Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Tjøttaparken FUS barnehage

Avdelinger

Krosshaug
Avdelingsledere:
Ann Kristin og Christine
Tlf: 94013579
Ørnahaug
Avdelingsledere:
Hanne og Siv Åshild
Tlf: 94007035
Tinghaug
Avdelingsleder:
Lise
Tlf: 94013578
Kjærlighetsskogen
Avdelingsleder:
Hanne V. og Emilie
Tlf: 94013591
Dissetreet
Avdelingsleder:
Merete
Tlf: 94007037
Sigurdsbakken
Avdelingsleder:
Alise
Tlf: 94007034
Tjøttaskaret
Avdelingsleder:
Jenny
Tlf: 94007036

Vis alle

Ansatte

Jenny

Sigurdsbakken, 1 åringer 

Jenny er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehage over 10 år. Hun jobber aktivt med å tilrettelegge for en hverdag med språklig stimulering, sosial kompetanse og mestrings glede. Jenny har en rungende og smittende latter, og positiv til det meste som skjer rundt henne. Hun er utdannet Class observatør, og mange FUS barnehager er heldige som får Jenny inn på observasjon i ny og ned.

Cecilie

Sigurdsbakken, 1 åringer

Cecilie er utdannet barn og ungdomsarbeider som har 10 års erfaring barnehage. Hun har både jobbet med de minste og de store i barnehagen. Hun har stor pedagogisk kunnskap og bidrar til et godt lekemiljø gjennom å være et støttendestillas for barna i barnehagen. Cecilie er alltid smilende og positiv, og har et hjerte av gull.

Sidar

Sigurdsbakken, 1 åringer

Sidar er opprinnelig fra Syria. Hun har en sterk relasjonskompetans, og god i møte med både små og store. Hun skaper fort tillit hos barna og knytter sterke bånd gjennom lek og omsorg. Hun er ei festlig dame og bruker mye humor i hverdagen.

Gabriela

Sigurdsbakken, 1 åringer

Gabriela er født i Romania. Gabriela har jobbet i barnehagen i 12 år. Hun er utdannet barne- og ungdoms arbeider og har mange års erfaring med å jobbe med de minste i barnehagen. Hun er en sterk relasjonsbygger som alltid setter barnet først. Gabriela har alltid et trygt og godt fang og har stor omsorg for alle rundt seg.

Flavia

Sigurdsbakken, 1 åringer

Hun er ei sprudlende dame opprinnelig fra Rio de Janeiro. Hun er opptatt av å bygge gode relasjoner med barna og har en enorm omsorg for alle. Hun er en positiv og glad, og opptatt av å skape et godt miljø hvor barna kan føle seg trygge, sett og hørt. Hun engasjerer seg i barnas interesser, og er kreativ og har mange morsomme ideer. Er det brann lek som barna er interessert i; så lager hun brann bil. Liker de dinosaurer; så lager hun til en magisk dinosaur lek.

Alise

Tjøttaskaret, 1 åringer

Hun er en av huset CLASS eksperter innenfor toddlere. Alise er utdannet barnehagelærer og setter barna i fokus, og passer på at de blir inkludert i alt det hun gjør. Alise jobber for at alle barna skal bli sett, hørt og forstått. Hun er virkelig en forkjemper for at barn skal klare oppgavene sine selv, og gir seg ikke før barnet kjenner på mestringsfølelse. Finner du ikke Alise på jobb så er hun nok på tur med sin kjære hund, Wilma.

Linda

Tjøttaskaret, 1 åringer

Linda er utdannet barne- og ungdomsarbeider med lang erfaring i fra barnehagen. Hun er utdannet Marte Meo praktiker. Hun er en kreativ sjel og har alltid et prosjekt på gang. Hun bidrar godt med sine egenproduserte eventyr- og sangkonkreter, og tryller frem magiske samlinger. Linda er til stede der barna er, omsorgsfull og alltid et lurt smil i vente.

Siri

Tjøttaskaret, 1 åringer

Siri har stor kompetanse og mye erfaring med seg i sekken. Hun har jobbet over 10 år i barnehage, og er i tillegg utdannet Marte Meo praktiker. For Siri er det viktig at alle barn skal føle seg sett. Siri er en trygg, tydelig og omsorgsfull voksen, hun engasjerer seg i enkeltbarnet og er glad i å skape gode samtaler og undringer i barnas hverdag.

