Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Christa Hage Koster er daglig leder i Bærumsmarka FUS barnehage.

Hanna Legowska er pedagogisk leder på avdeling Haretassene. Hanna jobber sammen med Jeno og Simen som begge er pedagogiske medarbeidere. Barna på Haretassene er født i 2019.

Khrystyna Slobozhan er pedagogisk leder på avdeling Spissmusene. Khrystyna jobber sammen med Kine som er barnehagelærer, Sissel som er barne- og ungdomsarbeider og Kaja som er ABLU student. De er begge pedagogiske medarbeidere. Barna på Spissmusene er født i 2019.

Kine Oppberget jobber 50% som pedagogisk leder på Spissmusene, og 50% på kontor som faglig veileder og stedfortreder.

Kari Marie Kristiansen er pedagogisk leder på avdeling Reveungene. Kari Marie jobber sammen med Silje som også er pedagogisk leder, og Marites, Kalle og Ingri som alle er pedagogiske medarbeidere. Kalle er også ABLU student. Barna på Reveungene er født i 2018.

Silje Malene Heggenes Iversen er pedagogisk leder sammen med Kari Marie på Reveungene.

Katrine Monkerud er pedagogisk leder på Ulveungene. Katrine jobber sammen med Yahel som jobber 80 % som barnehagelærer, Jenny som er barne- og ungdomsarbeider, og Christoffer som er pedagogisk medarbeider. Barna på Reveungene er født i 2018.

Yahel Blystad jobber 80% som barnehagelærer på Ulveungene sammen med Katrine, Christoffer og Jenny.

Stine Vangen er pedagogisk leder på avdeling Gaupegjengen. Stine jobber sammen med Kathinka som er pedagogisk leder, og Emma som er pedagogisk medarbeider. Barna på Gaupegjengen er født i 2015-2016-2017.

Kathinka Nygaard er pedagogisk leder på avdeling Gaupegjengen sammen med Stine.

Amelia Pieszczynska er pedagogisk leder på avdeling Haukene. Amelia jobber sammen med Toril og Sara, som begge er pedagogiske medarbeidere. Barna på Haukene er født i 2015-2016-2017.

Tore Høiland Christensen er pedagogisk leder på avdeling Røyskattene, sammen med Anita og Per Jørgen som er pedagogisk medarbeidere. Barna på Røyskattene er født i 2015-2016-2017.