. En funfact om Mari er at hun er en gammel sjel i ung kropp, men også elsker Kaptein Sabeltann. 

Karoline Bismo Galåen

Pedagogisk leder på Danseløvene

Karoline er en varm, omsorgsfull, imøtekommende og artig dame. Hun har erfaring fra barnehage siden 2007 og er utdannet barne-og ungdomsarbeider. Hun går nå sitt siste år på barnehagelærer-studiet. Karoline er glad i arbeid med hendene og kreativitet.

En funfact om Karoline er at hun har hoppet i strikk og er en råtass på dialekter.  

Emma Paden Bostad

Pedagogisk medarbieder på Klatremus

Emma er en varm, raus, omsorgsfull og tålmodig dame. Hun er blid og hjelpsom for de rundt. Emma har utdanning i helsefag, og har jobbet i barnehage i 4 år. Hun brenner for å lære og forstå mer om hvert enkelt barn.

En funfact om Emma er at hun har jobbet som vekter i 7 år på Filipinene og hun er en TIKTOK-queen. 

Anne Britt Bøen

Pedagogisk medarbeider på Danseløvene

Anne Britt er en omsorgsfull, sensitiv, tålmodig og hjelpsom dame. Hun er utdannet kokk og har jobbet 22 år med det. Hun har 8 år erfaring fra barnehage. Anne Britt brenner for at hvert barn skal bli sett og hørt for den de er, og at alle er unike.

En funfact om Anne Britt er at hun er veldig glad i Orkideer. 

Jane Midttun-Oreviken

Barne- og ungdomsarbeider på Danseløvene

Jane er en utadvendt dame som ikke er redd for å by på seg selv. Hun er varm, omsorgsfull og har alltid godt humør, og syntes det er viktig å nyte hver en dag – spesielt de små tingene. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i barnehage siden 2010 og i Hasselbakken siden 2013. Jane brenner for et godt miljø, og for at små og store skal føle at Hasselbakken er en trygg og god plass å være! En funfact om Jane er at hun var sjørøver i sitt forrige liv, og at hun er den kuleste Rogalendingen som bor på Østlandet.

Øystein Røyneland

Pedagogisk leder på Rocketroll

Øystein er en tilstedeværende voksen som er opptatt av ny og spennende forskningsbasert kunnskap om barn og oppvekst. Han er opptatt av en god lekende voksenrolle, lekeledelse og arbeide ut ifra barna interesser og behov. Han er utdannet barnehagelærer og tar en master i pedagogisk utdanningsledelse. Han har jobbet i barnehage siden 2017. Øystein brenner for de ekte og gode relasjonene. Han har et fokus på å møte barna DER de ER i livet.

En funfact om Øystein er at han har utdannelse innen IT.

Beate Nilsson Codling

Barnehagelærer på Hoppeloppa

Beate er en ryddig, strukturert og faglig dame som er glad i fart i hverdagen. Hun er åpen, ærlig, omsorgsfull, leken og tydelig. Beate er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage siden 2016. Hun brenner for fellesskap, gode møteplasser, lek, relasjoner og den gode barndom.

En funfact om Beate er at hun har et hemmelig ønske om å være gamer. 

Yufeng Xu

Barne- og ungdomsarbeider på Rocketroll

Yufeng er en varm, omsorgsfull, nysgjerrig og lærevillig dame. Hun er utdannet lærer og jobbet som lærer på ungdomsskole i Kina i 15 år. Hun har fagbrev som barne- og ungdomsarbeider og har jobbet 13 år i barnehage. Yufeng brenner for god positiv energi fra barnehagen og den gode barndom.

En funfact om Yufeng er at hun må koke vann før hun drikker det. 

Joanna Matuszak

Joanna begynner hos oss 1.august, og er utdannet Barne- og ungdomsarbeider. Hun har lang fartstid i barnehagefeltet, og har tidligere jobbet i en annen FUS barnehage. 

Joanna har masse godt humør og kan tilby barn og foresatte trygge omgivelser. Hun legger vekt på barnas lek, læring og utvikling, samtidig som hun verdsetter ett godt foreldresamarbeid.
Egle Rupeikaite

Pedagogisk medarbeider på Rocketroll

Egle gikk dramalinjen på  Kunst universitetet i Litauen, og var ferdig utdannet i 2005. Etter dette har hun jobbet med kulturelle prosjekter i Litauen. Flyttet til Norge i 2010, og har i tillegg til jobben i barnehage jobbet som dramalærer på Kulturskolen.

Egle elsker å jobbe med mennesker, og er veldig glad i natur og i kulturelle opplevelser. Kreativiteten er viktig for henne. Hun trives veldig godt i barnehagen, og der kan man skape magiske og trygge dager til barna, her kan hun bruke kreativitet og hjelpe barna å kjenne verden på en god og positiv måte.

En liten funfact er at Egle betyr Juletre/grantre.

