Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Maj-Liss Gjerset

Har jobbet som daglig leder i barnehagen siden februar 2007

Er utdannet barnehagelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk. Er også utdannet bedriftsøkonom, samt videreutdanning innenfor ledelse og personal, coaching og veiledning og Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehage. 

Holder for tiden på med en master i innovasjon og ledelse

Lill Ann Crantz

Jeg er utdannet barnehagelærer og har 21 års fartstid i barnehage.  Jeg har jobbet i barnehagen siden 2009. 

Er stedfortreder for daglig leder

Er sertifisert CLASS veileder og observatør

Cecilie Karlsen

Startet i Østmarkskollen som student i praksis i 2016. Ble ansatt som pedagogisk leder etter endt barnehagelærerutdannelse ved USN i 2018. 

Sertifisert COS-P veileder

Starter videreutdanning i barns språkutvikling- og språklæring ved UIS, høsten 2021

Ann-Lisbeth Hageberg

Er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i pedagogisk veiledning samt Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehagen. Jeg har jobbet i barnehage i 40 år ( Oslo og Enebakk) og har innehatt de fleste stillinger som det er mulig å ha i en barnehage. Tror jeg endelig har havnet på rett hylle igjen, og stortrives som pedagogisk leder. Jeg spiller gitar, noe jeg bruker aktivt i jobben

Jeg har jobbet i Østmarkskollen siden november 2016

Sertifisert COP-P veileder

Hansine Rasmussen

Jeg er utdannet barnehagelærer, og tok min eksamen i 2007, i Grønland, der jeg opprinnelig kommer fra. Min utdannelse er godkjent i Norge og jeg begynte å arbeide som barnehagelærer i Østmarkskollen i august 2016. Jeg stortrives og jeg elsker jobben min her. Min styrke ligger i å være en god lekekamerat for barna, da jeg er veldig opptatt av barns lek og det å verne om leken i barnehagen. 

Marta Sikorska

Jeg har arbeidet i barnehagen siden november 2019, og har en bachelorgrad som barnehagelærer og en mastergrad med fordypning innen musikk og rytmelære fra Polen. Jeg har godkjent utdannelse som barnehagelærer i Norge og jeg jobber på småbarna

Jeg er interessert i litteratur, språk, musikk og å være ute på tur

Kaja de Voogd

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og har jobbet i Østmarkskollen FUS barnehage siden august 2005. 

Startet på barnehagelærerutdanningen høsten 2020, samlingbasert på Notodden og er klar for nye erfaringer som jeg skal ta med meg inn i jobben min her. 

Hilde Schrøder

Har jobbet i barnehagen siden august 2005. Er utdannet som barne- og ungdomsarbeider. Jeg er full av energi og liker å finne på en del sprell

Therese Wigen Caspersen

Jeg har jobbet i Østmarkskollen FUS barnehage siden august 2008. Jeg har 20 års erfaring av å jobbe i barnehage, og tok fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider våren 2021

Lene K Johansen

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jeg har jobbet i Østmarkskollen siden 2016

Jeg er en blid og utadvendt person. Jeg har to barn og har bodd i Ytre Enebakk siden jeg var liten. 

Jeg liker å være ute på tur og utforske nye steder. Synes også det er gøy å være kreativ med barna. 

Elisabeth Myhrvold

Jeg har jobbet i Østmarkskollen FUS barnehage siden oppstarten høsten 2005. Jeg har jobber på alle avdelinger og med alle aldersgrupper.

Jeg har 21 års erfaring innen barnehageyrket

Jeg tok fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider våren 2021

Tanja Nilsen

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og har arbeidet i Østmarkskollen FUS barnehage siden januar 2017. Jeg er veldig engasjert i jobben min, og jobber hver dag for at barna deres skal føle seg trygge og å bli sett for dem de er!

Therese J Knutsen
Jeg er utdannet barne-og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehage siden 2007.
Jeg startet i Østmarkskollen FUS barnehage i januar 2016 og trives kjempe godt her.
Jeg har senere lyst å ta barnehagelærer utdannelse på sikt.
Stian Jakobsen

Er lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Jeg bor i Ytre Enebakk, og jeg er en som liker å leke med barn, være sammen med barn og å hjelpe de til å både bli og å være en god venn. 

Marielle Hunshammer

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehage i fem år. Jeg trives godt i jobb med barn og brenner for en god oppvekst og oppfølging, og er veldig opptatt av å se det enkelte barns behov og utvikling, samt å tilrettelegge for det. 

Jeg starter i Østmarkskollen 1 september, avdeling Tommeliten og gleder meg veldig til å bli kjent med dere alle