Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Havhesten FUS barnehage

Avdelinger

Fyrtårnet
Tlf: 96625771 og 96625772
fyrtaarnet.havhesten@bhg.no
Måseskjæret
Tlf: 96625773 og 96625774
maaseskjaeret.havhesten@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Line Karlsen

Daglig Leder

Jeg er utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Bergen, og har videreutdanning i pedagogisk utviklingsarbeid (HiB) og organisasjon og ledelse (NHH) . Jeg har jobbet i Havhesten siden 1998, først som pedagogisk leder og fra 2011  som daglig leder.

For meg er det viktig at personalet har kunnskap om egen rolle for barns trivsel og utvikling, og at foreldre opplever at deres barn trives og er betydningsfulle for oss.

Mette Aarheim Nilsen

Pedagogisk leder

Jeg er 55 år, bor i Drotningsvik, er gift og har to gutter på 25 og 22 år. Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer våren 2011 ved HIB, med fordypning i flerkulturell forståelse og fler språklighet. Jeg begynte i Havhesten FUS barnehage våren 2012, og jobber på base Måseskjæret. For meg er det viktig at alle barn blir sett og hørt, ut i fra sine forutsetninger, behov og interesser. Barna skal møtes der de er i sin utvikling, så de kan få troen på seg selv og egne evner. Hverdagen skal være oversiktlig og forutsigbar med mye lek, glede, trivsel, samspill, fellesskap og vennskap. Inkludering, likeverd, mangfold, anerkjennelse og medvirkning er viktige verdier jeg jobber mot, som skal prege og gjenspeiles i barnas hverdag så de føler tilhørighet, danner gode relasjoner og er trygg i miljøet sitt
Cathrine Engesæth

Pedagogisk leder

Jeg var ferdig utdannet førskolelærer i 2014 og begynte i Havhesten FUS barnehage i vikariat før jeg var ferdig utdannet førskolelærer. Jeg fikk fast jobb som pedagogisk leder i 2015.

Jeg er gift og har to gutter.

Jeg er opptatt av at barnehagen skal være ett godt sted for alle og at alle har det bra. Jeg er opptatt av å se hvert barn og inkludere alle, det er viktig for meg at barn får være med å medvirke i sin hverdag. Jeg liker godt å jobbe med temaprosjekter som binder flere arenaer sammen.

Silje Graave

Pedagogisk leder

Hei. Jeg er født i 1987 og flyttet fra Askøy til Fjell i 2014. I 2010 ble jeg ferdig utdannet som Barnehagelærer fra NLA Breistein. Jeg har jobbet i Havhesten FUS barnehage i snart 8 år nå. Akkurat nå er jeg pedagogisk leder nede på Måseskjæret og trives veldig godt med å jobbe med de små barna. Det jeg syns er best i en hverdag i barnehagen er å synge sanger sammen med barna og alle klemmene jeg får.😊 Jeg er veldig opptatt av at barna skal få en god og trygg hverdag, der alle føler på en tilhørighet. Barna skal både bli sett og hørt og få medvirke i sin egen hverdag.
Lena Thomassen

Barnehagelærer

Ingrid Le Børnes

Barnehagelærer

Eg er 30 år og bur på Morland med mann og to barn. Eg var ferdig utdanna barnehagelærar i 2015 og jobbar no nede på Måseskjæret i eit vikariat.

For meg er det viktig at barna skal føle seg trygge, at dei har eit fang å komme på og få utfordre seg sjølv i eige tempo, gjerne med hjelp fra oss vaksne.

Eg likar å ha aktive samlingsstunder med musikk, dans, undring og magi. Det er supert å vere ute med barna og få springe, tøyse, klatre og leike med ball. Barn er skapt for å vere aktive og brukar heile kroppen i leik og moro.

Gunn Signy Tveit

Pedagogisk leder

Jeg var utdannet barnehagelærer i 2004, og har jobbet I havhesten Fus barnehage siden 2006.

Jeg bor på Kolltveit sammen med mann og fire barn.

Det er viktig for meg å jobbe med å trygge barn og skape gode relasjoner mellom barn - voksne og barn-  barn. Jeg er glad i å jobbe i mindre grupper, og spesielt glad i samlingstund og å lese bøker sammen med barna. Jeg er også glad i å jobbe med prosjekter og temaarbeid.  