Monica Martinsen
Monica startes hos oss 1.juni, og har i mange år jobbet som pedaogog i skolen.
Om seg selv sier Monica at hun er er oppriktig engasjert i barna. I arbeidshverdag tar hun alltid god tid til å være tilstede og følge opp barna på deres premisser, i tillegg til å fremme barnas utvikling. Hun er en trygg voksen det er enkelt å forholde seg til, og er god til å veilede og finne gode løsninger på utfordringer. Dette gjelder både for barna, medarbeidere og foresatte.
Helene Storholt

Fagarbeider 

Christine Irena Kalleberg

Pedagogisk leder på Rocketroll

Christine er yogalærer, turjente, matentusiast og livsnyter. Hun har jobbet i Hasselbakken i 15 år, er utdannet barne- og ungdomsarbeider og går Barnehagelærerutdanningen akkurat nå.

Hun lever for eventyr og pustepauser ute under stjernene. I jobben min brenner jeg for barndommens egenverdi og naturnærvær. Jeg brenner for å verne om en barndom full av tilstedeværelse, magi, undring, lek og spontanitet. Jeg er også en tilhenger av økosofien, og brenner for at barna skal oppleve en dyp kjærlighet til naturen som vi alle er en del av. 

Van Boi Thang

Pedagogisk medarbeider på Klatremus

Line Sommer

Line er ei engasjert dame som startet å jobbe hos oss våren 2024. Hun har et stort hjerte for barna som trenger ekstra oppfølging, og jobber derfor med enkeltbarn. 

Hanim Ulug

Pedagogisk leder på Rocketroll

Hanim er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har hatt gleden av å jobbe i barnehagesektoren siden 2022. Som en rolig, positiv og blid person, brenner hun for å skape et trygt og stimulerende miljø for barna. Med hennes omsorgsfulle og tålmodige tilnærming tar hun seg tid til hvert enkelt barn, slik at de føler deg sett og hørt

Funfact: Hanim elsker oliven! De små smaksbombene fra middelhavet er hennes favoritt, og hun vil aldri få nok av dem. Hvem trenger vel chips når man har oliven som snacks?

Jane Iren van Mourik

Barne- og ungdomsarbeider i 80% på Hoppeloppa

Jane Iren er en varm og god voksen som er opptatt av å lage lune koselige morgenstunder med barna. Hun har fagbrev som servitør og barn- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i barnehage i 25 år. Hun er opptatt av å støtte, hjelpe og veilede barn til å bli selvstendige og trygge. Hun er en god lytter, og tar barnas initiativ på alvor. Jane Iren brenner for prosjektarbeid, samlinger og at alle har det bra. Hun er opptatt av å lære å være gode med hverandre og ha et godt fellesskap.

En funfact om Jane Iren er at hun har strikket 100 vaskekluter. 

Roald Stølås

Pedagogisk leder på Nøtteknekkeren

Roald er en lugn, varm og en artig fyr. Han er anerkjennende, tilstedeværende og positiv. Roald er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage siden 2018. Roald er opptatt av barns lek, trivsel og utvikling. Han brenner også for barns medvirkning. 

Silje Helen Brandt

Pedagogisk leder på Nøtteknekkern og friluftsgruppa

Silje brenner for friluftsliv i barnehagen. Ved å legge inn turer i skog og mark flere ganger i uke bryter vi opp alle mønstre som er bygget over flere år i barnehagen. Vi møtes på nøytral grunn i skogen eller hvor det måtte være og knytter nye vennskap, erfaringer og opplevelser. Vi får respekt for natur og bærekraft og blir godt rustet til å møte en ny skolehverdag når tiden er inne.

Silje studerte barnehagelærer med fordypning i ledelse ved Dronning Mauds minne i Trondheim. I tillegg har hun veiledning fra USN. Hun har jobbet i ulike barnehager siden 2007, og i Hasselbakken siden april 2019.

Silje er friluftentusiast, og sover ute hele året!

Jeanette Austad

Fagarbeider på Nøtteknekkern og friluftsgruppa

Merethe Øynes

Pedagogisk medarbeider og ekstraressurs på Nøtteknekkeren. 

Merethe er en barnslig, trygg og omsorgsfull voksen. Tidligere har hun jobbet inn salg og marked, og hun har vært prosjektleder. Hun har jobbet i barnehage i 3 år. Merethe brenner for faglig påfyll, samt trygge og glade barn.

En funfact om Merethe er at hun har hoppet fallskjerm. 

Eline Liaklev

Vikar

Helle

Vikar

Heller er en blid, omsorgsfull og rolig dame. Helle har gått hjelpepleieskolen og vært helsesekretær. Hun har jobbet som barsel og spedbarnssykepleie og har teori i ambulansefaget. Hun har jobbet 1 år i barnehage. Helle brenner for omsorg, lek og læring.

En funfact om Helle er at hun driver motorsport, bilcross og kjører motorsykkel.

Salwa

Vikar på Nøtteknekker'n