Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Stine K. Kathrud
90 92 43 27
E-post

Velkommen til Mjær FUS barnehage

Avdelinger

Kvernstua
Pedagogisk leder:
Kristine N Berger
Tlf: 90731088
kvernstua.mjaer@bhg.no
Lindebergstua
Pedagogisk leder:
Kristine N Berger
Tlf: 90731086
kvernstua.mjaer@bhg.no
Møllerstua
Pedagogisk leder:
Ghazal Malik
Tlf: 90731089
mollerstua.mjaer@bhg.no
Sagstua
Barnehagelærer:
Silje Andresen
Tlf: 90731089
sagstua.mjaer@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Stine Kalsås Kathrud

Daglig leder

Jeg er glødende opptatt av at barna som er hos oss skal ha en god hverdag fylt med lek, glede, mening og mestring. Samtidig som opplevelsene de får hos oss skal gi de verdi i dag, skal de også være med på å ruste de for livet etter barnehagealder, både når de går på skolen, igjennom tenårene og i voksenlivet. 

Kristine Næss Berger

Pedagogisk leder

Kristine er pedagogisk leder på Kvernstua som er en avdeling for barna som er 3-4 år. Kristine er ofte å finne i lek med barna og liker å finne på litt sprell i hverdagen. Hun er utadvent og blid og er både utdannet foreldreveileder i trygghetssirkelen og barnehagens ressursperson i CLASS.   

Silje Dreng Andresen

Silje er pedagogisk leder på Sagstua som er en avdeling for barn på 1 år. Hun er glødende opptatt av at barna skal ha det godt når de er i barnehagen. Hun er med i lek, undring og oppdagelse med de aktive 1-åringene våre og finner stadig nye måter å stimulere deres naturlige nysgjerrighet. Silje er rolig og vennlig og har et godt fang for de som trenger litt kos eller trøst. Friluftsliv er et av områdene hun brenner ekstra for. Hun er også utdannet foreldreveileder i TIK og en av barnehagens resurspersoner i CLASS.

Ghazal Malik

Barnehagelærer

Ghazal er pedagogisk leder for barnehagens aktive 2'åringer. Ghazal er aktiv og engasjert og  er med på det meste av lek og morro. Hun er ofte å finne i full sving med barna der de kler på babyer og lager mye deilig mat. Hun gleder seg til å dele gode oppleveser med denne gjengen i året som kommer.

Kristine Skau

Barnehagelærer

ABLU-student

Kristine jobber i år som barnehagelærer og har fått ansvaret for å følge opp barnehagens eldste barn. Hun er glødende opptatt av at barna skal ha gode og meningsfylte dager i barnehagen. Hun drar med seg gjengen ut og finner stadig på noe gøy i nærmiljøet.  Kristine liker skuespill, drama og undring og bruker ofte musikken aktivt inn i arbeidet sitt med barna. 

Lena Riiser

Barne- og ungdomsarbeider

Lena jobber på avdelignen med barnehagens 1'åringer og er opptatt av at barna skal få en trygg, stabil og god start i barnehagen. Lena er rolig om blid og en barna ofte søker til når de trenger et fang. Hun er opptatt av at barna skal få oppleve mestring, og gjør det hun kan for å legge til rette for at de får det til. Lena brenner litt ekstra for forming og tilrettelegger for at barna skal få utfolde sine kunstneriske sider igjennom året. 

Camilla Nafstad Holmerud

Barne- og ungdomsarbeider

Camilla er fortiden i mammapermisjon, men i januar kommer hun tilbake til oss og skal da jobbe på avdelingen for barn i alderen 3-4 år. Hun er opptatt av å se enkeltbarnet og møte barna der de er. Camilla er rolig og trygg  samtidig som hun også lett slenger seg med i lek. Hun setter uteleken høyt og liker å gå turer i nærområdet. Hun er også glad i sang og musikk og synger ofte med barna og setter gjerne på musikk de kan bevege seg til.

Maylen Borgeteien

Barne- og ungdomsarbeider

Maylen  jobber på avdelingen med barnehagens eldste barn. Hun har et nært og godt forhold til banra på avdelingen sin og er positiv til det de kommer med av initiativ og forslag. Hun er også en god samtalepartner, en som er god på å lytte og en barna liker å henge med . Hun er opptatt av at barna skal dra hjem med en god følelse etter de har vært i barnehagen.

Katia De Santos SIlvia

Assistent

Katia jobbe rpå avdelingen for barna som er 3-4 år. Hun er opptatt av å skape gode lekemiljøer for barna der de trives og kan utvilke både seg selv og leken. Hun brenner for at barna skal ha en god hverdagen i barnehagen og at barna skal oppleve at hun er der for dem, både i samtale og lek. 

Mari Alnes

Assistent

Mari jobber på avdelingen for barnehagens 2'åringer. Her finner hun på artige prosjekter og aktiviter med barna. Mari er blid og utadvendt og forteller ofte at det er fordi hun er glad i jobben sin. Hun er opptatt av å se alle barna for den de er, være aktiv sammen med de, og å være en trygg omsorgsperson for barna. hun er organisert og liker å planlegge hverdagen så den blir god for store og små. 

Ingvild Tekshov

Assistentvikar

Ingvild jobber som fast vikar hos oss og fyller i år en 40% stilling oppe hos de eldste barna. Ingvild har jobbet hos oss en god stund nå både ved sykdom og i kortere vikariater og er et godt tilskudd i gjengen vår. Hun har lang erfaring fra SFO som hun tar med seg i arbeidet hos oss. I tillegg har hun litt grønne fingre, så nå spirer og gror det godt på i mange av avdelingens kriker og kroker.

Shahin Gorgij

Assistent

Shahin jobber med barnehagens yngste gjeng.  Med et stort smil, humor og varme kaster Shahin seg ut i det barnehagelivet har å by på. Hun er en god lekekammerat og omsorgsperson for de yngste barna våre og finner på mye morro med de og kollegaeen sine hver dag.

Tora Brekke

Assistent

Tora er barnehagens alt-mulig-dame og stepper inn der vi trenger henne når vi trenger henne. Tora har jobbet for oss i to år nå og er godt kjent med barn, foreldre, ansatte og barnehagen. Tora gjør gjerne litt yoga med barna og er opptatt av dans og musikk. Hun er leken og med på det meste barna finner på.