Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Stine K. Kathrud

Velkommen til Mjær FUS barnehage

Avdelinger

Kvernstua
Pedagogisk leder:
Kristine N Berger
Tlf: 90731086
kvernstua.mjaer@bhg.no
Lindebergstua
Pedagogisk leder:
Kristine N Berger
Tlf: 90731086
kvernstua.mjaer@bhg.no
Møllerstua
Pedagogisk leder:
Silje Andresen
Tlf: 90731089
mollerstua.mjaer@bhg.no
Sagstua
Barnehagelærer:
Ghazal Malik
Tlf: 90731089
sagstua.mjaer@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Maylen Borgeteien

Barne- og ungdomsarbeider

Maylen jobber med barnehagens yngste barn og har et nært og godt forhold til banra på avdelingen. Hun er positiv til det barna kommer med av initiativ og forslag og bygger opp inspirerende lekmiljøer for barna. Hun er rolig og vennlig og har alltid et trygt fang til de som søker trøst og støtte. Det er viktig for Maylen at barna skal dra hjem med en god følelse etter de har vært i barnehagen.

Ghazal Malik

Pedagogisk leder

Ghazal er pedagogisk leder for barnehagens 1'åringer. Ghazal er aktiv og engasjert og  er med på det meste av lek og morro. Hun er ofte å finne i full sving med barna i dans og lek. Hun gleder seg til å dele gode oppleveser med denne gjengen i året som kommer.

Silje Dreng Andresen

Pedagogisk leder 

Silje er pedagogisk leder på Møllerstua som er avdelingen  for barnehagens 2'åringer. Hun er glødende opptatt av at barna skal ha det godt når de er i barnehagen. Hun er med i lek, undring og oppdagelse med de aktive 2-åringene våre og finner stadig nye måter å stimulere deres naturlige nysgjerrighet. Silje er rolig og vennlig og har et godt fang for de som trenger litt kos eller trøst. Friluftsliv er et av områdene hun brenner ekstra for. Hun er også utdannet foreldreveileder i TIK og en av barnehagens resurspersoner i CLASS.

Lena Riiser

Barne- og ungdomsarbeider

Lena jobber på avdelignen med barnehagens 2'åringer og er opptatt av at barna skal få en trygg, stabil og god start i barnehagen. Lena er rolig om blid og en barna ofte søker til når de trenger et fang. Hun er opptatt av at barna skal få oppleve mestring, og gjør det hun kan for å legge til rette for at de får det til. Lena brenner litt ekstra for forming og tilrettelegger for at barna skal få utfolde sine kunstneriske sider igjennom året. 

Mari Alnes

Barnehagelærer

Mari jobber på avdelingen for barnehagens 2'åringer. Her finner hun på artige prosjekter og aktiviter med barna. Mari er blid og utadvendt og forteller ofte at det er fordi hun er glad i jobben sin. Hun er opptatt av å se alle barna for den de er, være aktiv sammen med de, og å være en trygg omsorgsperson for barna. hun er organisert og liker å planlegge hverdagen så den blir god for store og små. 

Kristine Næss Berger

Pedagogisk leder

Kristine er pedagogisk leder på Kvernstua og har i år hovedansvaret for å følge opp barnhaegens eldste barn. Hun er utadvent og blid og er både utdannet foreldreveileder i trygghetssirkelen og barnehagens ressursperson i CLASS. Kristine er spesielt opptatt av barnets beste både ved gledesøyeblikk og når det blir litt vanskelig. En barnehagehverdag er fyllt med latter, kjærlighet og omsorg, og sammen lager vi hverdagsmagi. Kristine er for det meste å finne sammen med en gjeng barn som løper rundt, graver etter gull eller skaper nye miljøer basert på barnas interesser. Hun er også en som finner på litt ablegøyer der vi sammen gir barndommen verdi. Barna selv omtaler henne som blid, morsom og en det fint å være sammen med.    
Ane Victoria Sandholt

Barnehagelærer

Ane Victoria er munter og blid, og byr på mye gøy og morro. Med sin ekstra sans for drama, sang og musikk er hun å finne der det skjer. Hun jobber med barna i alderen 3-4 år der hun er med på det meste av morro, samtidig som hun har et godt å trygt fang når det gjelder. 

Camilla Nafstad Holmerud

Barne- og ungdomsarbeider

Camilla jobber på avdelingen for barn i alderen 3-4 år. Hun er opptatt av å se enkeltbarnet og møte barna der de er. Camilla er rolig og trygg  samtidig som hun også lett slenger seg med i lek. Hun setter uteleken høyt og liker å gå turer i nærområdet. Hun er også glad i sang og musikk og synger ofte med barna og setter gjerne på musikk de kan bevege seg til.

Katia De Santos SIlvia

Assistent

Katia jobber på avdelingen for barna som er 3-4 år. Hun er opptatt av å skape gode lekemiljøer for barna der de trives og kan utvilke både seg selv og leken. Hun brenner for at barna skal ha en god hverdagen i barnehagen og at barna skal oppleve at hun er der for dem, både i samtale og lek. 

Kristine Skau

ABLU-student

Kristine Jobber som barne- og ungdomsarbeider med barnehagens 2-åringer. Hun er glødende opptatt av at barna skal ha gode og meningsfylte dager hos oss, at de finner seg godt til rette, opplever trygghet og glede i det hverdagslige. Kristine har ofte med seg spennende prosjketer fra skolegangen sin til glede for store og små og liker ekstra godt skuespill og drama der hun ofte bruker musikken aktivt inn i arbeidet sitt med barna. 

Shahin Gorgij

Assistent - vikar

Shahin jobbersom vikar hos oss og spretter inn på alle avdelinger ettersom vi har bruk for henne. Med sitt gode humør og glade vesen kommer hun raskt i kontakt med barna, er med på lek og morro

Stine Kalsås Kathrud

Daglig leder

Jeg er glødende opptatt av at barna som er hos oss skal ha en god hverdag fylt med lek, glede, mening og mestring. Samtidig som opplevelsene de får hos oss skal gi de verdi i dag, skal de også være med på å ruste de for livet etter barnehagealder, både når de går på skolen, igjennom tenårene og i voksenlivet.