Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Jar FUS barnehage

Hverdagsmagi

Jar FUS barnehage har et stabilt, dyktig og engasjert personale med mye humor og glede. De er glødende, skapende og tilstedeværende medarbeidere med sterk faglig kompetanse og lite sykefravær. Vi har fått Nærværsdiplom tre år på rad!

Vår visjon: Sammen gir vi barnedommen verdi - lek, glede og hverdagsmagi. 

Vi ser på barn som unike, de blir behandlet med respekt, blir sett og hørt, og de skal føle at de er betydningsfulle. Sammen skaper vi hverdagsmagi. Vi setter av god tid til lek, og barna møter et fysisk miljø som inspirerer til lek og læring både inne og ute. Hos oss kommer barnet først.

Barnet først er foruten FUS sitt slagord, også en kompetanseutvikling i FUS barnehagene som følges med et forskningsprosjekt via Universitetet i Oslo. Barnet først bygger på et forskningsprogram, Tuning into Kids (TIK) som har som mål å styrke barnas emosjonelle og sosiale kompetanse.

Jar FUS barnehage har vært pilotbarnehage i kompetanseutviklingen "Barnet Først" i barnehageåret 2019 -2020. Dette året vil vi fordype oss videre i CLASS/TIK. Vi vil ta for oss ulike hverdagsomeråder i lys av CLASS og utvikle kvaliteten i forhold til de    3 domenene "Sosioemosjonell støtte og veiledening", "Organisering og ledelse" og "læringsstøtte". Barnehagen har en ressursperson som er sertifisert CLASS observatør. Ressurspersonen har, sammen med Daglig leder, et overordnet ansvar for det faglige arbeidet med CLASS og TIK.

Vi er 6 menn og 14 kvinner. 2 pedagoger på hver avdeling. Vi har utarbeidet et varmt og inkluderende miljø mellom barn, foreldre og personalet. Vi jobber daglig med barnas trivsel, utvikling, vennskap og relasjoner. Vi har i mange år scoret høyt på brukerundersøkelser og har et meget godt omdømme.

 

                                                                     

Søk barnehageplass

Avdelinger

Trollskogen
Avdelingsleder:
Håvard Flø og Migiwa Kurisaki-Sagberg
Tlf: 90842241
trollskogen.jar@bhg.no
Dovrehallen
Avdelingsleder:
Cathrine Seljeflot-Martens og Stian Borge Kühn
Tlf: 90862609
dovrehallen.jar@bhg.no
Kongsgården
Avdelingsleder:
Live Mørk Daleng og Rasmus Hemgren
Tlf: 90861060
kongsgarden.jar@bhg.no