Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hestnes FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Charlotte Gunvaldsen
Daglig leder

Tlf: 90 22 78 08
E-post: dl.hestnes@bhg.no

Ute på Hestnes, ett steinkast fra sjøen finner du Hestens FUS barnehage. Barnehagen vår ligger i nydelige omgivelser omgitt at sjø, skog og fjell i det som er kåret til Rogalands flotteste turområder. Det er fantastisk for både store og små å ha så variert miljø rundt oss som byr på varierte opplevelser og utfordringer. Vi tar ofte på oss redningsvesten å tusler ned til "Myntangen" for å fiske krabbe eller pakker sekken for å utforske livet i skogen.

Livet i barnehagen vår er preget av omsorg og trygghet, lek og læring, vennskap og gode relasjoner. Å lære gjennom leken i gode, trygge omgivelser med tilstedeværende voksne er noe vi setter stort fokus på hos oss. Derfor er satsningsområdet vårt: "Egenledelse i lek og læring".

Dette barnehageåret satser vi videre på LEK og BÆREKRAFTIG UTVIKLING gjennom tema for året: "Vår felles framtid". Barna våre er framtiden, og de skal vi ruste godt til livets reise gjennom å ta vare på seg selv, hverandre og naturen. Med et så rikt område rundt oss med sjø og skog, garanterer vi spennende og opplevelsesrike dager for barna våre. Barnehagen var 10 år i 2020 - og i den forbindelse laget barnehagen sin helt egen musikkvideo med utgangspunkt i temaet for barnehageåret 20.21. Denne hadde premiere onsdag 4.november 2020, og barnehagesjefen i kommunen fikk den ære av å klippe snora og "åpne" filmen. Sjekk den ut! (Sangen heter "plast i havet" og er hentet fra NRKsuper og Planetpatruljen). 

Våre ansatte i barnehagen reflekterer jevnlig over egen praksis. På den måten kan de hele tiden være den beste utgaven av seg selv og på best mulig måte ovenfor både barn,kolleger og foresatte. Vi ønsker å ha et godt og tett samarbeid med foreldre om barnets beste. Vi er derfor svært stolte over at i år har vi i snitt scort 4,9 i tilfredshet på Udir brukerundersøkelse. 

I Hestnes FUS barnehage har vi også fokus på god tilvenning til barnehagelivet. Tilknytning, trygghet og en god start i barnehagen er viktig. Barnets første dager i barnehagen er tiden for å etablere gode relasjoner til de voksne på avdelingen, med enten mamma eller pappa som trygg base.

For en mer detaljert informasjon som angår hvordan vi jobber og hva vi ønsker å ha fokus på hos oss, sjekk ut årsplanen vår for 2020,2021.

Åpningstidene er mandag til fredag kl.06.30 til 17.00, og vi har åpent året rundt unntatt helligdager og planleggingsdager.

Lurer du på flere detaljer rundt hva vi holder på med, sjekk oss gjerne ut på FACEBOOK eller INSTAGRAM eller ring på for et besøk!

Velkommen - Vi gleder oss til å leke sammen med deg her i vår kjekke barnehage med Egersunds fineste natur rundt oss - her i Hestnes FUS barnehage:

Søk barnehageplass

Avdelinger

Myntevik
Avdelingsledere:
Vibeke og Janne/Natasa
Tlf: 94004855
Mikkelstoppen
Avdelingsledere:
Roy, Tove/Toril og Oddlaug
Tlf: 94004856