Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bærumsmarka FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Christa Hage-Koster
Daglig leder

Tlf: 97 99 58 82
E-post: dl.baerumsmarka@bhg.no

Bærumsmarka FUS barnehage ligger flott til ved Øverland Gård med Bærumsmarka som nærmeste nabo. Barnehagen har fokus på friluftliv, relasjonskompetanse og språk. Hos oss møter du glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag hvor leken er i fokus. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, opplever mestring og møter nye utfordringer. Hos oss kommer barnet først!

Barnet først er foruten å være FUS sitt slagord også en kompetanseutvikling i FUS barnehagene (se Barnet først- under meny). Vi i Bærumsmarka FUS barnehage var så heldige å få være pilotbarnehage i kompetanseutviklingen "Barnet Først" i barnehageåret 2019/2020. Dette året fordyper vi oss videre i CLASS/TIK, og jobber med rutinesituasjonene sett opp mot de tre domenene 1. Sosioemosjonell støtte og veiledning 2. Organisering og ledelse 3. Læringsstøtte. Barnehagen har en ressursperson som er sertifisert CLASS observatør. Ressurspersonen har sammen med daglig leder ansvaret for det faglige arbeidet.

                                                         

I Bærumsmarka FUS barnehage kommer barna først, og hos oss møter barna trygge og engasjerte ansatte som gjør alt for å tilby alle barn en trygg, omsorgsfull og dynamisk hverdag. Barna leker, lærer og utvikler seg, og deltar aktivt i et sosialt fellesskap.

    

LEDIG BARNEHAGEPLASS 

Vi har ledig plass på storebarnavdelinger, barn som er født i 2015-2016-2017. Ta kontakt med daglig leder på tlf 97995882 eller mail dl.baerumsmarka@bhg.no for mer informasjon.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Gaupegjengen
Pedagogisk leder:
Stine Vangen
Tlf: 97142643
gaupegjengen.baerumsmarka@bhg.no
Røyskattene
Pedagogisk leder:
Anita Olavsen Kampseter og Tore Høiland Christensen
Tlf: 97995886
royskattene.baerumsmarka@bhg.no
Haukene
Pedagogisk leder:
Amelia Piesczcynska
Tlf: 97995889
haukene.baerumsmarka@bhg.no
Reveungene
Pedagogisk leder:
Kari Marie Kristiansen
Tlf: 97142172
reveungene.baerumsmarka@bhg.no
Ulveungene
Pedagogisk leder:
Katrine Monkerud
Tlf: 97995891
ulveungene.baerumsmarka@bhg.no
Haretassene
Pedagogisk leder:
Hanna Legowska
Tlf: 97995884
haretassene.baerumsmarka@bhg.no
Spissmusene
Pedagogisk leder:
Sissel Welle Bjørnstad og Kine Oppberget
Tlf: 97995887
spissmusene.baerumsmarka@bhg.no
Faglig veileder/stedfortreder
Pedagogisk leder:
Kine Oppberget
fl.baerumsmarka@bhg.no