Om oss - kontakt

Hver dag kommer over 13 000 barn til våre 178 barnehager over hele landet. Det er en enorm tillitserklæring.

Vi har ansvaret for det kjæreste du har, og vi jobber hver eneste dag for at våre barn skal få den beste barndommen en barnehage kan medvirke til.

FUS er et resultat av ekteparet Eli Sævareid og Sigurd Aases etablering av en barnehage i Haugesund for over 30 år siden. Dette fordi de ikke fikk plass i en eksisterende barnehage til sin eldste sønn. De startet samtidig selskapet “Trygge barnehager” som etablerer alle barnehagene. Trygge barnehager er et entreprenørselskap som bygger eller kjøper barnehager, både for FUS, men også for andre barnehageaktører. De har gjennom årenes løp bygget over 400 barnehager, og over 170 av disse er i dag en FUS barnehage. Vi har også noen barnehager som vi har overtatt fra kommunal drift.  I 2007 ble FUS kjeden opprettet som et driftsselskap som administrerer alle barnehagene.

FUS har som mål å være selve referansen av barnehager i bransjen, med fokus på høy faglig kvalitet, de mest kompetente medarbeiderne og lederne: FUS lover også at hvert eneste barn skal få en venn i barnehagen, og hos oss kommer alltid barnet først. Barna skal glede seg til å komme til en FUS-barnehage, og vi skaper minner for livet.

Ingen barn er like, og vi ser alle. Vi leker, trøster, ler og er glade sammen med dem – det skal synes at barnet har gått i en FUS barnehage.

Vi er mange små barnehager som nyter fordelene ved å være del av en stor gruppe. Det gir oss en unik mulighet til å utvikle ansatte og faget – utveksle erfaringer, tilgang på beste praksis og vår etablerte og verdifulle FUS standard. Ikke minst gir det rom for forskning og tilgang på kunnskap på et måte som ellers ville vært utilgjengelig. Alt dette komme FUS barna til gode – vi sikrer barndommens egenverdi.

Velkommen til FUS
- Barnet først!

Våre barnehager - Kontakt

For spørsmål om barnehageplass kontakt våre barnehager direkte. Velg fylke og by her.

Administrasjonen - OSLO

Eli Sævareid

CEO
909 26 685
eli@fus.no

Gaute Aase

Rådgiver struktur og prosess
976 00 393
gaute@fus.no

Marianne Wersland

HR-rådgiver
917 16 106
marianne@fus.no

Kristin Bjørnebye

HMS/HR-rådgiver
930 06 676
kristin.bjornebye@fus.no

Marius Holm Krog-Johnsen

Marked Leder 
934 80 583
marius@fus.no

Ellen Jeanett Øyen Holm

Markedsrådgiver
988 07 296
ellen@fus.no

Mariann Dingstad

Regionleder Oslo
452 67 515
mariann.dingstad@fus.no

Monica Johnsen

Fagrådgiver
476 88 298
monica.johnsen@fus.no

Ståle Gerhard

Fagrådgiver
952 61 645
stale.gerhard@fus.no

Charlotte Østbye-Nærheim

Fagrådgiver
408 54 714
charlotte.naerheim@fus.no

Mette Horstad Nordhagen
Senior ledelsesrådgiver
905 49 177