Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00

Vi har
ledig plass!

Barn 1-3 år fra 01.08.2022 Barn 3-5 år fra 01.08.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Siri Fyhn Lilleødegård
41 62 89 30
E-post

Velkommen til Alvehetta FUS barnehage

Avdelinger

Bjørnungene
Tlf: 97109171
katrine.linnes@bhg.no og sara.vaagsnes@bhg.no
0-2 år
Revungene
Tlf: 90898674
rebecca.osterhus@bhg.no
2-3år
Ekornbarna
Tlf: 95109686
tone.fremmerlid@bhg.no og stina.auestad@bhg.no
4-6 år

Vis alle

Ansatte

Siri Fyhn Lilleødegård

Daglig leder

Siri har vært daglig leder i barnehagen siden 2012. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og har master i ledelse.

Siri ønsker at barnehagen er et trygt sted hvor man lærer mye om seg selv alene og i sammen med andre. En barnehage hvor det er rom for alle og hvor barna er omgitt av rause, lekne og dyktige ansatte. Derfor er det også viktig med et godt arbeidsmiljø preget av humor og latter, og stort fokus på en god samarbeidskultur på huset og med foreldrene. 

Rebecca Christensen Østerhus

Pedagogisk leder og stedfortreder

Rebecca  er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk.

Rebecca liker å lære nye ting og er dermed vår egen CLASS ressursperson, har videreutdanning i veiledningspedagogikk og er praksislærer for barnehagelærerstudenter. Hun er i tillegg vårt Barnas Verneombud. 

Rebecca er omsorgsfull, leken, tilstedeværende, utforskende, anerkjennende og byr gjerne på seg selv. Hun liker å være i aktivitet og skaper gode lekemiljøer for barna. Hun skaper god struktur, og er dyktig til å inkludere barns medvirkning i hverdagen og utarbeidelse av lekemiljøer, og tilrettelegger for ulike behov. Hun har fokus på foreldres medvirkning og er dyktig i foreldresamarbeid. 

Stina Myhre Auestad

Pedagogisk leder

Stina er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har i tillegg videreutdanningen "Vold i nære relasjoner". Hun er praksislærer for barnehagelærerstudenter. og CLASS ressursperson. I år tar hun videreutdanninen Veiledningspedagogikk. 

Stina er aktiv i lek, viser raushet og omsorg, tilrettelegger gode miljøer for barna, og hun blir gjerne med på rollespill. Hun er flink til å se hvert enkelt barn og er løsningsfokusert. Hun elsker humor og få være med på ulike sprell. Hun er dyktig i foreldresamarbeid og skaper veldig god stemning. 

Katrine Linnes

Pedagogisk leder

Katrine er utdannet barnehagelærer med fordypning i språk, litteratur og nye medier. 

Hun brenner for litteratur og litteraturformidling, og bruker ulike materialer som verktøy for å inspirere barna og skape magiske øyeblikk. Hun bruker verktøy som tegn til tale slik at også de yngste barna skal ha mulighet til å kommunisere sine behov uten verbale ord. 

Katrine er blid og humørfylt person som også er veldig leken, observant, strukturert, trives godt i naturen og undre seg sammen med barna. Hun skaper mange flotte opplevelser som barna elsker å delta i. 

I år leder hun forskningsprosjektet "Matnyttig" i samarbeid med UIA, som handler om måltider for de aller yngste i barnehagen. 

Tone Fremmerlid

Pedagogisk leder

Tone er utdannet førskolelærer og har fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har også utdannelse som sosionom og erfaring fra barnevernstjenesten. 

Tone er opptatt av å tilrettelegge for en barnehagehverdag som er til barnets beste. Hun er dyktig i møte med barn og foreldre, humørfylt, glad i aktivitet og turer, og elsker å delta i barns lek på barnas premisser. Hun har gode ideer for lekemiljøer og hvordan legge til rette for barn med ulike behov i hverdagen. 

Ann Irene Rørvik

Pedagogisk leder

Ann Irene er pedagogisk leder i barnehagen og har bachelorgrad som førskolelærer. I sitt studie har hun lært mye om språk, relasjoner og barn med spesielle behov. Hun er i tillegg praksislærer for barnehagelærerstudenter. 

Ann Irene elsker å være med i leken og finne på artige sprell og bidrar til mye galskap. Hun er aktiv, elsker å være ute, oppfinnsom, løsningsfokusert, elsker barnslig galskap, og ser barna utrolig godt. Hun er god til å skape lekemiljøer som barna liker og trives godt med. Hun er dyktig i møte med foreldre. 

