Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Lisa Helen Pedersen

Daglig leder

Lisa Pedersen er daglig leder i Veslefrikk FUS. Lisa har høye ambisjoner for barnehagen, noe som har smitteeffekt for øvrige ansatte! Her møter vi herlig Nordnorsk humor og kjappe replikker. Hun er en god lytter og døren til Lisa er alltid åpen. Lisa har lang erfaring fra barnehageverden. Hun var ferdig utdannet førskolelærer i 1996 og har siden 2000 jobbet som daglig leder. Fra 2016 har hun jobbet i FUS barnehager og siden 2019 har hun jobbet hos oss i Veslefrikk FUS.

Petra Kornhag

Kokk / Kjøkkenansvarlig

Petra Kornhag er kokk og kjøkkenansvarlig i Velsefrikk FUS. Hun er opptatt av at barna skal ha et sunt, variert kosthold og at de skal ha gode opplevelser med mat og ved måltidet i barnehagen. Hun lager nydelige vegetarretter og er opptatt av å redusere matsvin. Hun er blid og omsorgsfull mot de rundt seg, og er god på å se barn som trenger det lille ekstra. 

Ingunn Sørli Olsen

Smørbukk - Ped. leder

Ingunn Sørli Olsen er pedagogisk leder på Smørbukk, ansvarlig for Askeladden og språkkontakt i barnehagen. Ingunn startet å jobbe i Veslefrikk i 2009. Hun var vikar under 3 års utdannelse før hun kom tilbake som pedagogisk leder i 2013. Ingunn er strukturert og er god på å organisere og lage systemer. Språkarbeid og tilstedeværelse i lek er hennes styrker. Hun er også brennende engasjert i friluftsliv og har 2 års fordypning i Natur og bevegelse.

Thea Haug

Smørbukk - Barnehagelærer

Thea er engasjert, possitiv og møter deg alltid med et smil. Thea er nyutdannet Barnehagelærer og startet hos oss i august 2021. Hun har fordypning i faget Uterom og People with secial needs. Hun er opptatt av barns lek og hvordan man gjennom leken kan bygge barns sosiale kompetanse. 

Simarjeet Kaur Dhillon

Smørbukk - Pedagogisk medarbeider

Simarjeet Kaur Dhillon er pedagogisk medarbeider på Smørbukk. Hun har jobbet i Veslefrikk FUS barnehage siden 2010. Hun er en effektiv og positiv dame som har god kontroll på store barnegrupper. Hun bruker yoga og meditasjon sammen med barna, for avspenning og ro i en hektisk barnehagehverdag. Hun er en reser på indisk mat, som små og store nyter godt av. Hun tar videreutdanning i spesialpedagogikk. 

Evelyn May Stokke Olsen

Smørbukk - Fagarbeider

Evelyn May Stokke Olsen er fagarbeider på Smørbukk. Hun bruker yoga som verktøy for å skape et felles fokus og for ro og avslappning. Hun er omsorgsfull og tilstede i alle relasjoner. Hun er imøtekommende, hun deler av seg og er raus. Evelyn har tidligere jobbet som omsorgsarbeider og interiørkonsulent. Hun har 6 års erfaring fra barnehage. 

Frida Abelone Hedemark

Smørbukk - Barn- og undgomsarbeider

Frida Abelone Hedemark er barn - og undgdomsarbeider og har timer på enkeltbarn. Frida har 6 års erfaring fra barnehage og har jobbet i Veslefrikk FUS siden 2016. Hun er er trygg og tålmodig og har alltid tid til de små, men viktige tingene i barnehagehverdagen.   Frida har videreutdanning i spesialpedagogikk og tok fragbrev våren 2021. 

Siri Ekker Holen

Bamsebrakar - Ped. leder

Siri Ekker Holen er pedagogisk leder på Bamsebrakar  og stedfortreder for daglig leder. Siri er sertifisert som CLASS ressursperson. Hun brenner for barns medvirkning, og er kreativ og impulsiv. Hun har fordyping i utefag, og videreutdanning som pedagogisk veileder. Hun er en av barnehagens minibusssjåfører. Siri har jobbet i barnehage siden 2012.  

Kine Schjelderup Syrstad

Bamsebrakar - Ped. leder 

Kine er pedagogisk leder på Bamsebrakar. Hun har 11 års erfaring fra barnehage, 6 av de som styrerassistent. Hun har videreutdanning i bedriftsøkonomi og fordyping i småbarns pedagogikk. Kine er alltid possitiv, engasjert, leken og er faglig sterk. Leken har spilt en sentral rolle i Kines arbeid i barnehagen. "Leken eier ingen begrensninger og rommer alt fra læring, mestring, medvirkning og relasjonsbygging. Gjennom leken kan jeg se hvert enkelt barn og deres behov" Kine er glad i å være ute og bruke naturen som lekearena. 

Morten Magnus Johansen

Bamsebrakar - Pedagogisk medarbeider

Morten Magnus Johansen er pedagogisk medarbeider på Bamsebrakar og fast medlem i Askeladden. Han er engasjert i friluftsliv og trives best ute i naturen. Morten er god på å se behovene til hvert enkelt barn. Han er HMS-ansvarlig, er ufrivillig vaktmester og du ser han ofte løpende foran som tyv, med en haug med barn som jakter på han! Morten har 12 års erfaring fra barnehage, og har jobbet hos oss i 7 år. Morten er en av barnehagens minibussjåfører. 

