Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Nærmiljø

Morbergtoppen FUS barnehage har mange flotte turmuligheter i nærmiljøet og bruker stedene aktivt. Barnehagen deltar også årlig på Factory Light Festival i Slemmestad.

Vi tar også gjerne turen til Slemmestad bibliotek. Endten om det er for turens skyld, om vi deltar på lesestunder eller om vi trenger å låne bøker i forhold til prosjekt vi holder på med. Slemmestad bibliotek ligger i Sekkefabrikken, en gammel fabrikkbygning i Slemmestad sentrum, med inngang fra sjøsiden. Biblioteket er samlokalisert med Geologisenteret og Cementmuseet. Her er det mye spennende å oppleve for barna.

Rett uten for gjerdet har vi Hakkebakkeskogen vår. Der er det barn nesten hver dag. Her er det fint for både liten og stor. Om man vil tenne bål, så har vi både bålplass og gapahuk der. Dere er alle hjertelig velkommen inn i Hakkebakkeskogen vår.

Utsikten ved kyststien på Bergertoppen er flott. Her ligger også Solsikkeplassen til våre 5-åringer som har Solsikkeklubb, og Solsikketurer som ofte går opp hit.