Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Lek

I Morbergtoppen FUS barnehage gir vi barna muligheter til å leke hver eneste dag, sammen med voksne som fungerer som støtte og veileder innenfor lekens tema. Vi har fokus på fleksible lekemiljøer og har en bevissthet rundt valg av lekematerialer. Leken danner grunnlaget for barnas sosialisering, utvikling, språk, læring og danning og skal derfor være barnas hovedaktivitet i barnehagen. 

Nye oppdagelser blir dobbelt så spennende og lærerike når barna deler dem med hverandre. Gjennom rollelek trener vi barna til å tenke og huske samtidig, til å være aktive og selvstendige over tid, og mye mye mer. Målet er at barnet ditt skal bli den beste utgaven av seg selv. Derfor har lek, og spesielt rolleleken, en sentral plass i Morbergtoppen FUS. Vi kaller det egenledelse i lek og læring.