Hopp til innhold

Mjær FUS barnehage

Mjær FUS barnehage as

Mjær FUS barnehage er en avdelings barnehage, med til sammen 41 barn i alderen 0-6 år. Mjær FUS ligger naturskjønt til i Ytre Enebakk. Det er store, lyse lokaler som er godt egnet for et rikt lekemiljø. I Mjær FUS barnehage har vi 12 ansatte som digger jobben sin, og har et stort engasjemenet for å gi barn den beste starten på livet! Det er et godt og variert fagmiljø med barnehagelærere i pedagogstillingene og en under utdannelse, samt barne- og ungdomsarbeidere /assistenter med lang erfaring i å jobbe pedaogisk med og for barn! Fokuset er å være en lærende organisasjon som gjennom veiledning og coaching utvikler hver ansatt, til å bli en enda bedre profesjonsutøver, og vi jobber derfor grundig med refleksjoner rundt egen praksis.

Utvendig har vi stor boltreplass med masse kupert terreng og store, oversiktlige områder hvor barn kan utvikle god fysisk motorikk. Vi har også tursteder i skogen, som ligger i umiddelbar nærhet, og benyttes flittig av alle avdelingene.

I Mjær FUS verdsettes barndommen, med leken i fokus på barnas premisser! Vi jobber med prosjekter der barn direkte får medvirke til egen hverdag, samtidig som vi ivaretar det enkelte barns behov for trygghet, mestring og utfordring på egen utvikling.

Følg oss gjerne på instagram: #mjaerfus

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser!

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Stine K. Kathrud
Daglig leder

Tlf: 90 92 43 27
E-post: dl.mjaer@bhg.no

Avdelinger

Kvernstua
Pedagogisk leder:
Kristine Næss Berger
Tlf: 90731087
kvernstua.mjaer@bhg.no
Lindebergstua
Pedagogisk leder:
Grethe Ringvold
Tlf: 90731086
lindebergstua.mjaer@bhg.no
Møllerstua
Pedagogisk leder:
Kristine Vengsholt
Tlf: 90731089
mollerstua.mjaer@bhg.no
Sagstua
Pedagogisk leder:
Malin Engstrøm Kristoffersen
Tlf: 90731088
sagstua.mjaer@bhg.no