Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15
  Vi har
ledig plass!
1-3 år fra 05.08.24
3-5 år fra 05.08.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Kjetil Krogstad

Velkommen til Bisjord FUS barnehage

Avdelinger

Labyrinten (1-3 år)
Avdelingsleder:
Kine-Karethe Hansen og Sonata Simeniene
Tlf: 94878655
Kuben (3-6år)
Avdelingsleder:
Simen Eliassen og Hanne Plesner
Tlf: 90544190

Vis alle

Ansatte

Joanna Maria Wielosik

Pedagogisk medarbeider på Labyrinten.
Joanna er rolig og en trygg omsorgsfull voksen. Hun er god på å delta i aktivitet på barnas premisser, ler, smiler og har alltid åpne armer for barna. Joanna liker også struktur og orden ihverdagen og har god humor. 

Simen H Eliassen

Pedagogisk leder på Kuben
Simen er barnehagens musikalske alibi, og spiller det meste av sanger på gitaren. Han har også stor interesse for det digiale og liker å utforske dette sammen med barna. Simen er en god og varm person å være sammen med. 

Nina Strand

Pedagogisk medarbeider på Kuben.
Nina brenner for faget og elsker å være med i leken sammen med barna. Når vi jobber med tema eller prosjekt går hun engasjert inn i temaet og fordyper seg gjerne sammen med barna. 

Kjetil Krogstad

Daglig leder - i permisjon fra april til oktober 2024. 
Kjetil er en dansende og leken leder. Han elsker å gå rundt i barnehagen å ha samtaler med både stor og liten. Han liker sprell og moroheter og stortrives også med besøk på kontoret. Har erfaring fra både kommunal og privatsektor som leder og har utdanning innen barnehagelærer, ledelse, arbeidsrett, organisasjonsutvikling m.m.

Josefin Hermansson

Pedagogisk medarbeider på Kuben.
Josefin er en leken person som stadig er i se i lek sammen med barna. Hun elsker å lage og skape ting sammen med barna, om det så er brannbiler ut fra melkekartonger, så høyt gress som bli like høyt som barna, dyrke grønnsaker og annet. Hun er også gartner og har masse spennene å bidra med her. 

Henrik Lomme

Pedagogisk medarbeider på Kuben.
Henrik er en sprudlende fyr som tar imot både store og små barn med sitt supre humør! Henrik liker å være med i leken, spesielt hvis det finnes en fotball i nærheten (og går all-in for seieren), men har også et trygt og godt fang hvis noen skulle trenge det. 

Charlotte Aske

Barnehagelærer på Kuben. 
Charlotte er en kreativ person som liker å tegne og skape ting. Hun illustrerer bilder på fritiden og dette drar barnehagen godt nytte av når hun setter i gang med sine kreative ideer sammen med barna. 

Kine-Karethe Hansen

Konstituert daglig leder april til oktober 2024. 
Du finner Kine ofte liggende på gulvet med såpebobler, baller eller annet som magiske rekvisitter og virkemidler i tilnærming og samhandling med barn. Kine er særlig opptatt av de minste barna i barnehagen og å forstå disse barnas uttrykk og emosjoner og er også sertifisert CLASS-observatør. Hun brenner for å skape en best mulig trygg oppstart i barnehagen, med å se viktigheten og betydningen av voksenrollen som avgjørende for en god tilvenningsprosess, og som vil ha stor betydning for barnets videre utvikling! Kine har sin utdannelse med fordypning i småbarnspedagogikk, spesialpedagogikk og master i allmennpedagogikk.

Joachim F Naper

Fagarbeider på Labyrinten
Rolig type med en del tørr humor på lur. Musikkinteressert, liker å spille gitar og synge med barna. Spiller også gitar/synger i et metalband på fritiden selvfølgelig. Samt aktiv i et teater/vikingmiljø i Helgeroa. Han er opptatt av å skape kreative påfunn med barna, la de få være med på hverdagsmagien! Han leker og tøyser med barna, er opptatt av at barnet blir sett. Joachim ser barnet!

Kjersti Silsand

Fagarbeider på Labyrinten.
Kjersti er veldig glad i å formidle og liker å finne på historier, lese bøker, dramatisere, synge og undre seg over stor og smått sammen med barna. Hun er veldig kreativ og elsker å skape noe sammen med barna. Om det så er å lage en spennende samling, et fargerikt maleri, et kunstverk av naturmaterialer eller en morsom dans. 

Line A Kjær

Fagarbeider på Labyrinten.
Line er en omsorgsfull person som liker å skape gode relasjoner for å gjøre barna trygge. Hun liker utfordringer som f.eks. spontane samlinger og aktiviteter. Hun liker å være undrende og nysgjerrig sammen med barna. Line var også med å starte opp Bisjord FUS barnehage i 2008 og har over 25 års erfaring som fagarbeider.

