Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Alvehetta FUS barnehage

Avdelinger

Bjørnungene
Tlf: 97109171
sara.vaagsnes@bhg.no og tone.fremmerlid@bhg.no
0-2 år
Revungene
Tlf: 90898674
rebecca.osterhus@bhg.no og katrine.linnes@bhg.no
2-3år
Ekornbarna
Tlf: 95109686
stina.auestad@bhg.no og Ann.rorvik@bhg.no
4-6 år

Vis alle

Ansatte

Siri Fyhn Lilleødegård

Daglig leder

Siri har vært daglig leder i barnehagen siden 2012. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og har master i ledelse. Siri er opptatt av å skape en lærende organisasjon, og er flink til å bygge relasjoner og engasjement, tilrettelegge for god planlegging og organisering slik at mål oppnås. 

Siri ønsker at barnehagen er et trygt sted hvor man lærer mye om seg selv alene og i sammen med andre. En barnehage hvor det er rom for alle og hvor barna er omgitt av rause, lekne, varme, inkluderende og dyktige ansatte. Derfor er det også viktig med et godt arbeidsmiljø preget av humor og latter, og stort fokus på en god samarbeidskultur på huset og med foreldrene. 

For Siri er det viktig at alle opplever seg som meningsfull og inkludert. At alle får brukt sine evner og testet ut ideer og på den måten oppleve høy grad av mestring. Ansatte som trives på jobb er barnas viktigste ressurs og må være på agendaen hele tiden. 

Rebecca Christensen Østerhus

Pedagogisk leder

Rebecca  er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk.

Rebecca liker å lære nye ting og er dermed vår egen CLASS ressursperson, har videreutdanning i veiledningspedagogikk og er praksislærer for barnehagelærerstudenter. Hun er i tillegg vårt Barnas Verneombud. 

Rebecca er omsorgsfull, leken, tilstedeværende, utforskende, anerkjennende og byr gjerne på seg selv. Hun liker å være i aktivitet og skaper gode lekemiljøer for barna. Hun skaper god struktur, og er dyktig til å inkludere barns medvirkning i hverdagen og utarbeidelse av lekemiljøer, og tilrettelegger for ulike behov. Hun har fokus på foreldres medvirkning og er dyktig i foreldresamarbeid. 

Ann Irene Rørvik

Pedagogisk leder

Ann Irene er pedagogisk leder i barnehagen og har bachelorgrad som førskolelærer. I sitt studie har hun lært mye om språk, relasjoner og barn med spesielle behov. Hun er i tillegg praksislærer for barnehagelærerstudenter. 

Ann Irene elsker å være med i leken og finne på artige sprell og bidrar til mye galskap. Hun er aktiv, elsker å være ute, oppfinnsom, løsningsfokusert, elsker barnslig galskap, og ser barna utrolig godt. Hun er god til å skape lekemiljøer som barna liker og trives godt med. Hun er dyktig i møte med foreldre. 

Ann Irene har ekstra ansvar for formidlingen av "Kroppen er min",og har fått ekstra kompetanseheving innen dette. 

Stina Myhre Auestad

Pedagogisk leder

Stina er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har i tillegg videreutdanningen "Vold i nære relasjoner". Hun er praksislærer for barnehagelærerstudenter. og CLASS ressursperson. I år tar hun videreutdanningen Veiledningspedagogikk og leker seg litt med spansk. 

Stina er aktiv i lek, viser raushet og omsorg, tilrettelegger gode miljøer for barna, og hun blir gjerne med på rollespill. Hun er flink til å se hvert enkelt barn og er løsningsfokusert. Hun elsker humor og få være med på ulike sprell.

Hun er dyktig i foreldresamarbeid og tar foresattes innspill på alvor. Hun er opptatt av at barn følges godt opp. 

Tone Fremmerlid

Pedagogisk leder

Tone er utdannet førskolelærer og har fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har også utdannelse som sosionom og erfaring fra barnevernstjenesten. 

Tone er opptatt av å tilrettelegge for en barnehagehverdag som er til barnets beste. Hun er dyktig i møte med barn og foreldre, humørfylt, glad i aktivitet og turer, og elsker å delta i barns lek på barnas premisser. Hun har gode ideer for lekemiljøer og hvordan legge til rette for barn med ulike behov i hverdagen.

Tone er dyktig i formidling av ulike temaer, og har ekstra ansvar for "Kroppen er min".  

Katrine Linnes

Pedagogisk leder og Stedfortreder

Katrine er utdannet barnehagelærer med fordypning i språk, litteratur og nye medier. 

Hun brenner for litteratur og litteraturformidling, og bruker ulike materialer som verktøy for å inspirere barna og skape magiske øyeblikk. Hun bruker verktøy som tegn til tale slik at også de yngste barna skal ha mulighet til å kommunisere sine behov uten verbale ord. 

Katrine er blid og humørfylt person som også er veldig leken, observant, strukturert, trives godt i naturen og undre seg sammen med barna. Hun skaper mange flotte opplevelser som barna elsker å delta i. 

I år leder hun forskningsprosjektet "Matnyttig" i samarbeid med UIA, som handler om måltider for de aller yngste i barnehagen. Hun er i tillegg stedfortreder og verneombud, og bidrar til å være en lærende organisasjon med et godt arbeidsmiljø. 

Sara Brevik Vaagsnes

Pedagogisk leder

Sara er utdannet barnehagelærer og har fordypning i sted og religion - hverdagsliv og bærekraft.  

