Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Morbergtoppen FUS barnehage

Morbergtoppen FUS barnehage er en 4 avdelings barnehage som eies av Trygge Barnehager AS og driftes av FUS AS. Barnehagen startet opp i 2006 og har barn i alderen 1-6 år. Avdelingene Krabbene og Sjøhesten har barn i alderen 1- ca. 2,5 år. Sjøstjerna har barn i alderen 3-4 år og førskolebarna går på avdeling Kråkebollene. Åpningstiden vår er fra kl. 06:45-17:15, og vi har åpent hele sommeren!!

Barnehagen har god beliggenhet i forhold til pendling med buss eller hurtigbåt inn til Oslo.

I Morbergtoppen FUS barnehage har vi fokus på det deltagende barn i et godt miljø, med vekt på lek og samvær med andre barn og voksne. Barnehagens nærmiljø innbyr til allsidig lek og gode turmuligheter.

Måltidene i barnehagen skal først og fremst være hyggelige, og fremme matglede. Det legges vekt på å sikre barns gode byggeklosser gjennom fargerik, ren og variert mat. Barnehagen serverer alle måltider i barnehagen etter FUS SmartMat retningslinjer.

Vi ansatte er opptatt av å gi hvert enkelt barn en god start, tilvenning og muligheter til utvikle sin personlighet. Barna får utfolde seg gjennom allsidige leke- og aktivitetsmuligheter. Sammen med hjemmet skal barnehagen medvirke til å gi barna et trygt og godt miljø som sikrer dem individuell og gruppevis omsorg, støtte, stimulering, utfoldelse, læring, dannelse og etisk veiledning. I vår barnehage ønsker vi at det skal være godt å være barn og voksen.

Morbergtoppen FUS har vognvakt som er sammen med barna som sover. 

Vi har en egen 5 årsklubb som vi kaller for Solsikkeklubben. Hver høst har vi høytidlig åpning av Solsikkeklubben der vi klipper rød tråd med gullsaks og koser oss med smoothie og snitter. Alle får utdelt hver sin FUS tursekk med tegnebok, blyant og sitteunderlag oppi. Solsikkene våre får blant annet svømmeopplæring, tur til Oslofjordmuseet og de deltar på Barnas skiskole. Det er gøy å være 5-åring i Morbergtoppen FUS! 

Visjonen vår er : Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.

Kom gjerne på besøk eller ring om dere trenger mer informasjon.

Velkommen til oss i Morbergtoppen FUS. Her kommer barnet først!

      

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Susanne M Myrbo
Daglig leder

Tlf: 90 40 53 53
E-post: dl.morbergtoppen@bhg.no

Avdelinger

Sjøstjerna
Pedagogiske ledere:
Randi M. Tangstad og Elisabeth M. Mo
Tlf: 99 21 66 24 / 99 21 66 25
sjostjerna.morbergtoppen@bhg.no
Kråkebollene
Pedagogisk leder:
Jette Vium Madsen
Tlf: 99 21 66 26
krakebollene.morbergtoppen@bhg.no
Sjøhesten
Pedagogisk leder:
Joveig Hell Hansen
Tlf: 99 21 66 27
sjohesten.morbergtoppen@bhg.no
Krabbene
Pedagogiske ledere:
Tone Nilsson Østlie
Tlf: 99 21 66 28
krabbene.morbergtoppen@bhg.no
Solsikkeklubben
Pedagogisk leder:
Jette Vium Madsen
solsikkeklubben.morbergtoppen@bhg.no