Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15
  Vi har
ledig plass!
1-3 år fra 05.08.24
3-5 år fra 01.05.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Lisbeth Olsrød

Velkommen til Salbutangen FUS barnehage

Avdelinger

Bulder
Avdelingsleder:
Silje Lorentzen
Tlf: 95874028
silje.lorentzen@bhg.no
Gruffalo
Avdelingsleder:
Liv Trude Guldal
Tlf: 95874028
liv.guldal@bhg.no
Tusseladden
Avdelingsleder:
Anne Britt Haugen
Tlf: 95874028
anne.haugen@bhg.no
Ruffen
Avdelingsleder:
Marianne Kalleberg og Monika C. Hinden
Tlf: 95857109
marianne.kalleberg@bhg.no
monika.hinden@bhg.no
Knerten
Avdelingsleder:
Inger-Lise Z. Torres
Tlf: 95857109
inger.torres@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Lisbeth Olsrød

Daglig leder her siden oppstarten i 2007.

Har erfaring fra barnehage siden 1991. Først som assistent, siden pedagogisk leder, og som daglig leder siden 2006.

Ieva Engdahl

Spesialpedagog hos oss siden 2010.

Er fra Latvia. Har allsidig utdanning: bachelor i psykologi, viderutdanning i barn med psykososiale vansker, veiledningspedagogikk og spesialpedagogikk.

Marianne Kalleberg

Pedagogisk leder hos oss siden 2008.

Har fordypning i drama, og bruker dette aktivt når barna skal lære sosiale feridgheter og lekeferdigheter. 

Inger-Lise Z. Torres

Ansatt siden 2008. Pedagogisk leder fra 2012. Er barnevernspedagog med videreutdanning i barnehage- og småbarnspedagogikk. Liker å gjøre tverrfaglige prosjekter med barna, gjerne med forming og utforming av inspirerende rom tilpasset prosjektets tema.

Anne Britt Haugen

Pedagogisk leder. Ansatt siden 2007. Rolig og tilstedeværende, og liker å jobbe med de minste barna.

Monika C. Hinden

Pedagogisk leder som startet hos oss i juni 2023. Ei positiv og energisk jente som liker å være i aktivitet sammen med barna.

Silje Lorentzen

Pedagogisk leder. Ansatt her siden 2018. 

Har erfaring fra andre barnehager før hun kom hit. Allsidig pedagog som er leken og omsorgsfull.

Liv Trude Guldal

Pedagogisk leder. Ansatt siden 2018. Rolig og tilstedeværende som trives "på gulvet" med barna. Sertifisert CLASS-observatør.

Isabelle Högman

Barnehagelærer. Har vært ansatt hos oss i flere omganger (vikariater) siden 2018, men er nå fast ansatt. Er fra Sverige, men har tatt utdannelsen i Norge. Omsorgsfull og tilstedeværende.

Aleksander G. Monsen

Fagarbeider. Ansatt siden 2010. Vår egen rockestjerne som spiller gitar og synger, samt er en populær og tilstedeværende medarbeider. 

Lars Granerød

Medarbeider.  Ansatt siden 2009. Jobber her 60 % ved siden av å drive sitt eget firma innen saneringsarbeid. Rolig og tilstedværende, liker bl.a. å leke med ball og sparke fotball med barna.

Andreas Johansen Smith

Andreas var først her gjennom Adecco, men så ble han ansatt av oss i 2021. Har fagbrev som helse- og omsorgsarbeider. Er aktiv, leken og blid.

Laila C. Nenseth Nilsen

Fagarbeider her siden 2008. Laila var først ansatt i en familiebarnehage på Hem, som ble innlemmet i Salbutangen FUS barnehage da vi startet opp. Omsorgsfull og leken. Er barnehagens verneombud med stålkontroll :)

Tine Moe Leirstein

Fagarbeider. Ansatt siden 2012. Er veldig glad i formingsaktiviteter, forskningsaktiviteter i og utenfor forskerrommet, og turer, og hun tar flotte bilder fra hverdagen som dere kan se på MyKid.

Eline Andreassen

Fagarbeider. Ansatt siden 2012. Leken, glad i formingsaktiviteter og turer.

Line Tyrdal

Fagarbeider. Ansatt siden 2009. Line var frisør før hun fant sin rette plass i barnehage. Leken og nysgjerrig, og trives "på gulvet" sammen med barna, både inne og ute.

Siri G. Larsen

Medarbeider her siden 2007. Har nesten fullgått barnevernspedagogutdannelse. Lang erfaring, er rolig og har god oversikt og tilstedeværelse.

Anette Hauan Larsen

Medarbeider. Ansatt siden 2008. Jobber her 60 %. Liker best å være med de aller minste barna. Omsorgsfull og tilstedeværende som har god oversikt.

Fatima Ayoub

Fagarbeider. Ansatt siden 2018. Er fra Libanon. Ble utplassert her fra iFokus først, men hun var så flink at henne måtte vi huke tak i og ansette fast hos oss. Tilstedeværende og omsorgsull. Lager bl.a. veldig god mat til oss. 

Astrid Berg

Kjøkkenassistent. Ansatt siden 2014. Jobber på kjøkkenet oppe på Saltbua i 35 % stilling. Fikser lunsjen og gjør klar ettermiddagsmaten slik at det øvrige personalet kan frigjøres til å være på avdelingene sammen med barna.

Hamda Ibrahim Ali

Hamda har vært hos oss siden 2021. Hun er fra Somalia og har også erfaring fra helsefag og barn med spesielle behov. Hamda er en rolig og omsorgsfull medarbeider som er positiv og lett å samarbeide med.

Yvonne Caspersen

Medarbeider. Yvonne liker godt å være ute og i aktivitet med barna, i barnehagen eller på tur. Yvonne har jobbet hos oss tidligere, og er nå i fast stilling fra 2023.

Marthe H. Larsen

Marthe er barne- og ungdomsarbeider, og har vært her siden 2017. I 2022 hadde hun permisjon, da jobbet hun på skole og SFO. Men fra januar 2023 er hun tilbake hos oss. Marthe er veldig omsorgsfull og tilstedeværende med barna, og skikkelig god på språkstimulering.