Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Haugesund International Preschool FUS

Haugesund International Preschool FUS as

HIP FUS er en avdelingsbarnehage som holder til i nye flotte lokaler nord i Haugesund. Hos oss møter barna en trygg og kompetent personalgruppe og en barnehagehverdag fylt med lek, hverdagsmagi, sang og dans. Barns hjerne utvikles best gjennom lek, leken er derfor utgangspunkt for all læring hos oss.

For å kunne gi barna det beste utgangspunktet for valg senere i livet, ønsker vi å vekke barnas nysgjerrighet og interesse for verden og menneskene rundt oss. Vi praktiserer derfor engelsk i tillegg til norsk som arbeidsspråk i barnehagen. Ved å tilby barna engelsk vil vi gi de et rikt og variert språkmiljø, samt øke barnas språklige bevissthet.  Språklig bevissthet har vist seg å ha god effekt på utvikling av gode lese- og skrive ferdigheter.

Vi forbereder barna på å møte et internasjonalt skolesystem, hvor vi blant annet legger vekt på å utvikle barns muligheter i et globalt perspektiv og livslang læring. Vi ser betydningen av å utvikle hele barnet ikke bare dets intellektuelle siden, men også deres sosiale, emosjonelle, fysiske og kreative sider. Hos oss kommer barnet først!

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Linda Grinde
Daglig leder

Tlf: 41 53 69 12
E-post: dl.hip@bhg.no

Avdelinger

Green
Avdelingsleder:
Kjersti Haugland
Tlf: 41536914
green.hip@bhg.no
Pink
Avdelingsleder:
Ellen Skaali
Tlf: 41536915
pink.hip@bhg.no
Yellow
Avdelingsleder:
Linn Falkgjerdet
Tlf: 41536913
yellow.hip@bhg.no
Red
Avdelingsleder:
Line Våga
Tlf: 41536916
red.hip@bhg.no
Blue
Avdelingsleder:
Tanja Kolaas
Tlf: 41536917
blue.hip@bhg.no