Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Tindfoten FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Annelin Pettersen
Daglig leder

Tlf: 99 20 99 03
E-post: dl.tindfoten@bhg.no

På solsiden ved foten av mektige Tromsdalstinden, med praktfull utsikt over Tromøsundet og nærhet til vakker og vill natur ligger Tindfoten FUS barnehage. Vi er en barnehage med 6 avdelinger.  Barnehagen har store lokaler med egen gymsal og et stort uteområde med lavvo, i uteområdet har vi også en ny grillhytte som er tilholdssted til førskolegruppen. Vi er ofte på tur, både i nærområdet eller på lengre turer i byen vår hele året - små og store barn. Barnehagen har også en kokk, som lager sunn og god Smartmat til oss hver dag.

Hver dag gir dere foreldre oss ansvaret for det kjæreste dere har. Vi i barnehagen skal derfor sørge for at barnet opplever omsorg, glede og utvikling. Vi tar imot barna med ønske om å gi de både trygghet og tilhørighet, glede og latter samt mange gode minner for resten av livet fra første oppstart til barna er klare for skolestarten.

Gjennom lek ønsker vil å gi de både glede og læring, derfor vil vi gi barnet god tid, og plass og mulighet for leken. Hos oss skal alle barn få det beste utgangspunktet for livslang læring, vekst og utvikling. Hos oss i FUS er det barnet som kommer først, vi har en visjon vi er stolte av og som preger hverdagen i vår barnehage. Sammen gir vi barndommen verdi: lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti. 

Satsningsområdet vårt er egenledelse i lek og læring. Egenledelse danner det viktigste grunnlaget for å utvikle og opprettholde vennskap. Evnene til egenledelse er avgjørende for sosialt samspill, deltakelse og medvirkning i barnehagen. Med gode utviklede egenledelsesferdigheter skal alle barn i FUS barnehagene ha det beste utgangspunktet for livslang læring, vekst og utvikling. Lek bygger relasjoner og stimulerer til læring og vennskap, og i leken er vi som voksne tilstedeværende, vi støtter og bidrar for å sikre at alle barn får delta og opplever mestringsfølelse. Vi utforsker, undrer oss og er nysgjerrige sammen med barna i et miljø fylt av humor, latter og hverdagsmagi. Hos oss får store og små barn mulighet til å delta i magiske stunder der de skaper en lekeverden med magi og spenning. Hos oss skal barna føle trygghet, glede og forståelse.

Vi har en engasjert og motivert personalgruppe med ulike gode egenskaper og som er opptatt av relasjoner og setter barnet først. Vi er opptatt av å være i kontinuerlig faglig utvikling og har kvalifisert personell i alle stillingene. En hverdag hos oss skal være preget av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag, dette er vårt verdigrunnlag. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø skal barna få utvikle seg, oppleve mestring og få nye utfordringer og virkelig føle at de kommer først. For å opprettholde dette er vi i barnehagen opptatt av at CLASS blir synliggjort og gjennomført hver dag, i alle situasjoner hos oss.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Stjerna
Pedagogisk leder:
Maja Lindvall
Tlf: 99209907
stjerna.tindfoten@bhg.no
Sola
Pedagogisk leder:
Åshild Skogvoll
Tlf: 99209905
sola.tindfoten@bhg.no
Måne Friluftsavdeling
Pedagogisk leder:
Michael Nilsen
Tlf: 99209908
mane.tindfoten@bhg.no
Regnbuen
Pedagogisk leder:
Stine Grønbakk
Tlf: 99209904
regnbuen.tindfoten@bhg.no
Nordlys
Pedagogisk leder:
Ingrid Jacobsen og Tina Julia Kvilaas
Tlf: 99209906
nordlys.tindfoten@bhg.no
Lynet
Pedagogisk leder:
Marie Sofie Krogstad
Tlf: 99209978
marie.krogstad@bhg.no