Hopp til innhold

Hestnes FUS barnehage

Se hvordan vi har det i Hestnes FUS barnehage

Ute på Hestnes, ett steinkast fra sjøen finner du Hestens FUS barnehage. Barnehagen vår ligger i nydelige omgivelser omgitt at sjø, skog og fjell i det som er kåret til rogalands flotteste turområde. Det er fantastisk for både store og små å ha så variert miljø rundt oss som byr på så varierte opplevelser og utfordringer. Vi tar ofte på oss redningsvesten å tusler ned til "myntangen" for å fiske krabbe eller pakker sekken for å utforsker livet i skogen.

Livet i barnehagen vår er preget av omsorg og trygghet, lek og læring, vennskap og gode relasjoner. Å lære gjennom leken i gode, trygge omgivelser med tilstedeværende voksne er noe vi setter stort fokus på hos oss. Alle barn skal oppleve å bli respektert og inkludert i lek og felleskap. De voksne i barnehagen reflekterer støtt og stadig over egen praksis slik at de hele tiden kan være der på best mulig måte for både barn og foresatte.

Huset vårt rommer 2 baser, en for barn mellom 0-3 år og en base for barn mellom 3-6 år

Åpningstider er mandag til fredag kl.06.30 til 17.00, og vi har åpent året rundt unntatt helligdager og planleggingsdager.

Ta gjerne kontakt eller kom innom om du lurer på noe:) Velkommen skal du være!!!

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Toril Larsen
Daglig leder

Tlf: 90 22 78 08
E-post: dl.hestnes@bhg.no

Avdelinger

Myntevik
Avdelingsledere:
Janne og Tone
Tlf: 94004855
Mikkelstoppen
Avdelingsledere:
Oddlaug og Vanja
Tlf: 94004856