I tillegg har Siris erfaring fra blomsterbutikk. Hun er avdelingens kunstner og elsker kreative prosesser. Hun er til stede på barnas nivå, er rolig, har et smittsomt smil og en god latter. 

Kamila

Tjøttaskaret, 1 åringer

Kamila er fra Somalia og har bodd her siden 2012. Kamilla har nylig blitt utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun er den rolige, trygge sjelen på avdelingen som skaper ro for både ansatte og barn. Hun er en JA person som alltid har en ledig hånd og tid til å hjelpe dem som trenger det mest.

Inger Lise

Tjøttaskaret, 1 åringer

Inger Lise er et nytt tilskudd i barnehagen, men vi ser hun har mye erfaring med mennesker etter mange år på COOP. Inger Lise er fantastisk god på bygge trygge og nære relasjoner til barna i Tjøttaparken og har alltid en klem på lur. Hun ser alle barna, og gjør sitt for at dagene i barnehagen skal være innholdsrike og spennende.

Marion

Kjærlighetskogen, 2 åringer

Marion utdannet barn og ungdomsarbeider. Hun er rolig, balansert og alltid på barnas nivå. En aktiv voksen, som drar dem med på både den ene aktiviteten etter den andre. I møte med barn og voksne, er hun omsorgsfull og nytenkende.

Rikke

Kjærlighetskogen, 2 åringer

Rikker er barn- og ungdomsarbeider med erfaring fra både skole og barnehage. Hun er svært kreativ og trives best når hun får utfolde seg kreativt sammen med barna. Det være å lage bursdagskrone, kjekke aktiviteter for barna eller å gå inn i barnas lekeverden. Rikke er varm og omsorgsfull i møte med barna.

Emilie

Kjærligheskogen, 2 åringer

Emilie er en pedagogisk leder hos oss. Hun er en erfaren speider og brenner for friluftsliv. Hun er en kreativ sjel som skaper magiske samlinger og kjekke kreative prosjekter. Emilie er en varm og omsorgsfull person i samspill med barna.

Henriette

Dissetreet, 2 åringer

Henriette er ei sprudlende og positiv dame som har jobbet i Tjøttaparken siden oppstart i 2011. Hun har en unik evne til å se hvert enkelt barn, og viser mye omsorg og glede. Hun er veldig kreativ og lager mye gøy sammen med barna, og er veldig glad i formingsaktiviteter. Henriette er ikke redd for å by på seg selv, og tar seg ikke selv så høytidelig.

Merete

Dissetreet, 2 åringer

Merete er utdannet barnehagelærer, og har jobbet i Tjøttaparken siden 2012. Merete er en lekende og engasjert barnehagelærer, som brenner for å skape et trygt og godt miljø for småbarn gjennom lek, læring og omsorg. Merete er opptatt av mangfold og inkludering, hun er veldig glad i naturen og elsker fine naturopplevelser sammen med barna.

Tone

Dissetreet, 2 åringer

Tone er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Tjøttaparken siden 2012. Hun er en trygg og god voksen. Hun tar alltid barna på alvor, og hun ser hvert enkelt barn. Tone er veldig glad i musikk og dans sammen med barna, og tar lett fram bøker til gode lesestunder.

Tone Elin

Dissetreet, 2 åringer

Tone Elin er utdannet barnehagelærer og har over 23 års erfaring fra barnehageyrket. Hun er en dame som ikke er redd for å by på seg selv, og tryller frem de beste og mest spennende samlingsstunder. Hun har en stor innlevelse som fører til at barna blir veldig engasjert i samlingene. Tone Elin har en unik evne til å skape gode relasjoner til alle barn, og har alltid et ekstra fang til barna som trenger det lille ekstra.

Bente

Dissetreet, 2 åringer

Bente er veldig aktiv og har mange baller i lufta. Bente har lang fartstid i Tjøttaparken, og har jobbet her siden oppstart i 2011. Hun ser hvert enkelt barn for den de er, og er opptatt av at alle skal få være seg selv. Bente er rolig og tålmodig, og har en god relasjon til alle barna.. Hun er engasjert og kreativ i jobben sin, og tar fort tak i ting som må gjøres.

