Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Christa Hage Koster er daglig leder i Bærumsmarka FUS barnehage.

Hanna Legowska er pedagogisk leder på Reveungene. Hanna jobber sammen med Jeno og Simen som begge er pedagogiske medarbeidere. Barna på Reveungene er født i 2019.

Khrystyna Slobozhan er pedagogisk leder på Spissmusene. Khrystyna jobber sammen med Sissel som er barne- og ungdomsarbeider, og Marites. De er begge pedagogiske medarbeidere. Barna på Spissmusene er født i 2020.

Katrine Monkerud er pedagogisk leder på Haretassene. Katrine jobber sammen med Jenny som er barne- og ungdomsarbeider, og Emma som er pedagogisk medarbeider. Barna på Haretassene er født i 2020.

Yahel Blystad jobber 80% som pedagogisk leder på Ulveungene sammen med Kine som jobber 40% som pedagogisk leder, Kaja som jobber 60% og er ABLU student og Kalle jobber 100% som fagarbeider. Barna på Ulveungene er født i 2019.

Kine Oppberget jobber 40% som pedagogisk leder på Ulveungene, og 40% på kontor som faglig veileder og stedfortreder.

Kathinka Nygaard er pedagogisk leder på Gaupegjengen. Kathinka jobber sammen med Stine som er pedagogisk leder, og Toril som er pedagogisk medarbeider. Barna på Gaupegjengen er født i 2016-2017-2018.

Stine Vangen er pedagogisk leder på Gaupegjengen, og jobber sammen med Kathinka og Toril.

Amelia Pieszczynska er pedagogisk leder på Haukene. Amelia jobber sammen med Sara, som er pedagogisk medarbeider. Barna på Haukene er født i 2016-2017-2018.

Anita Kampeseter er pedagogisk leder på dispensasjon på Røyskattene. Anita jobber sammen med Christoffer som er pedagogisk medarbeider. Barna på Røyskattene er født i 2015-2016-2017.