Hopp til innhold

Alvehetta FUS barnehage

Bli med inn i vår magiske hverdag

Alvehetta FUS barnehage setter barnet først.

Vi gir barna en trygg hverdag fylt av omsorg, kjærlighet og hverdagsmagi. Lek, trivsel og gode voksne er vårt fokus. For sammen med barnet ønsker vi å få frem det beste i hver enkelt, og kunnskap om hvordan man er en del av et fellesskap.

Vi liker å være i bevegelse og er ofte på tur i det flotte området rundt oss. Barna blir i tillegg kjent med buss når vi besøker bibliotek, vitensenteret, kuben, og andre gilde opplevelser Arendal by kan gi oss:)

Vi ønsker å gi barna god og variert kost, som vi lager selv. Vi serverer i hovedsak hjemmebakt brød 4 dager i uken og varmt måltid minst en gang i uken, og har grønnsaker eller frukt inntil. Måltidene er en arena for kos og gode samtaler, mens de øver på å smøre egen mat eller er med i tilberedningsprosessen.

Vi gir tilbud om svømmeopplæring til den eldste gruppen, og da benytter vi oss av Bjorbekktunet som vi bare kan spasere til.

Som FUS barnehage jobber vi med prosjektene "Egenledelse i lek og læring" og FUS Smart Mat som vi vet er viktig for barns utvikling og trivsel

Året kompetansheving er "Barns livsmestring og helse" i samarbeid med Styd kommunikasjon og Vippa FUS barnehage, og "Vold, traumer og seksuelle overgrep" i samarbeid med Arendal kommune, Inger Lise Andersen og Siri Søftestad. Våre ansatte har god faglig kunnskap, og vi jobber med kompetanseheving hele tiden for å kunne tilby en barnehage med høy kvalitet. Vi har flere pedagoger med småbarnspedagogikk, noe som fører til at de minste barna blir veldig godt ivaretatt og tilrettelagt for. Vi har oppfylt pedagognormen, noe vi vet gir økt kvalitet på tilbudet vi tilbyr sammen med øvrige, veldig dyktige medarbeidere.

Vi har 3 avdelinger for 0-6 år, og fordeler de slik: 0-2 år nede,  oppe har vi en avdeling med 2-3 år og en avdeling med 4-6 år. Det viktigste for oss er at alle barn skal trives og ha det godt, sammen med varme og gode voksne som ser dem hver eneste dag.

Vi har fokus på en trygg tilkytningsfase for alle nye barn. Det betyr at vi ønsker å legge opp dagene etter hvert enkelt barns behov, les mer om det her: tilknytningsfase

 

Vi har fokus på et godt arbeidsmiljø, for vi vet at trivsel smitter:)

Velkommen til oss:)

Søk barnehageplass

Avdelinger