Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Hestnes FUS barnehage

Ute på Hestnes, ett steinkast fra sjøen finner du Hestens FUS barnehage. Barnehagen vår ligger i nydelige omgivelser omgitt at sjø, skog og fjell i det som er kåret til Rogalands flotteste turområder. Det er fantastisk for både store og små å ha så variert miljø rundt oss som byr på varierte opplevelser og utfordringer. Vi tar ofte på oss redningsvesten å tusler ned til "Myntangen" for å fiske krabbe eller pakker sekken for å utforsker livet i skogen.

Livet i barnehagen vår er preget av omsorg og trygghet, lek og læring, vennskap og gode relasjoner. Å lære gjennom leken i gode, trygge omgivelser med tilstedeværende voksne er noe vi setter stort fokus på hos oss. Derfor er satsningsområdet vårt :

"Egenledelse i lek og læring".

I tillegg deltar hele personalet på kompetanseheving i "Relasjonskompetanse i barnehagen".  Alle barn skal oppleve å bli sett, respektert og inkludert i lek og felleskap. Personalet i barnehagen reflekterer jevnlig over egen praksis. På den måten kan de hele tiden være den beste utgaven av seg selv og på best mulig måte ovenfor både barn,kolleger og foresatte. Det er en stabil personalgjeng som har jobbet i barnehagen over flere år og  vi er svært stole over å score 4,8 i tilfredshet på årets Udir brukerundersøkelse.

Barnets tilknytning er viktig, og i Hestnes FUS barnehage har vi fokus på god tilvenning til barnehagelivet og viktigheten av å få en god start i barnehagen. Barnets første dager i barnehagen er tiden for å etablere gode relasjoner til de voksne på avdelingen, med enten mamma eller pappa som trygg base.

Huset vårt rommer 2 baser, Mikkelstoppen for barn mellom 0-3 år og Myntevik for barn mellom 3-6 år.

På Myntevik har vi en egen førskoleklubb som heter Trampolineklubben. Annenhver uke tar de turen til svømmehallen på Slettebø hvor de har vanntilvenning med svømmeinstruktør. Dette er ett fantastisk tilbud hvor målet er å bli trygge i vann.

Åpningstidene er mandag til fredag kl.06.30 til 17.00, og vi har åpent året rundt unntatt helligdager og planleggingsdager. Lurer du på flere detaljer på hvordan vi jobber så ta gjerne en titt i årsplanen vår eller kom innom å besøk oss:)

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Toril Larsen
Daglig leder

Tlf: 90 22 78 08
E-post: dl.hestnes@bhg.no

Avdelinger

Myntevik
Avdelingsledere:
Janne og Tone
Tlf: 94004855
Mikkelstoppen
Avdelingsledere:
Tove Elisabeth, Roy Marius og Oddlaug
Tlf: 94004856