Jeg ønsker å skape en forutsigbar hverdag for barna gjennom god struktur og rutiner.

Benedikte Lokøy

Pedagogisk leder (Permisjon)

Bor på Sotra sammen med samboer, 1 barn, nr. 2 på vei og en katt.

Var utdannet barnehagelærer i 2016. Har jobbet i Havhesten FUS som pedagogisk leder siden slutten av 2017.

For meg er det viktig at alle barn har en trygg og omsorgsfull hverdag. Jeg er opptatt av at alle barn skal bli sett og hørt, og møtt på følelsene de har.
Leken skal ha en sentral plass i barnas hverdag, der glede og humor står sentralt for meg. I barnehagen liker jeg å lese ulike bøker sammen med barna, og være med på prosjekt- og temaarbeid.
Eva Kjartansdottir

Barnehagelærer (permisjon)

Kristin Bygnes

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet som pedagogisk leder i Havhesten siden høsten 2019, og i FUS kjeden siden 2014. 

Jeg er veldig opptatt av at barn skal møte et inkluderende miljø der det er godt å være; der de ønsker å leke, føler seg anerkjent, sett og hørt - og ikke minst der de selv opplever at det er plass til dem og de kan medvirke i egen hverdag. Der hvert barn ser at de er best!

Er også veldig opptatt av språk, kommunikasjon og samspill, og arbeider for å legge til rette for et godt miljø der barna opplever det er trygt å uttrykke seg, meddele viktige interesser og tør å være en del av gruppen.

Solveig Liarbø

Barnehagelærer

Mitt navn er Solveig og eg er 25 år. Eg har jobba i Havhesten barnehage siden januar 2019 då eg var ferdigutdanna som barnehagelærar. Eg kjem i fra Fitjar, men har masse familie og venner på Sotra, så eg trives veldig godt her på Kolltveit.

Det som er viktig for meg i barnehagen er både at store og små blir anerkjent og møtt på en god og trygg møte i løpet av en barnehagehverdag. Eg er også veldig glad i å være kreativ i form av formingsaktiviteter, musikk og samlinger sammen med barna.

Sander Åse Torsvik

Barnehagelærer

Hei, jeg heter Sander Åse Torsvik, er 23 år gammel og kommer fra Foldnes.

Jeg er nyutdannet barnehagelærer ved HVL med valgfag aesthetic and outdoor education.

Friluftsliv er noe jeg brenner for og det å være ute i naturen å utforske sammen med barn er det jeg liker aller best i barnehagen.

På fritiden liker jeg å spille fotball og spiller for Telavåg IL.

Michaela Matzke

Pedagogisk medarbeider

Jeg er fra Tyskland og har bodd i Norge siden 2007, er gift og har et barn.

Jeg har jobbet i barnehage siden 2009, har jobbet som støtteassistent i 1 år og jobber fast i FUS Havhesten siden 2014.

Jeg har videreutdanning i barn med særskilte behov.

Jeg er opptatt av språkutviklingen hos barn og liker godt å jobbe med språkstimulerende aktiviteter.

Jeg er opptatt av å se alle barn og at alle skal føle seg hørt og sett.

Nina Kårtveit

Pedagogisk medarbeider

Jeg er 58 år og bor på Kårtveit. Jeg er gift, har 4 voksne barn og ni barnebarn. Jeg har jobbet i Havhesten FUS barnehage sideen høsten 2012, og har tidligere jobbet som fostermor i det statlige og kommunale barnevernet.

Jeg er opptatt av å møte og se hvert enkelt barnsom unike , små mennesker.. Jeg vil være tilstede, gi omsoeg og trygghet slik at de blir trygge på seg selv og andre.  Jeg jobber for at barnehagen skal være en trygg og god plass å være, for utvikling, masse lek og læring.

Riina-Lotta Saarinen

Padagogisk medarbeider

Jeg kommer fra Finland, men har bodd i Norgen en god stund nå - siden 2003.

Jeg bor på Kolltveit, er samboer og mor til to jenter som begge har gått i Havhesten FUS barnehage.

