Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00

Vi har
ledig plass!

Barn 1-3 år fra 01.08.2022 Barn 3-5 år fra 01.08.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Siri Fyhn Lilleødegård
41 62 89 30
E-post

Velkommen til Alvehetta FUS barnehage

Avdelinger

Bjørnungene
Tlf: 97109171
rebecca.osterhus@bhg.no og ann.rorvik@bhg.no
0-2 år
Revungene
Tlf: 90898674
ingrid.foreland@bhg.no og stina.auestad@bhg.no
2-4 år
Ekornbarna
Tlf: 95109686
gina.mortensen@bhg.no og lars.tobiassen@bhg.no
4-6 år

Vis alle

Ansatte

Siri Fyhn Lilleødegård

Siri er daglig leder i barnehagen, og har vært det siden 2012, og fikk bidra til dagens barnehage, som ble bygget i 2016.

Hun har bachelorgrad som førskolelærer, med fordypning i småbarnspedagogikk. De siste årene har hun tatt nasjonal styrerutdanning og Master i ledelse på UIA. 

Siri sine oppgaver ligger under administrasjon, økonomi, personalledelse, utviklingsarbeid og faglig kompetanse, samt foreldresamarbeid. 

Målet for barnehagen er å skape en god og varm barnehage der det er rom for alle og hvor barna er omgitt av rause, lekne og dyktige ansatte. Derfor er det også viktig med et godt arbeidsmiljø preget av humor og latter, og stort fokus på en god samarbeidskultur på huset:) 

Lars Karsten Tobiassen

Lars er pedagogisk leder og daglig leders stedfortreder i barnehagen. Han har bachelorgrad som barnehagelærer, med fordypning i utefag og hvordan bruke naturen til barns læring og utvikling. Han har jobbet her siden november 2016.

Lars er nysgjerrig, utforskende, leken, kler seg gjerne ut i ulike roller, aktiv, humørfylt og elsker humor. Han er flink til å se hver enkelt, og viser dyktighet i relasjon med både barn og foresatte. 

Lars har ansvar for formidlingen av "Kroppen er min" sammen med Ann Irene, og har fått ekstra kompetanseheving innen dette. 

Lars er praksislærer for barnehagelærerstudenter fra høsten 2021. Han ser frem til å kunne bidra til dette utdanningsløpet. 

Rebecca Christensen Østerhus

Rebecca er pedagogisk leder i barnehagen. Hun har bachelorgrad som førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har jobbet her siden august 2017. Hun liker å lære nye ting og er dermed vår egen CLASS ressursperson, tar videreutdanning i veiledningspedagogikk og er praksislærer for barnehagelærerstudenter. Hun er vårt Barnas Verneombud. 

Rebecca er effektiv, omsorgsfull, leken, tilstedeværende, utforskende og anerkjennende. Hun liker å være i aktivitet og skaper gode lekemiljøer for barna. Hun skaper god struktur, og er flink til å inkludere barns medvirkning i hverdagen og lekemiljøer, og er dyktig i å tilrettelegge for ulike behov.  

Ann Irene Rørvik

Ann Irene er pedagogisk leder i barnehagen og har bachelorgrad som førskolelærer. I sitt studie har hun lært mye om språk, relasjoner og barn med spesielle behov. Hun har jobbet her siden august 2018. Høsten 2021 begynner hun som praksislærer for barnehagelærerstudenter. 

Ann Irene elsker å være med i leken og finne på artige sprell, og kler seg gjerne ut i ulike kostymer. Hun er aktiv, elsker å være ute, oppfinnsom, løsningsfokusert, elsker barnslig galskap, og ser barna utrolig godt. Hun er god til å skape lekemiljøer som barna liker og trives godt med. 

Ann Irene har ekstra ansvar for formidlingen av "Kroppen er min", og har sammen med Lars fått ekstra kompetanseheving innen dette. 

Stina Myhre Auestad

Stina er pedagogisk leder i barnehagen og har bachelorgrad som førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har i tillegg videreutdanningen "vold i nære relasjoner". Hun begynte hos oss august 2017. Hun er praksislærer for barnehagelærerstudenter. og CLASS ressursperson. 

