Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Industriveien FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Kristin Gisladottir
Daglig leder

Tlf: 94 16 95 66
E-post: dl.industriveien@bhg.no

Bli med inn i vår magiske verden

VI HAR LEDIGE PLASSER FRA SEPTEMBER 0-3 ÅRS AVDELING

Er du nysjerrig på oss? Trenger du eller noen du kjenner barnehagegsplass? Bare ta kontakt.  Vi avtaler gjerne et møte slik at dere kan komme og se barnehagen, hilse på ansatte og stille de sprøsmål dere måtte lurer på.

Dere kan ta kontakt på mail: dl.industriveien@bhg.no eller telefon: 94169566

Industriveien FUS barnehage

Industriveien FUS barnehage eies og drives av FUS as som er en av Norges største private barnehageaktører. Barnehagen ligger i nær tilknytning til marka, med flotte turmiljøer. Vi har fokus på å være mye ute, og mener at naturen er en glimrende læringsarena.

Vi ønsker at barna skal få gode opplevelser med friluftsliv året rundt. Vi bruker flittig det flotte nærområdet vårt, om vinteren går vi på ski i lysløypa, står på skøyter på Skyttaputten og aker i ulike bakker. Her står bevegelsesglede, trivsel og lek i sentrum, og barna skal få støtte i å håndtere utfordringer.

 I de andre årstidene går vi tur i skogen, barna er med på å utforske naturens mangfold, og får kunnskap om dyre- og planteliv. Vi går på insektsjakt, finner huler, balanserer på steiner, leter etter dyrebæsj, samler planter og mye mer.

Her i barnehagen har vi lekende, nysgjerrige og kreative barn fordelt på tre avdelinger, to storbarnsavdelinger og en småbarnsavdeling. Vi har mange store rom som gir gode lekemuligheter. Vi har fokus på samarbeid mellom avdelingene, og en felles gymsal som er populær hos store og små. Denne brukes også som fellesrom til samlinger, fest og lignende.

Vi er stolte av at vi har mer enn full pedagogdekning og en stabil personalgruppe, og vi jobber hele tiden med faglig utvikling. Hos oss står leken i sentrum fordi vi vet at barn lærer best gjennom lek, og danner grunnlaget for sosial og språklig samhandling.

Barnehageårene er en viktig periode for barnas følelsesmessige utvikling. Personalet har derfor en viktig rolle i å tilrettelegge for å utvikle og forstå barns følelser. Vi er opptatt av at barnehagen er av høy kvalitet som gir barnet ditt de beste forutsetningene.  Barnet først er en kompetanseutvikling for alle ansatte, og gjennom observasjonsverktøyet CLASS evaluerer vi vår egen praksis for å sikre høy kvalitet. CLASS kombinert med foreldreundersøkelsen til Utdanningsdirektoratet og et tett foreldresamarbeid danner et godt grunnlag for å hele tiden kunne forbedre oss og sikre at vi er en høykvalitetsbarnehage

Søk barnehageplass

Avdelinger

Gaupene
Avdelingsleder:
Cornelia Juchli/Cecilia Tærud Hjellnes/ Stine Marie Trælnes
Tlf: 99201580
gaupene.industriveien@bhg.no
Ulvene
Avdelingsleder:
Anniken Vambeset/Nina Lousie Oftedal
Tlf: 99201579
Ulvene.industriveien@bhg.no
Bjørnene
Avdelingsleder:
Monica Larsen/Christine T. Hjellnes
Tlf: 99201581
bjornene.industriveien@bhg.no