Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

FUS Haugesund førskolesamlinger

FUS barnehagene i Haugesund har fokus på vennskap og inkludering. Det siste året i barnehagen før skolestart har FUS barnehagene 3 samlinger ulike steder i Haugesund, der førskolebarn fra alle FUS barnehagene i Haugesund møtes til ulik aktivitet.

  • August: Barnas filmestival - Vi møtes I Edda kino for film aktivitet og filmvisning.
  • Oktober måned: Vi møtes i Djupadalen der vi har friluftslivsamling som å balansere/ klatre i tau, 30 leken og bål med pinnebrød.
  • Januar/ februar måned: Vi møtes i DeepOcean arena og har gym lek i arenaen. 
  • April måned: Markering av FUS dagen; Vi møtes i Haraldsvang der vi har realfagsløyper, organisert som stjerneorientering. 

FUS barnehagene har et stort fokus på Vennskap. Gjennom disse samlingene får barna muligheten til å bli kjent med barn fra andre barnehager som de skal starte på skolen med.

I disse samlingene er alle fagområdende iverksatt, vi har felles måltid og vi har stort fokus på samhold og fellesskap. Det er viktig at barna blir kjent med nærmiljøet sitt, og gjennom disse tre samlingen er vi samlet på ulike kjente steder i Haugesund.