Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:30

 Daglig leder

Anette Andersen
41 23 11 25
E-post

Velkommen til Utsikten Vest FUS barnehage

Velkommen til en lekende hverdag i Utsikten Vest FUS barnehage!

Vi er en av mange FUS barnehager rundt om i Norge. FUS betyr først – alltid barnet først!
Barnehagen åpnet sine dører 26.februar i 2006 og har siden blitt en fast del av mange barn, foresatte og ansatte sin hverdag. Barnehagen ligger på Bogafjell, og har en unik utsikt utover Stokkelandsvannet og Sandnes by. Derav navnet «Utsikten Vest».

Barnehagen har fire avdelinger fordelt på to etasjer. I nedre etasje finner du Småkrypa og Marihøna, som er småbarnsavdelinger 0-2 år. I øvre etasje finner du Maurtua og Tusenbein, som er avdelinger for 3-5 åringene.

Vi ligger godt til rette med mange gode turmuligheter rundt barnehagen som har variert terreng. Vi er stolte av vårt nærområde, og vi liker oss godt ute på tur. Barnegruppene går på tur to dager hver i uken.

I Utsikten Vest har vi et dyktig personal som setter barna først, og vet viktigheten av trygge og gode voksne. Vi gjør vårt beste for at barna får et godt møte med barnehagehverdagen der leken står sentralt. Vårt fokus er å støtte barnas utvikling på deres egne premisser, i lekens verden. Barna i Utsikten Vest FUS skal huske barnehagelivet som en tid fylt med tilstedeværende, omsorgsfulle og engasjerte voksne i en skapende hverdag. Det er gjennom leken barna utvikler seg.

Her hos oss i Utsikten Vest har vi laget oss en standard for hvordan tilvenning til barnehagelivet skal være. I denne standarden er viktigheten av å ha en nær og trygg primærkontakt gjennom hele barnehagelivet ilagt stor vekt. Vi legger vekt på at tilvenningen skal skje i takt med det enkelte barns behov, både barn og foresatte skal oppleve en trygg og god tilvenningsperiode. De ansatte skal være følelsemessig tilstede for barnet og speile det enkelte barn på dets behov. Les mer om vår standard for tilvenning her. 

Barnehagen sine åpningstider er 06.45. til 16.30. Vi har åpent alle dager utenom helligdager.

Personalet i Utsikten Vest FUS barnehage er en sammensveisa gjeng med ulike erfaringer og ulike interesser, noen av oss har vært med fra starten i 2006. Vi har opparbeidet oss mye erfaring, og med mange fagutdannede har vi også en bred faglig kompetanse i personalet. 

Her hos oss jobber avdelingene med prosjektarbeid. Alle avdelingene har forskjellige prosjekter, som er grunnet i barnas interesser og et felles tema for hele barnehagen. I år er temaet "Bærekraft". 

Barnehagen er også en del av Sandnes Kommune si satsning Den Utviklingsstøttende Barnehagen

Visjonen vår er: Sammen gir vi barndommen verdi: Vennskap, lek og glede og hverdagsmagi

Hos oss kommer alltid barnet først!

Avdelinger

Tusenbein
Pedagogisk leder
Karen Helen Tjessem
Tlf: 45477812
Maurtua
Pedagogisk leder
Kari Anne Hamre
Tlf: 45471299
Småkryp
Pedagogisk leder
Gudrun Klett
Tlf: 40632188
Marihøna
Pedagogisk leder
Irene Tjessem
Tlf: 45475166