Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:30

 Daglig leder

Anne Berit Flakk
97 47 51 61

Uteleken

Her i Stemvegen er barna glad i å være ute. Utelek innbyr til større kroppslig aktivitet som bedrer barns motoriske utvikling, fysiske egenskaper og har innvirkning på deres kognitive utvikling. I Norge, som i resten av den vestlige verden, har barns lek utviklet seg til å bli mer stillesittende. Derfor er det spesielt viktig at det legges til rette for fysisk utfoldelse i uteleken hvor barna kan oppleve mestring i samspill med andre.

Apparatene på baksiden er tilpasset høyden til barna på liten avdeling, men de store benytter også muligheten så fort det lar seg gjøre😋 I FUS-barnehagene lar vi leken komme først, og vi bruker leken til læring og mestring. Uteleken er en viktig del av hverdagen, da fysisk aktivitet er viktig for barns trivsel, gode opplevelser, læring og motorisk mestring.