Hopp til innhold

Jobb i fus

Finn en ledig stilling

Et barn som leker med ansiktsmaling

Hvorfor jobbe i FUS

I FUS har vi muskler til å satse på forskning og utdanning. Vår ambisjon er å sette en ny standard for kvalitet i barnehagen. Barnehagebasert kompetanseutvikling, målingsverktøy for kvalitet, veiledningsprogram for foreldre og faglig videreutvikling i samarbeid med fag og forskningsmiljø i inn og utland. Kort sagt; i FUS blir du aldri ferdig utlært.

Hva slags barnehage ønsker du å jobbe i? Har du ambisjoner og er stolt over faget ditt? Da bør du jobbe i FUS. Vi har fokus på relasjonsbygging og hele mennesket, på målrettet kapasitetsbygging, systematikk og struktur. Dette skaper trygghet og frigir tid til det aller viktigste; tid med barna. I FUS vil du oppleve at alle valg blir tatt med hensyn til hva som er det beste for barnet.

I FUS-barnehagene kommer barnet først!

FINN LEDIGE STILLINGER

To barn som smiler og ler

FUS-SKOLEN

FUS tilbyr opplærings- og kurstilbud til alle medarbeidere gjennom FUS skolen. Nyutdannede barnehagelærere får en skreddersydd veiledning og oppfølging. Dette skal sikre en best mulig overgang mellom utdanning og yrke, og bidra til å rekruttere og beholde dyktige barnehagelærere i FUS-barnehagen. Vi har fokus på å utvikle mestringsevne som leder, definere målsetninger med lederskapet og hvordan støtte og utvikle eget personale.

Tilstedeværende, skapende og glødende- Våre verdier
Barnehagelærer som leger med puslespill

Holdninger og ledelse

Alle medarbeidere i FUS er involverte, reflekterte og vi verdsetter kunnskap.

Ved å etterleve disse holdningene vil man kunne være gode rollemodeller, gode samarbeidspartnere og det vil danne grunnlaget for en lærende FUS-organisasjon.

Les mer om holdninger og ledelse her
et barnehagebarn som maler

Mangfold

Har du bakgrunn som frisør eller snekker? Er du opprinnelig fra Teheran eller Toten, og har seiling som hobby? Så bra!

I FUS ønsker vi medarbeidere med ulik religion, livssyn, kjønn, alder og seksuell orientering velkommen. Vi mener dette gir en mer spennende og givende arbeidsplass. Dessuten er det positivt at barna får oppleve at det finnes mange måter å tenke, handle og leve på

Sammen gir vi barndommen verdi;
lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti. - Vår visjon
en ansatt som flyr

Møt en av våre medarbeidere

Christine Irena Kalleberg Pedagogisk medarbeider i Hasselbakken FUS Barnehage

-Vi er ute hele dagen, bruker beina våre masse, lager god, sunn mat på bål eller primus og været er aldri noen hindring. Godt kledd og med sterke rygger bærer vi med oss mat, vann, ved, lavvo, klær, reinskinn, primuser og kjeler. Det er perfekt!

Les mer om Christine