Hopp til innhold

Hestnes FUS barnehage

Se hvordan vi har det i Hestnes FUS barnehage

Ute på Hestnes, ett steinkast fra sjøen finner du Hestens FUS barnehage. Barnehagen vår ligger i nydelige omgivelser omgitt at sjø, skog og fjell i det som er kåret til rogalands flotteste turområder. Det er fantastisk for både store og små å ha så variert miljø rundt oss som byr på så varierte opplevelser og utfordringer. Vi tar ofte på oss redningsvesten å tusler ned til "myntangen" for å fiske krabbe eller pakker sekken for å utforsker livet i skogen.

Livet i barnehagen vår er preget av omsorg og trygghet, lek og læring, vennskap og gode relasjoner. Å lære gjennom leken i gode, trygge omgivelser med tilstedeværende voksne er noe vi setter stort fokus på hos oss. Derfor er satsningsområdet vårt "Egenledelse i lek og læring". I tillegg deltar hele personalet på kompetanseheving i "Relasjonsledelse".  Alle barn skal oppleve å bli sett, respektert og inkludert i lek og felleskap. Personalet i barnehagen reflekterer støtt og stadig over egen praksis slik at de hele tiden kan være der på best mulig måte for både barn og foresatte. Det er en stabil personalgjeng som har jobbet i barnehagen over flere år.

Huset vårt rommer 2 baser, Mikkelstoppen for barn mellom 0-3 år og Myntevik for barn mellom 3-6 år.

På Myntevik har vi en egen førskoleklubb som heter Trampolineklubben. Annenhver uke tar de turen til svømmehallen på Slettebø hvor de har vanntilvenning med svømmeinstruktør. Dette er ett fantastisk tilbud hvor målet er å bli trygge i vann.

Åpningstider er mandag til fredag kl.06.30 til 17.00, og vi har åpent året rundt unntatt helligdager og planleggingsdager.

Ta gjerne kontakt eller kom innom om du lurer på noe:) Velkommen skal du være!!!

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Toril Larsen
Daglig leder

Tlf: 90 22 78 08
E-post: dl.hestnes@bhg.no

Avdelinger

Myntevik
Avdelingsledere:
Janne og Tone
Tlf: 94004855
Mikkelstoppen
Avdelingsledere:
Oddlaug og Vanja
Tlf: 94004856