Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:30

 Daglig leder

Anne Berit Flakk
97 47 51 61

Ut på tur

Tur er en viktig del av barnehagehverdagen. Alle avdelinger har hver sin turdag i løpet av uke, noen har også to. På tur får barna oppleve andre ting enn de opplever inni barnehagens områder. De får oppleve ting i nærmiljøet som kan være nytt og spennende for mange barn. Vi ser på planter og dyr, vi kjører buss, vi lager mat ute og vi må samarbeide og hjelpe hverandre. 

I Stemvegen skal barna få oppleve glede og mestring ved allsidige bevegelseserfaringer, inne og ute, året rundt. De skal også utvikle motoriske ferdigheter og kroppsbeherskelse. Når vi er på tur får barna grovmotoriske utfordringer, mestringsfølelse, vi har gode samtaler underveis, de får stimulert nysgjerrigheten sin og de får større kjennskap til nærmiljøet.

Måltider og matlaging i barnehagen skal gi barna et godt grunnlag for å utvikle matglede og sunne helsevaner. På tur er barna delaktige i matforberedelsene, de ser hvordan maten blir laget og hva som er oppi. Og maten smaker jo ekstra godt ute!!😊😊