Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 17:00
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Frank Falkeid
47 67 72 76
E-post

Velkommen til Steinhaugane FUS friluftsbarnehage

Avdelinger

Måneskinn
Avdelingsleder:
Erika Stanciu
Tlf: 91651955
erika.stanciu@bhg.no
Stjerneskudd
Avdelingsleder:
Hanne Elisabeth Vestvik
Tlf: 91651952
hanne.vestvik@bhg.no
Solstrålene
Avdelingsleder:
Eli Merete Bringedal
Tlf: 91651954
eli.bringedal@bhg.no
Regndråpene
Avdelingsleder:
Ingvild Baugstø
Tlf: 95731440
ingvild.baugsto@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Hanne Elisabeth Vestvik

Hanne Elisabeth er pedagogisk leder og har et hjerte av gull. Hun bryr seg om absolutt alle rundt seg barn og voksne. Du ser henne ofte på tur i skogen med barna. Friluftsliv er noe Hanne setter stor pris på. På fritiden tilbringes ofte helgene til fjells rundt omkring på Haugalandet. 

Lee Robertson

Lee er pedagogisk medarbeider og fotballstjerna vår. Med både landskamper for Skottland og Champions league spill har Lee opplevd det meste innen fotball i sin karriere. Lee er kjent for å vise stor omsorg for de rundt seg, både barn, foreldre og kolleger. Han er igangsetteren og sørger alltid for at barna i Steinhaugane opplever trygghet, omsorg og kjærlighet. Lee tar også ansvaret for sikkerheten i barnehagen vår gjennom å være verneombud og HMS ansvarlig. 

Siv Dybdahl Børve

Siv er pedagogisk medarbeider.  Med sitt gode humør og sin lunefulle væremåte sprer hun trygghet og glede for barna i barnehagen. I tillegg er Siv veldig kreativ og når du møter på Siv i barnehagen er sjansen stor for at hun er i en eller annen form for formingsaktivitet med barna. Trenger vi hjelp med kreative løsninger i barnehagen er Siv rette personen å spørre. 

Hilde Eike Frøiland

Hilde er pedagogisk medarbeider i Steinhaugane og har en enorm påvirkningskraft for å skape positiv stemning og humor på huset. Barna opplever stor trygghet rundt Hilde med sin kjærlige, varme og omsorgsfulle personlighet. I helgene er aldri Hilde å se i bygda. Da er hun nemlig til fjells på hytta uansett årstid enten på sykkeltur eller fjelltur. 

Erika Stanciu

Erika er pedagogisk leder og CLASS observatør. Med sin lange erfaring og faglig tyngde er Erika en person som en lytter til. I tillegg er Erika en skikkelig lagspiller som det alltid er godt å få gode råd av. Erika brenner for at barn skal få et så godt tilbud som mulig, at alle blir sett og at det er tydelig utvikling på barna. 

Eli Merete Bringedal

Eli Merete er pedagogisk leder, TIK ressursperson og humørsprederen vår på huset. Siden vi er en ganske liten barnehage så høre du latteren til Eli Merete uansett hvor du er. Dette er gull verdt. I tillegg er Eli Merete den en spør om en skal ordne noe uansett hva det er. Her tar Eli Merete et stort ansvar noe som vi alle setter pris på. 

Nina Lise Årvik

Nina Lise er pedagogisk leder. Nina Lise er en knallgod relasjonsskaper og barna blir fort trygge på henne. I tillegg er hun en humørspreder som skaper topp stemning på arbeidsplassen. Nina Lise er også kreativ og liker å ta barna med på aktiviteter hvor barna får være kreative. 

Helge Nuntun

Helge er pedagogisk leder. Helge er med sin lange erfaring en stor ressurs for barnehagen. Helge er også stedfortreder for daglig leder i barnehagen. Med sitt gode humør og smittende humor bidrar Helge til å skape super stemning på arbeidsplassen. Helge er en dyktig fagmann, knallgod med barn og på foreldresamarbeid. Ellers har Helge et brennende frilufts engasjement som vi er så opptatt av i Steinhaugane. 

Ilze Kellerte

Ilze er pedagogisk medarbeider. Ilze er definisjonen på kreativitet. Hun tar barna med seg i kreativ lek hver eneste dag. Hun elsker å ta barna med seg å male, tegne og utforske kreativiteten. Hun er en stor ressurs på huset med sin lange erfaring og vi nyter godt av hennes kompetanse. 

Ingvild Baugstø

Ingvild er pedagogisk leder. Ingvild får ting til å skje, er kjempegod på å planlegge kjekke aktiviteter med barna og barna elsker det. I tillegg er hun et Ja menneske som alltid setter barnehagen foran seg selv. Hun er god på å se hvor behovet for kvalitet er størst og tilbyr alltid sin fantastiske kompetanse der det trengs. 

Mayra Baldini Liknes

Mayra er pedagogisk medarbeider. Mayra begynte hos oss nå i Desember og vi er veldig heldige som har fått Mayra med på laget. Å få være kreativ sammen med barna er noe Mayra verdsetter høyt. 

Lasse Haugen

Lasse er barnehagelærer.  Lasse har jobbet i barnehage i 39 år. Lasse er en mann med lang fartstid og erfaring i barnehage og en mann en lytter til. Med sin brede kompetanse og faglig tyngde er det et privilegium å ha denne mannen hos oss. Lasse byr også på masse latter og glede med sin varme og lune humor. 

Frank Falkeid

Frank er daglig leder, sertifisert CLASS observatør i tillegg til TIK ressursperson. Å skape et sterkt team med bred kompetanse og faglig tyngde er noe en prioriterer høyt. Å få ting til sammen som et lag er noe Frank jobber mot. Klarer vi å skape det vil barna i vår barnehage oppleve trygghet, glede og utvikling av høy kvalitet.