Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Havhesten FUS barnehage

Havhesten FUS barnehage as

Velkommen til oss.

Havhesten FUS barnehage er en basebarnehage som ligger ved idylliske og naturskjønne Kolltveit på Sotra. Her har vi tilgang til mange, flotte og varierte turmuligheter med nærhet til sjø, skog og mark. Nærmere naturen kommer vi ikke.

Barnehagen er ett moderne bygg med store fine lekerom med vinduer som gir panorama utsikt rett ut til den fantastiske naturen vår og dyrene som beiter på marken utenfor gjerdet. I tillegg har vi flere grupperom, noe som gir oss muligheter for allsidig bruk til lek og aktiviteter.

Barnehagen har også en pedagogdekning på over 45 % og ett stabilt personale hvor de fleste har lang fartstid.

Som en FUS barnehage har vi Egenledelse i lek og læring, SmartMat og "Barnet først" som satsningsområde. I tillegg har vi satsningsområder som språk og "natur og friluftsliv" som vi jobber med gjennom aktiviteter, tema og prosjekter.

Å ta vare på seg selv: barna lærer god hygiene, selstendigjetstrening ut i fra alder for å øke mestringsfølelse, selvbilde og selvtillit.

Å ta vare på hverandre: barna lærer vennlighet, å ta hensyn til hverandre og vise omsorg. Vi har fokus på å snakke til, og svare, hverandre fint. Vi jobber med å danne gode vennskap og samspillrelasjoner.

Med dette som grunnmur jobber vi for at hvert enkelt barn i barnehagen vår skal få en trygg, magisk og utviklende barnehagetid. 

Barnehagens uteområde har blitt pusset opp våren 2020, og vi gleder oss nå over ett mer allsidig lekeareal som byr på gleder, undringer, utfordringer, lek og magiske opplevelser gjennom sansearbeid, motorisk utvikling, samarbeid og gode relasjoner. 

Velkommen til FUS, og oss i Havhesten FUS barnehagen.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Fyrtårnet
Tlf: 96625771 og 96625772
fyrtaarnet.havhesten@bhg.no
Måseskjæret
Tlf: 96625773 og 96625774
maaseskjaeret.havhesten@bhg.no