Jeg har 10års erfaring fra barnehage, og har jobbet i Havhesten siden høsten 2014. Våren 2017 tok jeg fagbrev som barne- og ungsomsarbeider.

Jeg er opptatt av å være "en trygg havn", en god og trygg voksen for barna.

Hildegunn Fjæreide

Pedagogisk medarbeider

Jeg er 51 åe, bor på Koltveit og har to voksne barn + et barnebarn på 8 år (som alle har gått i barnehagen her).

Jeg er utdannet vernepleier i hjelpepleie, og har jobbet med psykisk utviklingshemmede før jeg begynte i barnehagen for 17 år siden.

Jeg stortrives sammen med barna, og er glad i å finne på gøyale ting for å skape hverdagsmagi. Jeg gleder meg til gå på jobb.

På fritiden liker jeg å strikke og å være sammen med barnebarnet mitt.

Ann Eva Dale

Pedagogisk medarbeider

Eg er 47 år, gift med Leon og har to gutter på 22 og 10 år.  Eg bur sør i Øygarden kommune. Eg har jobbet i Havhesten i snart 25 år, og eg stortrives i jobben min. Eg har i alle år i Havhesten jobbet på småbarnsavdeling, og det er berikende å få være med på utviklingen deres. Eg er heldig som får være en viktig del av livet deres.

På fritiden liker eg å gå turer, reise på hytta og være kreativ med bl.a. maling

Jannicke Skålevik

Pedagogisk medarbeider

Ingunn Steine Lie

Pedagogisk medarbeider

Anne Berit Steig

Pedagogisk Medarbeider

Jeg bor på Kolltveit, og har to voksne barn. 

Jeg har jobbet i Havhesten siden 2004.

Jeg er flad i å være ute, så jeg setter stor pris på alle turene vi har i nærområdet vårt. Ekstra fine turer blir det om vi har med mat og bålpanne.

Ellers liker jeg å lese for barna, ulike bordaktiviteter og prosjektarbeid.

Det er viktig for meg å skape gode relasjoner mellom barn og voksne. Jeg er opptatt av at alle barna skal ha det trygt og godt hos oss.

Kristian Toft

Pedagogisk medarbeider

Mitt navn er Kristian og jeg er 25 år.

Jeg har jobbet her fast i snart halvannet år, men har vært ringevikar her siden jeg kunne lese!

Er i overkant glad i musikk og friluftsliv, noe som passer greit i denne jobben. Kommer ofte med noen gøye påfunn, til stor glede for både de voksne og barna i barnehagen. Kanskje mest barna .

Ann Christin Couheron-Lygre

Pedagogisk medarbeider

Jeg er født og oppvokst i vakre Sør-Troms, traff en bergenser, og sammen flyttet vi til Kolltveit med våre to barn i 2014. Yngstemann gikk også i barnehagen her på Havhesten. 

 Jeg er en kreativ sjel som elsker matlaging og foto, fjell, fjæra og fisking. En kombinasjon av alt er helt perfekt! Jeg har jobbet deltid i Havhesten siden høsten 2019. Først på Fyrtårnet, så på Måseskjæret. 

Det fineste jeg vet, er å få ta del i barns undrende verden. Små og store samtaler, reiser inn i fantasi og lek, og all læringen som blir til underveis, også for meg som voksen. Jeg ønsker å være trygg og tilstedeværende for barna, og er spesielt opptatt av at ingen skal føle seg utenfor eller alene. Inkludering og fellesskap er fine grunnverdier å gi videre. 

Malin Anfindsen

Pedagogisk medarbeider

Jeg begynte å jobbe her høsten 2019 i oktober. 
Jeg er opptatt av å skape gode relasjoner mellom barn og mellom barn og voksne. Det er viktig at barn er delaktige og får muligheten til å medvirke i sin hverdag i barnehagen. 
Det er og viktig for meg å skape en trygg og forutsigbar hverdag for barna gjennom struktur og rutiner.
Jeg elsker jobben min og er opptatt av at alle barn skal ha det trygt og godt. Jeg liker veldig godt å delta i formingsaktiviteter, å ha lesestund med barna og gå mye turer. 
Jeg syns humor og glede er en viktig del av hverdagen vår. 
Helen Løfstrand

Støtteassistent