Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hestnes FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Charlotte Gunvaldsen
Daglig leder

Tlf: 90 22 78 08
E-post: dl.hestnes@bhg.no

Ute på Hestnes, ett steinkast fra sjøen finner du Hestens FUS barnehage. Barnehagen vår ligger i nydelige omgivelser omgitt at sjø, skog og fjell i det som er kåret til Rogalands flotteste turområder. Det er fantastisk for både store og små å ha så variert miljø rundt oss som byr på varierte opplevelser og utfordringer. Vi tar ofte på oss redningsvesten å tusler ned til "Myntangen" for å fiske krabbe eller pakker sekken for å utforske livet i skogen.

Livet i barnehagen vår er preget av omsorg og trygghet, lek og læring, vennskap og gode relasjoner. Å lære gjennom leken i gode, trygge omgivelser med tilstedeværende voksne er noe vi setter stort fokus på hos oss.  Barna våre er framtiden, og de skal vi ruste godt til livets reise gjennom å ta vare på seg selv, hverandre og naturen. Med et så rikt område rundt oss med sjø og skog, ønsker vi å gi barna våre spennende og opplevelsesrike dager.

Vi tilbyr deltidsplasser - 100%, 80% og 60% og har en åpningstid fra 06.30-17.00. Barnehagen vil også servere alle måltid som frokost, lunsj og fruktmåltid fra 15.august 2021. 

Våre ansatte i barnehagen reflekterer jevnlig over egen praksis. På den måten kan de hele tiden være den beste utgaven av seg selv og på best mulig måte ovenfor både barn,kolleger og foresatte. Vi ønsker å ha et godt og tett samarbeid med foreldre om barnets beste. Vi er derfor svært stolte over at i år har vi i snitt scort 4,9 i tilfredshet på Udir brukerundersøkelse for 2020. 

Lurer du på flere detaljer rundt hva vi holder på med, sjekk oss gjerne ut på FACEBOOK eller INSTAGRAM eller ring på for et besøk!

Velkommen til oss !!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Myntevik
Avdelingsledere:
Roy og Henrik
Tlf: 94004855
Mikkelstoppen
Avdelingsledere:
Oddlaug og Toril
Tlf: 94004856