Hopp til innhold

Tjøttaparken FUS barnehage

Vi er en herlig gjeng på ca. 120 barn og 30 engasjerte voksne, fordelt på 7 avdelinger. Avdelingene er oppkalt etter områder i nærområdet vårt. Vi holder til i flott og nytt bygg på Tjøtta, bak Kverneland Bil AS.

Vi har utarbeidet en kongstanke i barnehagen vår, som gjenspeiler vårt pedagogiske grunnsyn: "Hos oss skal alle blomstre".

Satningsområdene for barnehagen er "Lek og sosial kompetanse, inkludering og språk". Vårt mål er at hvert barn skal bli den aller beste utgaven av seg selv. Barnet utvikler seg på alle områder gjennom leken; intellektuelt, språklig, fysisk, sosialt og emosjonelt. I leken utvikler og styrker barnet sin identitet og selvfølelse. Derfor kommer leken først hos oss.

Vi liker å jobbe med prosjekt, og deler barnehageåret inn i ulike temaperioder. Her er kongstanken vår ledene ved at vi følger barnas spor og intresser, med vekt på deres medvirkning i planleggningen av hver måned. Med respekt for lekens egenverdi jobber vi mye med å legge til rette for lek og utforsking gjenom temaperiodene og når vi leker inne og ute. Gjennom hele barnehageåret skal vi jobbe for å bygge relasjoner, knytte vennskapsbånd, leke og utforske.

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser!

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Tine Moe Eide
Daglig leder

Tlf: 47 67 62 99
E-post: dl.tjottaparken@bhg.no

Avdelinger

Krosshaug
Avdelingsleder:
Karen Lørup og Mariela Holmen
Tlf: 94013579
Ørnahaug
Avdelingsleder:
June Arnøy og Susse Hansen
Tlf: 94007035
Tinghaug
Avdelingsleder:
Renate Kydland
Tlf: 94013578
Kjærlighetsskogen
Avdelingsleder:
Marie Salte
Tlf: 94013591
Dissetreet
Avdelingsleder:
Eirin Leikvoll
Tlf: 94007037
Sigurdsbakken
Avdelingsleder:
Kristine Rørvik
Tlf: 94007034
Tjøttaskaret
Avdelingsleder:
Siv Åshild Kydland og Elisabeth Bærheim
Tlf: 94007036