Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6.45 - 16:30

 Daglig leder

Mia Andersson
90 19 67 32
E-post

Velkommen til Lundehagen FUS barnehage

Lundehagen FUS barnehage AS er en fireavdelings barnehage og ligger på Ganddal, i Sandnes kommune. Vi har gåavstand til skogområder, fotballbaner, Stokkelandsvannet, jernbanestasjonen mm. Dette utnytter vi til det fulle, og hver avdeling har faste turdager.

Avdelingene er fordelt på to fløyer som vi kaller Nord og Sør. På Nord finner du gruppene GUL og RØD og her går 3-5-åringene. På Sør finner du gruppene BLÅ og GRØNN og her går 1-2-åringene.   

Barnehagen åpnet i 2006, og flere av personalet har jobbet her siden. Vi har et personale med høy kompetanse. Vi er tilstede sammen med barna og griper fatt i det magiske og positive som skjer der og da. Rett som det er kan vi oppdage «bjørner i skogen..», eller «krokodiller i kummene…! Vi skaper magiske, læringsrike opplevelser samme med barna. I 2019 vant vi Hverdagsmagiprisen nettopp på grunn av at dette. Vårt fokus er å støtte barnas utvikling på deres premisser, i lekens verden der vi er glødende, skapende og tilstedeværende. Disse eventyrlystne, nysgjerrige og utforskende voksne er barnas forbilde og vi har høy fokus på kvaliteten i samspillet med barna. Dette kan du lese mer om i Barnet først.

Hos oss vil vært enkelt barn ha en nær og trygg kontaktperson. Vi legger vekt på at tilvenningen skal skje i takt med det enkelte barns behov. Både barn og foresatte skal oppleve en trygg og god tilvenningsperiode der de møter ansatte som er følelsesmessig tilstede for barnet og som ser dets behov.

For at barna skal ha en best mulig hverdag er det viktig at foreldrene og personalet samarbeider på en god og konstruktiv måte. Vi har ulike treffpunkter som bringe- og hentesituasjon, 1-2 foreldremøter, to foreldresamtaler i året, samt et oppstartsmøte for nye barn. Informasjon og kontakt mellom barnehage-hjem foregår også gjennom MyKid (en app).

Avdelinger

Blå
Avdelingsleder:
Malou H Bastholm
Tlf: 47656542
malou.bastholm@bhg.no
Grønn
Avdelingsleder:
Marte Eikehaugen
Tlf: 48250414
marte.moland@bhg.no
Rød
Avdelingsleder:
Camilla Hovet og Kirsti Løvold
Tlf: 94012458
kirsti.lovold@bhg.no camilla.hovet@bhg.no
Gul
Avdelingsleder:
Kjell Thomas Holm og Kristin Tjøstheim
Tlf: 94027308
kjell.holm@bhg.no