Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Mjær FUS barnehage

Velkommen til Mjær FUS barnehage i Enebakk kommune. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser i hjerte av Ytre Enebakk, med gode turmuligheter.
Her er det fokus på lek og et godt lekemijø, som skal inspirere til undring, kreativitet og forskertrang. 

Lurer du på hvilke rutiner vi har for tilvenning av nye barn kan du lese mer om det her.

Aktuelt nå:   

                      

Om oss:

Vi har store, lyse lokaler som er godt egnet for et rikt lekemiljø. Vi har 10 ansatte som digger jobben sin og som hver dag engasjerer seg for å gi barn den beste starten på livet! Fokuset vårt ligger i år på barns psykiske helse og å gi barn et lekemiljø som skaper forskertrang, undring, kreativitet og selvfølgelig masse lek. Vi bestreber oss på å være en lærende organisasjon som gjennom veiledning og coaching utvikler hver ansatt til å bli en enda bedre profesjonsutøver, derfor jobber vi mye med refleksjoner rundt egen praksis. 

Utvendig har vi stor boltreplass med masse kupert terreng, og store og oversiktlige områder hvor barn kan utvikle god fysisk motorikk. Vi har også tursteder i skogen som ligger i umiddelbar nærhet, og egen bålplass i barnehagen.

I Mjær FUS verdsettes barndommen, med leken i fokus på barnas premisser! Vi jobber med prosjekter der barn direkte får medvirke til egen hverdag, samtidig som vi ivaretar det enkelte barns behov for trygghet, mestring og utfordring på egen utvikling.

Rett ved barnehagen er det gode parkeringsmuligheter og kort vei til bussholdeplass for foreldre som ønsker å kjøre kollektivt til Oslo eller Ski. Det er også gangavstand til Ytre Enebakk barneskole for eldre søsken, den lokale flerbrukshallen og til Mjær kunstgressbane for de som ønsker å engasjere seg i idrettsmiljøet i bygda.

Avdelingene våre:

   

Ønsker du å vite mer om oss må du gjerne kontakte daglig leder for en prat og omvisning

Stine Kalsås Kathrud

90 92 43 27

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Stine K. Kathrud
Daglig leder

Tlf: 90 92 43 27
E-post: dl.mjaer@bhg.no

Avdelinger

Kvernstua
Pedagogisk leder:
Kristine Næss Berger
Tlf: 90731087
kvernstua.mjaer@bhg.no
Lindebergstua
Pedagogisk leder:
Kristine N. Berger
Tlf: 90731086
lindebergstua.mjaer@bhg.no
Møllerstua
Pedagogisk leder:
Malin E. Kristoffersen
Tlf: 90731089
mollerstua.mjaer@bhg.no
Sagstua
Pedagogisk leder:
Silje D Andresen
Tlf: 90731088
sagstua.mjaer@bhg.no