Hopp til innhold

Jobb i fus

Ledige stillinger

Et barn som leker med ansiktsmaling

Hvorfor jobbe i FUS

Hvorfor har ikke krabber øyenbryn og hvorfor var alt sort/hvitt i gamle dager? Som medarbeider i FUS er det mange spørsmål å undre seg over sammen med barna. Og så må du kunne le, trøste, leke og holde i hånden.

Tiden i barnehagen har stor påvirkning på barns utvikling og læring senere i livet. Våre medarbeidere er det viktigste vi har, og vi ønsker å rekruttere de flinkeste i landet. Derfor må vi være det beste stedet å jobbe. Vårt arbeidsmiljø og vår satsing på kompetanseutvikling gjennom FUS-skolen er bare noen av grunnene til at vi håper du vil vurdere en jobb i FUS!

FINN LEDIGE STILLINGER

To barn som smiler og ler

FUS-SKOLEN

FUS tilbyr opplærings- og kurstilbud til alle medarbeidere gjennom FUS skolen. Nyutdannede barnehagelærere får en skreddersydd veiledning og oppfølging. Dette skal sikre en best mulig overgang mellom utdanning og yrke, og bidra til å rekruttere og beholde dyktige barnehagelærere i FUS-barnehagen. Vi har fokus på å utvikle mestringsevne som leder, definere målsetninger med lederskapet og hvordan støtte og utvikle eget personale.

Tilstedeværende, skapende og glødende- Våre verdier
Barnehagelærer som leger med puslespill

Holdninger og ledelse

Alle medarbeidere i FUS er involverte, reflekterte og vi verdsetter kunnskap.

Ved å etterleve disse holdningene vil man kunne være gode rollemodeller, gode samarbeidspartnere og det vil danne grunnlaget for en lærende FUS-organisasjon.

Les mer om holdninger og ledelse her
et barnehagebarn som maler

Mangfold

Har du bakgrunn som frisør eller snekker? Er du opprinnelig fra Teheran eller Toten, og har seiling som hobby? Så bra!

I FUS ønsker vi medarbeidere med ulik religion, livssyn, kjønn, alder og seksuell orientering velkommen. Vi mener dette gir en mer spennende og givende arbeidsplass. Dessuten er det positivt at barna får oppleve at det finnes mange måter å tenke, handle og leve på

Sammen gir vi barndommen verdi;
lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti. - Vår visjon
en ansatt som flyr

Møt en av våre medarbeidere

Christine Irena Kalleberg Pedagogisk medarbeider i Hasselbakken FUS Barnehage

-Vi er ute hele dagen, bruker beina våre masse, lager god, sunn mat på bål eller primus og været er aldri noen hindring. Godt kledd og med sterke rygger bærer vi med oss mat, vann, ved, lavvo, klær, reinskinn, primuser og kjeler. Det er perfekt!

Les mer om Christine