Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:30

 Daglig leder

Kathrine Nese
93 26 62 97
E-post

Velkommen til Kleppestemmen FUS barnehage

Kleppestemmen FUS barnehage ligger sentralt i Klepp kommune med friområder og turmuligheter rett i nabolaget. Det er kort vei til flere institusjoner som bibliotek, skole, andre barnehager og butikker. Barnehagen åpnet høsten 2006. Kleppestemmen FUS barnehage har 3 avdelinger med barn i alderen 0-6 år.

Personalet i barnehagen reflekterer jevnlig over egen praksis. På den måten kan de hele tiden være den beste utgaven av seg selv og på best mulig måte ovenfor både barn,kolleger og foresatte. Vi ønsker å ha et godt og tett samarbeid med foreldre om barnets beste. Vi er derfor svært stolte over at i år har vi i snitt scort 4,6 i tilfredshet på Udir brukerundersøkelse. 

I Kleppestemmen FUS barnehage vil vi skape gode hverdager. Vi skal oppdage hverdagsmagi, skape trygghet og gode relasjoner, fremme trivsel og eventyrlyst. Vi er engasjerte og omsorgsfulle voksne som ønsker at alle barn skal oppleve lek, glede, hverdagsmagi og vennskap hver dag!

Barnehage har vi også fokus på god tilvenning til barnehagelivet. Tilknytning, trygghet og en god start i barnehagen er viktig. Barnets første dager i barnehagen er tiden for å etablere gode relasjoner til de voksne på avdelingen, med enten mamma eller pappa som trygg base.

I FUS kommer barnet først! Vi har fire prinsipper vi jobber etter for å sørge for læring og utvikling hos hvert enkelt barn: god kommunikasjon, eventyrlyst, lekekompetanse og vennegaranti.

Lurer du på flere detaljer rundt hva vi holder på med, sjekk oss gjerne ut på Facebook. 

Her kan lese våre vedtekter

Avdelinger

Myrull
Pedagogisk leder:
Linn-Anita Oftedal og Anna Hognestad
Tlf: 93262433
Myrhatt
Pedagogisk leder:
Alise Torland og Gyrid Harstad
Tlf: 93253714
Bukkeblad
Pedagogisk leder:
Nina Madsen og Oddrun Brusli
Tlf: 97021671/95467471