Hopp til innhold
Hverdagen vår har blitt endret på veldig kort tid. Vi takker ansatte og foresatte for et veldig godt samarbeid i en utfordrende tid. Ta godt vare på hverandre.
Vi ønsker å minne om gode hygieneråd og andre anbefalinger fra Helsedirektoratet; https://www.helsedirektoratet.no

Askeladden - siste året i barnehagen

Askeladden

Det siste året man går i barnehagen, er man hver torsdag en del av Askeladden. Man møter da ute i grillhytta i barnehagen, før man gjør seg klar for å reise avgårde til skogen. Vi benytter busstilbudet til Brakar. Dette året er det naturopplevelser, nye erfaringer, mestring, friluftslivsferdigheter og tradisjoner som står i fokus. Vi plukker bær, vi safter og sylter, vi prøver ski og skøyter, vi lager mat ute i naturen, ja opplevelsene står i kø. Tall og bokstaver blir vi også kjent med, samt andre skoleforberedende aktiviteter. Året avsluttes med overnatting i telt ute i barnehagen. Dette er noe barna gleder seg til lenge før de begynner på Askeladden. Velkommen til Askeladden.

Ler her om overgang barnehage-skole i Lier:

https://www.lier.kommune.no/globalassets/08.-skole-og-barnehage/barnehage/ny-eldst-i-barnehagen---yngst-pa-skolen-samarbeid-og-sammenheng-i-overgang-til-skole.pdf