FUS-barnehagene dekker hele landet, fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, vi er 178 barnehager i 84 kommuner. At vi er store gjør det mulig å satse på forskning og utdanning for å utvikle og beholde de dyktigste medarbeiderne. Og selv om vi har en felles pedagogisk plattform har vi likevel et faglig mangfold og høyde under taket. I FUS kan du finne alt fra maritime barnehager og kulturbarnehager til Reggio-Emilia baserte  barnehager.

Vi brenner for barnehagefaget og vet at våre ansatte er vårt viktigste konkurransefortrinn.
Hva brenner du for? I FUS satset vi tungt på våre medarbeideres kompetanse og faglige og menneskelige utvikling. Vi er opptatt menneskelig mangfold og høyde under taket. I FUS blir du aldri ferdig utlært. Vil du vite mer om våre faglige satsningsområder, trykk her

Hvordan søker du jobb i FUS?

Vi er på alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere til ulike stillinger over hele landet.
Ta en kikk på alle våre ledige stillinger her. En oversikt over alle FUS-barnehagene i Norge finner du her.

Når du finner en stilling du ønsker å søke på, laster du bare opp søknad, CV, vitnemål og annen relevant informasjon.
Du får en bekreftelse på e-post når vi har mottatt søknaden din. Er du aktuell for stillingen blir du kontaktet av barnehagen for å avtale et intervju med deg, hvor målet er å finne ut om du er den rette for jobben. Vi bruker rekrutteringssystemet ReachMee for å sikre en god behandling av søknaden din.

ER DU STUDENT ELLER NYUTDANNET?

Har du fullført studiet eller er du student og på utkikk etter jobb? klikk her!