Solvor

Dissetreet, 2 åringer

Solvor har lang erfaring fra skole og SFO, men har jobbet i Tjøttaparken de siste 12 årene. Solvor har alltid en morsom kommentar og et smil på lur. Hun har en unik evne til å bruke humor i hverdagen. Hun er kreativ og liker godt forming og kreative prosjekter med barna.

Hanne

Kjærlighetskogen, 2 åringer

Hanne er pedagogisk leder. Hun liker godt å utfolde seg kreativt i formingsaktiviteter og lek sammen med barna. Hun er glad i å lage mat og tenker ofte på nye måter å gjøre lunsjen variert og spennende. Hun er omsorgsfull, engasjert og trygg i møte med barn og foreldre.

Grethe Marie

Kjærlighetskogen, 2 åringer

Grethe Marie er pedagogisk medarbeider. Hun er rolig, avslappet og tar enhver utfordring på strak arm. Hun er myk og varm i møte med barna og har alltid et fang tilgjengelig.

Miriam

Kjærlighetskogen, 2 åringer

Miriam er en pedagogisk medarbeider. Hun er en energibombe du ofte finner i gymsalen eller ute i lek. Hun er aktiv og liker å være der ting skjer. Miriam er tilstedeværende og engasjert i møte med barna.

Christine

Krosshaug, 3 åringer

Christine er en racer på pc og tryller frem de fineste bursdagsplakater, garderobeskilt osv.  Christine er en varm, rolig og omsorgsfull leder for både voksne og barn.  Hun viser nærhet og tilstedeværelse og er opptatt av å skape gode relasjoner med barna og har alltid et fang og en klem til de barna som trenger det. Christine er opptatt av at alle barna skal bli sett og hørt og hvor barna tørr å være seg selv og vise følelsene sine til enhver tid. Hun lytte til barna og undre seg sammen med dem både i leken og i hverdagssituasjoner. Christine liker godt å gå på tur og utforske nærmiljøet sammen med barna.

Ann Kristin

Krosshaug, 3 åringer

Ann Kristin er et rivjern av ei dame! Hun er alltid tilstede og ser hvert enkelt barn hele tiden. Ann Kristin brenner for barns beste og er vil at barna skal bli den beste versjonen av seg selv. Hu er en trygg leder, med god kontroll og som ser både store og små. Hu er utrolig kreativ og alltid mange gode ideer på lur. Hu er raus og varm og gir de beste klemmene til barna hver eneste dag. En trygg og motiverende voksen som barna alltid trekker seg mot.

Anne Marie

Krosshaug, 3 åringer

Anne Marie er ei kreativ dame som alltid har mange gode ideer og planer på lur. Hu er glad i å være kreativ sammen med barna og la de undre seg sammen. Hun er ei dame med humor og glede, og dette spres videre til alle rundt seg. Anne Marie er glad i å være ute i all slags vær, og liker turdager i nærmiljøet. Hu er flink til å se løsninger og gjøre dagene best mulig for barna. En trygg og god voksen.

Jonas

Krosshaug, 3 åringer

I fritiden finner du som oftest Jonas på fotballbanen for A laget til Kåsen, og Jonas trives også godt i ballbingen vi har i barnehagen vår. Han får raskt med seg barna i fotball og annen ballidrett. Han er opptatt av å gi barna en trygg og god hverdag. Han er aktiv og deltakende i barnas lek og som barna sier: «ingen kan gi så stor fart på ufo dissa som Jonas gjør». Han liker å være ute med barna på turer rundt i nærmiljøet og undre seg sammen med barna om hva de ser rundt seg.

Fredrik

Ørnahaug, 4 åringer

Fredrik er til stedet i leken på lik linje som barna. Han bidrar med mye morsomme historier og er engasjert i barnas liv. Han er god på å utvide barnas samtaler og drar dette med seg også i uteleken. Barna elsker at Fredrik sette på musikk og lager god stemning på avdelingen. Han liker godt bordaktiviteter og hjelper gledelig til når barna perler. Dette har bidratt til at han er blitt en kløpper med strykejernet.