Marianne B Nilsen

Pedagogisk medarbeider på Labyrinten.
Marianne er veldig opptatt av barndommens egenverdi, at barn skal få være barn og gir barna trygghet, ro og omsorg. Marianne er nysgjerrig, liker å undre seg sammen med barna og syns det er spennende å ha samtaler med barn. Hun liker forutsigbarhet, struktur og orden, er tilstedeværende og hun er en du kan stole på i alle sammenhenger. Marianne elsker jobben sin.

Katarzyna Wator

Fagarbeider på Kuben.
Katarzyna er ei positiv og energisk jente som liker å være i aktivitet sammen med barna. Hun har alltid et smil på lager. Hun er også veldig omsorgsfull og opptatt av at alle barn skal trives og ha det godt. 

Sonata Simeniene

Pedagogisk leder på Labyrinten.
Sonata er leken og balanserer å igangsette leken sammen med barn, med å ta barns medvirkning og lekelyst på alvor! Hun er opptatt av pedagogisk fantasi i leken og tør å by på seg selv, du finner henne ofte med en maske og en revehale på. I tillegg er hun inspirerende, sensitiv, blid og har unikt blikk mot barn. Hun har tatt videre utdanning i språkstimulering og språklæring, og spesialpedagogikk. 

 

Hanne Plesner

Pedagogisk leder på Kuben.
Hanne er ei sprek dame som elsker å ta med seg barna på fysiske utfordringer. Den gleden barna opplever når de endelig mester en ny ferdighet, er noe av det som gjør jobben meningsfull for Hanne. Hun er også opptatt av det gode fellesskapet i barnegruppa, hvor man øver på samarbeid og toleranse for hverandres forskjelligheter. Og ikke minst brenner hun for språkstimulering, f.eks. gjennom undringssamtaler, dramatiseringer, formidling av historier, sang- og språksprellsaminger. 

Hilde Sofie Thorsås

Barnehagelærer på Labyrinten.
Hilde er ei sprudlende og blid jente som ofte er å finne i lek sammen med barna. Om du ikke ser henne, så hører du henne nok enten synge eller nynne rett rundt hjørnet. Hun er omsorgsfull og god med både store og små. Hilde er opptatt av at alle barn skal ha en god og meningsfull dag fylt med latter, lek og utforskning. Hun passer også på å ha et ledig fang eller hånda å holde i når det er behov for det. 

Elisabeth Sjøblom

Pedagogisk medarbeider på Labyrinten.
Elisabeth er alltid støttende i leken rundt det barna finner på og hjelper til med å holde leken igang. Elisabeth har et trygt og godt fang som det er godt å få trøst på eller bare litt kos. Elisabeth er god og trygg og har alltid fokus på det barna gjør der og da, om det så er i sandkassen, leker på gulvet eller annet.

Edle Mari Belgård

Barnehagelærer på Labyrinten.
Edle Mari er en rolig, trygg og omsorgsfull voksen i samspill med barna. Hun er tilstedeværende, ser barna der de er og tar gjerne del i barnas lekeinvitasjoner inn i deres spennende og kreative lekeverdener. En plass på fanget er det alltid også hos Edle Mari, enten det er for en samtale eller litt avslapning. Edle Mari er også glad i struktur og orden i hverdagen.

Bente Bøe Larsen

Pedagogisk medarbeider på Labyrinten.
Bente har alltid et ledig fang og er en omsorgsfull person. Hun liker å lese, delta på bord-aktiviteter og gulv-aktiviteter, om det så er lego, fargelegging, puslespill osv. Hun liker også å gå på tur. Bente har god oversikt og har alltid et godt humør og er rett og slett et ja-menneske.

Nadine Maria Løwe Hihn

Barnehagelærer på Kuben. 
Bosatt i Stavern. Nadine startet i Bisjord FUS barnehage i mars 2018 og har jobbet med både de yngste i barnehagen og nå med 3-4 og 5 åringer. 

Tomas Mørken

Fagarbeider på Labyrinten  - vikar
Tomas er den du som regel finner sittende på gulvet og synge eller lese, samtidig som han ser barnas hverdag ut fra deres høyde. Han er veldig opptatt av at alle barn skal bli sett og hørt, og går inn i en hver situasjon med en indre ro som kommer godt med i en ellers så aktiv hverdag. Han samler på lekebiler og er interessert i bil. Skriver mye på fritiden, og elsker å dikte opp "nye" gamle sanger og historier sammen med barna. Tomas har alltid et smil på lur.