Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15

Vi har
ledig plass!

Barn 1-3 år fra 01.08.2022 Barn 3-5 år fra 01.08.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Lisbeth Olsrød
97 12 71 22
E-post

Velkommen til Salbutangen FUS barnehage

Avdelinger

Bulder
Avdelingsleder:
Inger-Lise Z. Torres
Tlf: 95874028
Gruffalo
Avdelingsleder:
Silje Lorentzen
Tlf: 95874028
Tusseladden
Avdelingsleder:
Anne Britt Haugen og Liv Trude Guldal
Tlf: 95874028
Ruffen
Avdelingsleder:
Anette Slettingdalen-Johansen
Tlf: 95857109
Knerten
Avdelingsleder:
Marianne Kalleberg og Pedro Z. Torres
Tlf: 95857109

Vis alle

Ansatte

Lisbeth Olsrød

Daglig leder her siden oppstarten i 2007.

Har erfaring fra barnehage siden 1991. Først som assistent, siden pedagogisk leder, og som daglig leder siden 2006.

Ieva Engdahl

Spesialpedagog hos oss siden 2010.

Er fra Latvia. Har allsidig utdanning: bachelor i psykologi, viderutdanning i barn med psykososiale vansker, veiledningspedagogikk og spesialpedagogikk.

Marianne Kalleberg

Pedagogisk leder hos oss siden 2008.

Har fordypning i drama, og bruker dette aktivt når barna skal lære sosiale feridgheter og lekeferdigheter. 

Pedro Z. Torres

Pedagogisk leder her siden 2010.

Er fra Peru, har tatt barnehagelærerutdanning i Norge. Bruker mye skogen og naturen sammen med barna, og legger mange aktivteter til turer og uteliv.

Inger-Lise Z. Torres

Ansatt siden 2008. Pedagogisk leder fra 2012. Er barnevernspedagog med videreutdanning i barnehage- og småbarnspedagogikk. Liker å gjøre tverrfaglige prosjekter med barna, gjerne med forming og utforming av inspirerende rom tilpasset prosjektets tema.

Silje Lorentzen

Pedagogisk leder. Ansatt her siden 2018. 

Har erfaring fra andre barnehager før hun kom hit. Allsidig pedagog som er leken og omsorgsfull.

Laila C. Nenseth Nilsen

Fagarbeider her siden 2008. Laila var først ansatt i en familiebarnehage på Hem, som ble innlemmet i Salbutangen FUS barnehage da vi startet opp. Omsorgsfull og leken. Er barnehagens verneombud med stålkontroll :)

Tine Moe Leirstein

Fagarbeider. Ansatt siden 2012. Er veldig glad i formingsaktiviteter, forskningsaktiviteter i og utenfor forskerrommet, og turer, og hun tar flotte bilder fra hverdagen som dere kan se på MyKid.

Eline Andreassen

Fagarbeider. Ansatt siden 2012. Leken, glad i formingsaktiviteter og turer.

Line Tyrdal

Fagarbeider. Ansatt siden 2009. Line var frisør før hun fant sin rette plass i barnehage. Leken og nysgjerrig, og trives "på gulvet" sammen med barna, både inne og ute.

Siri G. Larsen

Medarbeider her siden 2007. Har nesten fullgått barnevernspedagogutdannelse. Lang erfaring, er rolig og har god oversikt og tilstedeværelse.

Aleksander G. Monsen

Fagarbeider. Ansatt siden 2010. Vår egen rockestjerne som spiller gitar og synger, samt er en populær og tilstedeværende medarbeider. 

Lars Granerød

Medarbeider.  Ansatt siden 2009. Jobber her 60 % ved siden av å drive sitt eget firma innen saneringsarbeid. Rolig og tilstedværende, liker bl.a. å leke med ball og sparke fotball med barna.

Anette Hauan Larsen

Medarbeider. Ansatt siden 2008. Jobber her 60 %. Liker best å være med de aller minste barna. Omsorgsfull og tilstedeværende som har god oversikt.

Fatima Ayoub

Medarbeider. Ansatt siden 2018. Er fra Libanon. Ble utplassert her fra iFokus først, men hun var så flink at henne måtte vi huke tak i og ansette fast hos oss. Tilstedeværende og omsorgsull. Lager bl.a. veldig god mat til oss. Tar fagbrev nå.

Astrid Berg

Kjøkkenassistent. Ansatt siden 2014. Jobber på kjøkkenet oppe på Saltbua i 35 % stilling. Fikser lunsjen og gjør klar ettermiddagsmaten slik at det øvrige personalet kan frigjøres til å være på avdelingene sammen med barna.

Anette Slettingdalen-Johansen

Pedagiogisk leder. Ansatt siden 2009. Leken og tilstedeværende, liker å være ute og på tur, samt å jobbe med tverrfaglige prosjekter. Sertifisert CLASS-observatør.

Anne Britt Haugen

Pedagogisk leder. Ansatt siden 2007. Rolig og tilstedeværende, og liker å jobbe med de minste barna.

Liv Trude Guldal

Pedagogisk leder. Ansatt siden 2018. Rolig og tilstedeværende som trives "på gulvet" med barna. Sertifisert CLASS-observatør.

Yvonne Caspersen

Medarbeider i vikariat fra 2020. Leken og tilstedeværende, liker å være "på gulvet" med barna, inne og ute og på tur.

Hamda Ibrahim Ali

Hamda har vært hos oss siden 2021. Hun er fra Somalia og har også erfaring fra helsefag og barn med spesielle behov. Hamda er en rolig og omsorgsfull medarbeider som er positiv og lett å samarbeide med.