Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bærumsmarka FUS barnehage

Velkommen til oss!

Bærumsmarka FUS barnehage ligger flott til på Øverland, med Bærumsmarka som nærmeste nabo. I Bærumsmarka FUS kommer barnet først. Hos oss møter barna trygge og engasjerte ansatte som gjør alt for å tilby barna en trygg, omsorgsfull og dynamisk hverdag. Barna leker, lærer og utvikler seg, og deltar aktivt i et sosialt fellesskap.

Vi er stolte av å ha fått til en god rekruttering av menn til barnehagen vår og en score på 4,6 på tilfredshet (av 5 mulige) i årets foreldreundersøkelse. 

Satsningsområder

Barnehagens satsningsområder er friluftsliv og språk. Vi ser naturen rundt oss som en viktig læringsarena med stort potensiale, og bruker mulighetene som finnes rundt barnehagen aktivt i hverdagen. Alle barna som går i Bærumsmarka FUS barnehage er på tur minst en gang i uka. Vi jobber aktivt med språk i barnehagen, og ved å ha fokus på gode språkmiljøer tilrettelegger vi for barnas språkutvikling. Tidlig språkstimulering er avhengig av et rikt språkmiljø med kompetente voksne som er gode språkmodeller.

Barnet først

Vi i Bærumsmarka FUS barnehage var så heldige å få være pilotbarnehage i kompetanseutviklingen Barnet Først i barnehageåret 2019/2020. Barnehagen har en ressursperson som er sertifisert CLASS observatør. Ressurspersonen har sammen med daglig leder ansvaret for det faglige arbeidet.

Mattilbud

  • Barnehagen serverer varmmat fra «Barnehagematen» tre dager i uka
  • Brødmåltid en gang i uka
  • Melk, frukt og grønt serveres hver dag

Pendler?

Bærumsmarka FUS ligger rett i nærheten av Åsterud busstopp med ekspressbuss 150 til Oslo, og med en stor parkeringsplass rett ved barnehagen kan man enkelt pendle til Oslo etter levering.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Gaupegjengen
Avdelingsleder:
Stine Vangen og Kathinka Nygaard
Tlf: 97142643
gaupegjengen.baerumsmarka@bhg.no
Røyskattene
Avdelingsleder:
Anita Kampeseter
Tlf: 97995886
royskattene.baerumsmarka@bhg.no
Haukene
Avdelingsleder:
Amelia Pieszczynska
Tlf: 97995889
haukene.baerumsmarka@bhg.no
Reveungene
Avdelingsleder:
Hanna Legowska
Tlf: 97142172
reveungene.baerumsmarka@bhg.no
Ulveungene
Avdelingsleder:
Yahel Blystad og Kine Oppberget
Tlf: 97995891
ulveungene.baerumsmarka@bhg.no
Haretassene
Avdelingsleder:
Katrine Monkerud
Tlf: 97995884
haretassene.baerumsmarka@bhg.no
Spissmusene
Avdelingsleder:
Khrystyna Slobozhan
Tlf: 97995887
spissmusene.baerumsmarka@bhg.no
Faglig veileder/stedfortreder
Avdelingsleder:
Kine Oppberget
fl.baerumsmarka@bhg.no