Hanne

Ørnahaug, 4 åringer

 Hanne er en sprudlende og engasjert dame. Hun er god på relasjonsbygging og opptatt av at alle skal ha det bra rundt seg. Hanne er utdannet førskolelærer og er faglig sterk. Dette viser igjen i hennes pedagogiske opplegg med fokus på barnet først. Hanne er glad i forsøk og prosjekt som barna får delta i, og som bidrar til undring og samtale. Når Hanne er i rommet, er det alltid god stemning.

Siv Åshild

Ørnahaug, 4 åringer

Denne dama er ei som ordner det meste; alt fra praktiske oppgaver til faglige presentasjoner. Hun er god til å til gi omsorg og trøst i en travel hverdag. Hun støtter og utfordrer de hun møter- slik at man må tenke og reflektere over egen adferd, både barn og kollegaer. Humor, god utstråling og ærlighet er ord som beskriver Siv Åshild godt. Hun er opptatt av løsninger som er gode for alle. Hun er utdannet barnehagelærer og tar nå etterutdanning i språk.

Monika

Ørnahaug, 4 åringer

Monika er utdannet barne- og ungdomsarbeider og dette kommer barna til gode. Hun er engasjert, punktlig og stabil i jobben og møter hvert eneste barn med omsorg. Hun er god på å vente ut barna og tilfører mye spennende til samtalene. Monika er en god lekekamerat og leken bærer alltid preg av mye latter og moro. Det er ikke sjeldent navnet Monika høres på avdelingen, og det sier bare litt om hvor godt likt hun er.

Mona

Tinghaug, 5 åringer

Mona er ei utrolig dame med mye kompetanse. Mona har en unik måte og snakke med barna på, og undrer seg over de rareste ting. Hun er kreativ og finner på mye sprell, men samtidig har hun de beste kosene og det tryggeste fanget. Hun tar gjerne med seg en gruppe ut uansett vær og vind. Mona er opptatt av at alle skal bli sett, møtt og hørt. Mona synes det å jobbe i barnehage er så gøy, at hun for øyeblikket går på barnehagehagelærer utdanningen deltid på UIS.

Lise

Tinghaug, 5 åringer

Hun er en spreking som sykler til jobb i all salgs vær. Lise er en god pedagogisk leder som setter passe mengde grenser, samtidig som hun er åpen for ønsker både fra voksne og barn. Lise er en leder som har kontroll, hun styrer skuta som en dreven kaptein. Hun er alltid hjelpsom og stiller alltid opp. Lise gir mye av seg selv og tar i et ekstra tak om det trengs.

Agnieszka

Tinghaug, 5 åringer

Eller Aga, som vi alle kaller henne. Aga er fra Polen. Hun er en morsom og underholdene dame med mye visdom. Aga gir av hele seg og er raus. Du får aldri et nei når du kommer med ideer til henne, hun er positivt til alt. Hun er varm, omsorgsfull og kreativ, et godt forbilde for alle. Hun passer godt på både store og små.

Preben

Tinghaug, 5 åringer

Preben er en spreking som tar tog og går til jobb hver dag, uansett vær og vind. Han er morsom og har en fantastisk humor. Er kjempeflink til å få oss andre (store og små) til å trekke på smilebåndet. Preben er omsorgsfull med barna og møter dem på deres behov. Han tar seg med barna på undrende eventyr. Preben liker godt litt action og er gjerne med barn i alle aldere og boltre seg ute eller i gymsalen.

Tine

Daglig leder.

Sjefen sjøl. Har vært i Tjøttaparken siden oppstart og daglig leder her siden 2015. Hun har hjertet sitt i Tjøttaparken.

Tine har full kontroll på alt det administrative, er ryddig og nøye. Hun er omsorgsfull ovenfor sine ansatte og opptatt av at personalgruppa skal være faglig oppdatert for å kunne gi det beste tilbudet til alle barna som går hos oss.

Kathrine

Nestleder

Kathrine er Tjøttapaken sin nestleder og daglig leders høyre hånd. Kathrine er ei sprudlende og morsom dame med glimt i øyet. Kathrine har et stort engasjement for barnehagen vår og pedagoghjertet hennes brenner for at barna som går hos oss skal få det beste tilbudet hver dag.