Sara er en type person som ser barna veldig godt og som finner på atkiviteter som fenger. Hun er omsorgsfull, humørfylt, lyttende og kreativ.

Barna storkoser seg i hennes selskap og hun ønsker å sette gode spor i barns liv og utvikling. Hun har godt foreldresamarbeid og møter foreldre på en god måte.  

Laila Moløkken Thorsen

Barne- og ungdomsarbeider

Laila elsker å ikle seg ulike roller, og overraske barna, og gjennom henne møter vi Esmiralda på rød sparkesykkel, og rockeren i en helt unik bikinivariant. Hun trives på tur og bidrar til mye fin læring ute i naturen. 

Hun er leken, utforskende og har alltid noen gode ideer på lur. Hun er flink til å skape magiske stunder for barna, og ser godt deres mange behov, tanker og følelser.  

Marte Nedrebø

Barne - og ungdomsarbeider

Marte Nedrebø er utdannet barne.- og ungdomsarbeier og har mat og ernæring som videreutdanning. Hun lærer oss stadig nye ting om matens funksjoner, egenskaper og sammensetninger og har ansvar for bestilling av råvarer til våre måltider. 

Marte er en varm, rolig, hyggelig, sosial, snakksalig, kreativ og engasjert person som finner på mye morro. Hun har hatt viktige bidragsroller i store prosjekter med tema og aktiviteter som fenger barna, og bidrar til at alle barna er i god lek. 
Marte er dyktig i møte med foresatte og følge opp enkeltbarn. 

Esther Marie Rannekleiv

Barne - og ungdomsarbeider

Esther er en leken og positiv ansatt med masse humor og god kompetanse på å skape god relasjon til barn. Hun liker å være i aktivitet, dra på turer, gå på skattejakt og undre seg sammen med barna. Hun er ofte førstemann ute med en gruppe på morran hvor hun deltar på deres premisser.  

Esther er en blid, tålmodig og hyggelig person som er dyktig i møte med barn og inntar gjerne deres verden. Hun har i tillegg god erfaring fra å følge enkeltbarn som trenger ekstra støtte og veiledning. 

Janicke Sørensen

Barne og ungdomsarbeider

Janicke har et veldig godt barnesyn og er opptatt av å lytte til barnas signaler. Hun er med i aktiviteter og bidrar med egne kreative forslag. 

Hun er observant, tålmodig, omsorgsfull og en person som er opptatt av at alle rundt skal ha det bra. Hennes interesser er mange og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med disse. 

Yasmin Abbas

Pedagogisk medarbeider

Yasmin er en handlingskraftig og kreativ forundringspakke, som alltid klarer å lage de utroligste ting av nesten ingenting til barn og ansattes store glede. 

Hun er omsorgsfull, rolig, og utrolig god i møte med barn og foreldre. Hun liker å lese bøker, fortelle eventyr, skape lekemiljøer og lage gode samlinger med konkreter, og dekorere avdelingen med bilder for å støtte opp under språkutviklingen til barna. 

Hun skaper god struktur og er god i møte med foreldre. Hun kan bidra godt i kommunikasjon med familier som snakker Arabisk. 

Joanna Winiarska

Pedagogisk medarbeider

Joanna er en person med mye varme, tålmodighet, ro og er god til å lytte. Hun er alltid blid og positiv, og sammen med barna deltar hun i lek og aktiviteter som de får medvirke i. 

Hun bidrar med mange varierte kunnskaper som blant annet barneyoga, dans og musikk, rollelek og lesing av bøker. Hun har god relasjon til barna og er tilstede her og nå. 

Joanna kan bidra til god kommunikasjon med familier som snakker polsk. 

Joanna Eichstadt

Pedagogisk medarbeider

Joanna er omsorgsfull, rolig, tålmodig og har et strålende humør. Hun har alltid et godt fang til barn som trenger en pause, trøst eller kos. 

Hun er glad i å på tur og være ute der hun er aktivt sammen med barna i ulike aktiviter og lek. Hun er også veldig dyktig i møte med foreldre og kommunikasjon med dem. 

Joanna kan bidra godt i kommunikasjon med familier som kan russisk og polsk. 

Simen Janderson Isberg Wilson

Barne og ungdomsarbeider

Simen elsker musikk og dans, noe han gjerne tar med barna på. Simen er engasjert i arbeid sammen med barna og finner på mange gøye ting. 

Simen er en rolig person som skaper god stemning og er ofte med i leken. Han kan også bidra til god kommunikasjon med familier som kan portugisisk, og kan også litt tysk. 

Youssef Mraidi

Pedagogisk medarbeider

Youssef er pedagogisk medarbeider hos oss. Han er utdannet Matros, men tester nå ut nytt yrke. 

Han har en naturlig lekenhet i seg og barna storkoser seg i hans selskap. Han er rolig rundt barna og gir masse god omsorg.  

Han er veldig god til å tilpasse seg barnas behov, og få de med i lek og andre aktiviteter. Han byr på seg selv og er en positiv person som vi er så glad for å ha her:)

Vidar Andre Olsen

Pedagogisk medarbeider

Vidar er nesten fullført barnehagelærer og vi er veldig heldige som har han i vår ansattgruppe. 

Han er en person som bidrar med mye lek og latter, en ro som smitter, gode ideer som fenger barna, og dyktig i møte med barns følelser. Han er god i møte med barn som trenger å inkluderes og se deres styrker. 

Vidar har en egen evne til å se ting utenfra, og har mange kloke meninger som bidrar til en god organisering, gøye aktiviteter og en inkluderende praksis.