Ann Irene har ekstra ansvar for formidlingen av "Kroppen er min",og har fått ekstra kompetanseheving innen dette. 

Sara Brevik Vaagsnes

Barnehagelærer

Sara er utdannet barnehagelærer og har fordypning i sted og religion - hverdagsliv og bærekraft og er i et svangerskapsvikariet her hos oss. 

Sara er en type person som ser barna veldig godt og som finner på atkiviteter som fenger. Hun er omsorgsfull, humørfylt, lyttende og kreativ.

Barna storkoser seg i hennes selskap og hun ønsker å sette gode spor i barns liv og utvikling. 

Gina Omdal Mortensen

Pedagogiske leder 

Gina er pedagogisk leder og er utdannet barnehagelærer med fordypning i mat og måltidspedagogikk. 

Gina er en rolig og tilstedeværende person som ser barna godt. Hun er kreativ og aktivt med i leken, er lyttende og utrolig glad i å være ute på turer. 

Hun skaper gode arenaer for samtaler og lek, og tar gjerne med barna på kjøkkenet for å lære om smaker, metoder og ulike retter. 

Laila Moløkken Thorsen

Barne- og ungdomsarbeider

Laila elsker å ikle seg ulike roller, og overraske barna, og gjennom henne møter vi Esmiralda på rød sparkesykkel, og rockeren i en helt unik bikinivariant. Hun trives på tur og bidrar til mye fin læring ute i naturen. 

Hun er leken, utforskende og har alltid noen gode ideer på lur. Hun er flink til å skape magiske stunder for barna, og ser godt deres mange behov, tanker og følelser.  

Yasmin Abbas

Pedagogisk medarbeider

Yasmin er en kreativ forundringspakke, som alltid klarer å lage de utroligste ting av nesten ingenting til barn og ansattes store glede. 

Hun er omsorgsfull, rolig, og utrolig god i møte med barn og foreldre. Hun liker å lese bøker, fortelle eventyr, skape lekemiljøer og lage gode samlinger med konkreter, og dekorere avdelingen med bilder for å støtte opp under språkutviklingen til barna. 

Hun skaper god struktur og er god i møte med foreldre. 

Elin Jensen

Pedagogisk medarbeider

Elin er leken og varm i møte med barna. Hun er dyktig til å lage god mat, og hjelper gjerne med praktiske oppgaver og er hun på mange måter vår egen vaktmester.

Elin er rolig og omsorgsfull, og veldig flink til å se barns perspektiver og inkludere dem. Hun trives ekstra godt ute, og bidrar til å skape gode lekemiljøer som gir barna ulike utfordringer.

Joanna Eichstadt

Pedagogisk medarbeider

Joanna er omsorgsfull, rolig, tålmodig og har et strålende humør. Hun har alltid et godt fang til barn som trenger en pause, trøst eller kos. 

Hun er glad i å på tur og være ute der hun er aktivt sammen med barna i ulike aktiviter og lek. Hun er også veldig dyktig i møte med foreldre og kommunikasjon med dem. 

Marte Nedrebø

Barne - og ungdomsarbeider

Marte Nedrebø er utdannet barne.- og ungdomsarbeier og har ernæring som videreutdanning. Hun lærer oss stadig nye ting om matens funksjoner, egenskaper og sammensetninger og har medansvar for bestilling av råvarer til våre måltider. 

Marte er en varm, rolig, hyggelig, sosial, snakksalig, kreativ og engasjert person som finner på mye morro. Hun har hatt viktige bidragsroller i store prosjekter med tema og aktiviteter som fenger barna, og bidrar til at alle barna er i god lek. 
Marte er dyktig i møte med foresatte og følge opp enkeltbarn. 

Esther Marie Rannekleiv

Barne - og ungdomsarbeider

Esther er en leken og positiv ansatt med masse humor og god kompetanse på å skape god relasjon til barn. Hun liker å være i aktivitet, dra på turer, gå på skattejakt og undre seg sammen med barna. Hun er ofte førstemann ute med en gruppe på morran hvor hun deltar på deres premisser.  

Esther er en blid, tålmodig og hyggelig person som er dyktig i møte med barn og inntar gjerne deres verden. Hun har i tillegg god erfaring fra å følge enkeltbarn som trenger ekstra støtte og veiledning. 

Simen Janderson Isberg Wilson

Barne og ungdomsarbeider

Simen elsker musikk og dans, noe han gjerne tar med barna på. Simen er engasjert i arbeid sammen med barna og finner på mange gøye ting. 

Simen er en rolig person som skaper god stemning og er ofte med i leken.