Gudrun Vidarsdottir

Bamsebrakar - Pedagogisk medarbeider

Gudrun Vidarsdottir er pedagogisk medarbeider på Nøtteliten. Hun er god på å bruke humor og tøys når hun prater og er i samhandling med barna. Hun har en smittende latter og er varm og omsorgsfull i alle relasjoner. Hun er god på å se de barna som trenger det lille ekstra. Gudrun er på god vei til å få minibussertifikat. Gudrun har jobbet i Velsefrikk FUS barnehage siden 2019.

Lena Bakstad

Bamsebrakar- Pedagogisk medarbeider

Lena Bakstad er pedagogisk medarbeider på Bamsebrakar. Hun god på å se enkeltbarn, og er rolig og tålmodig i sitt samvær med barna. Hun blir beskrevet som pliktoppfyllende,reflektert, varm og raus av sine kollegaer. Hun har årsenhet i spesial pedagogikk. Lena har 15 års erfaring fra barnehage og skole, fra 2018 har hun jobbet hos oss i Veslefrikk FUS. 

Jarunee Myhra

Bamsebrakar - Barn- og ungdomsarbeider

Jarunee Myhra er barn-og ungdomsarbeider på Bamsebrakar. Hun er kreativ, alltid blid og en lærevillig dame. Forming og skaping med ulike materialer er hun god på. Hun er omsorgsfull, flink til å se barns behov og skaper ro og fokus med sang og musikk. Jarunee har jobbet i barnehage siden 2004 og i Velsefrikk FUS barnehage siden oppstart i 2007. 

Jomana

Bamsebrakar - Pedagogisk medarbeider 

Jomana er pedagogisk medarbeider på Bamsebrakar. Hun har jobbet hos oss siden høsten 2020. Jomana er en trygghet og ressurs for våre arabiskspråklige familier. 

Karina Myrbråten Andersen

Nøtteliten - Ped. leder

Karina Myrbråten Andersen er pedagogisk leder på Nøtteliten og språkkontakt for barnehagen. Karina blir beskrevet som morsom, omsorgsfull og faglig dyktig. Hun tar gjerne en trall med gitaren, til begeistring fra de yngste. Hun er god på å bygge solide og omsorgsfulle relasjoner med barna. Hun er strukturert, rolig og tålmodig. Karina har fordypning i Småbarns pedagogikk. Karina har jobbet i barnehage siden 2014, fra 2018 har hun jobbet som pedagogisk leder i Veslefrikk FUS barnehage. 

Ingvild Myrland

Nøtteliten - Barn- og ungdomsarbeider

Ingvild Myrland er barn - og ungdomsarbeider på Nøtteliten. Ingvild er faglig dyktig og er god på å se barnas behov. Hun har jobbet i barnehage siden 2002, og i Veslefrikk FUS, helt siden oppstart i 2007. Hun er sprudlende og en varm voksen for barna. Hun er også pådriver for sosiale sammenkomster og påfunn for de ansatte.

Nele Eesmäe

Nøtteliten - Barn og ungdomsarbeider

Nele Eesmäe er barn- og ungdomsarbeider på Nøtteliten. Hun er en effektiv, lærevillig og positiv dame som har god kontroll på store barnegrupper. Hun er tålmodig og god på å se enkeltbarn. Hun videreutdanning i spesialtpedagogikk. Nele har jobbet i Veslefrikk FUS barnehage siden 2013, det siste året som fararbeider. 

Synøve Ellingsen

Knerten - Ped. leder

Synøve Ellingsen er pedagogisk leder på Knerten. Hun er rolig og omsorgsfull. Hun er opptatt av å se og anerkjenne enkeltbarn slik at de føler seg betydningsfulle i gruppen.  Hun er alltid i lek med barna og bruker språket aktivt for å lære nye ord og begreper. Hun blir også beskrevet som varm og vimsete! Synøve har tatt fordypningsfag i småbarnspedagogikk. Synøve har jobbet som pedagogisk leder siden 2011 i Veslefrikk FUS. 

Sirén Ovida Ødeskaug

Knerten - Ped. leder

Sirén Ovida Ødeskaug jobber som pedagosgik leder på knerten. Hun er god på å se enkeltbarn, er løsningsorientert og fleksibel. Hun skaper orden og struktur på avdelingen. Hun blir beskrevet som leken og bruker humor i møte med barna. Hun har tatt fordypning i småbarnsped. Sirén har ti års erfaring fra barnehage, og jobbet åtte år i Veslefrikk FUS, de to siste årene som pedagogisk leder. 

Lene Fjellner

Knerten - Pedagogisk medarbeider

Lene Fjellner jobber som pedagogisk medarbeider på Knerten. Hun er en blid jente med smittende latter og godt humør.Hun har stor omsorg for barna og har alltid tid. Hun er utdannet frisør som både barn og voksne nyter godt av. Hun har jobbet i barnehagen siden februar 2020, og i Veslefrikk siden april 2020. 

Henriette Andersson

Knerten - Barn-og ungdomsarbeider

May- Britt Jenshagen

Barn- og ungdomsarbeider

May- Britt Jenshagen jobber som barn- og ungdomsarbeider. Hun er tryggheten selv, og her finnes det alltid et lunt fang og åpne armer. Med varme og omsorg skaper hun gode relasjoner til barn og andre rundt seg. May-Britt har jobbet i VelsefrikkFUS siden 2008.