Stina er aktiv i lek, viser raushet og omsorg, tilrettelegger gode miljøer for barna, og hun blir gjerne med på rollespill. Hun er flink til å se hvert enkelt barn og er løsningsfokusert. Hun elsker humor og få være med på ulike sprell. Hun er dyktig i foreldresamarbeid. 

Ingrid Kristine Føreland

Ingrid er pedagogisk leder i barnehagen og har bachelorgrad som barnehagelærer med fordypning i forming. Hun har jobbet her siden august 2018.

Hun er varm og anerkjennende i møte med barna, samt leken og tilstedeværende. Hun finner på mye spennede og gøyalt som barna elsker å bli med på.

Ingrid er kreativ og får dette ofte frem i mange gode lekemiljøer ute og inne, og får med seg barna inn i spennende temaer i samtaler og lek. 

Gina Omdal Mortensen

Gina er pedagogisk leder og har bachelorgrad som barnehagelærer med fordypning i mat og måltidspedagogikk. Hun har jobbet her siden september 2018. 

Gina er rolig og tilstedeværende, og ser barna godt. Hun er kreativ og aktivt med i leken, er lyttende og er utrolig glad i å være ute på turer. 

Hun skaper gode arenaer for samtaler og lek, og tar gjerne barna med på kjøkkenet for å lære om smaker, metoder og ulike retter. 

Laila Moløkken Thorsen

Laila er barne- og ungdomsarbeider hos oss. Hun begynte for FUS september 2011, og har vært med på en lang og læringsrik reise. 

Laila elsker å ikle seg ulike roller, og overraske barna, og gjennom henne møter vi Esmiralda på rød sparkesykkel, og rockeren i en helt unik bikinivariant som da gjerne kommer sammen med Rockehanen.

Hun er leken, utforskende og har alltid noen gode ideer på lur. Hun er flink til å skape magiske stunder for barna, og ser godt deres mange behov, tanker og følelser.  

Yasmin Abbas

Yasmin er pedagogisk medarbeider hos oss. Hun har jobbet her siden april 2016.

Hun er en kreativ forundringspakke, som alltid klarer å lage de utroligste ting av nesten ingenting til barn og ansattes store glede. 

Hun er omsorgsfull, rolig, og utrolig god i møte med barn og foreldre. Hun liker å lese bøker, fortelle eventyr, skape lekemiljøer og lage gode samlinger med konkreter, og dekorere avdelingen med bilder for å støtte opp under språkutviklingen til barna. 

Elin Jensen

Elin er pedagogisk medarbeider i barnehagen. Hun har fagbrev som murer. Siden hun i tillegg til å leke og være med barna, liker å gjøre praktiske oppgaver, er hun på mange måter vår egen vaktmester. Hun har jobbet her siden april 2016.

Elin er rolig og omsorgsfull, og veldig flink til å se barns perspektiver og inkludere dem. Hun trives ekstra godt ute, og bidrar til å skape gode lekemiljøer som gir barna ulike utfordringer.

Joanna Eichstadt

Joanna er pedagogisk medarbeider. Hun begynte hos oss i februar 2018. 

Hun er omsorgsfull, rolig, tålmodig og har et strålende humør. Hun har alltid et godt fang til barn som trenger en pause, trøst eller kos. 

Hun er glad i å på tur og være ute der hun er aktivt sammen med barna i ulike aktiviter og lek. Hun er også veldig dyktig i møte med foreldre og kommunikasjon med dem. 

Joanna har denne høsten et ekstra ansvar for å være på kjøkkenet vårt. 

Marte Nedrebø

Marte Nedrebø er utdannet barne og ungdomsarbeider og har jobbet hos oss siden 2018.


Marte har ernæring som videreutdanning, og lærer oss stadig nye ting om dette. 


Marte er en hyggelig, sosial, snakksalig, kreativ og engasjert person som finner på mye morro. Hun har hatt viktige bidragsroller i store prosjekter med tema og aktiviteter som fenger barna, og bidrar til at alle barna er i god lek. 


Simen Janderson Isberg Wilson
Simen er utdannet barne og ungdomsarbeider og er en ivrig lekekamerat for barna. Han finner på mye morro, og er flink til å sette igang gode leker og aktiviteter Simen er rolig og oppmerksom, og barna trives godt sammen med ham.