Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Snippen FUS barnehage

Avdelinger

Snapp (1-3 år)
Pedagogiske ledere:
Ingrid og Emilia
Tlf: 40032911
snapp.snippen@bhg.no
Snute (3-6 år)
Pedagogisk leder
Sondre
Tlf: 40032913
snute.snippen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Anette Langerud

Daglig leder

Anette har erfaring fra barnehage siden 2009 og har siden 2022 jobbet som styrer i SnippenFUS. Anette jobber 40% på avdeling Snapp og 60% på kontor. Anette er utdannet barnehagelærer med fordrypning i organisasjon og ledelse, og har videreutdanning i læringsmiljø i barnehagen. I sitt arbeid med barna er hun spesielt opptatt av sosial kompetanse, det å bygge relasjoner og ha det gøy og lære med eksperimenter!

Sondre

Pedagogisk leder, Snute


Ble ferdigutdanna førskolelærer i 2012. Jobba som pedagogisk leder siden 2013. Har en aktiv livsstil, og synes det er utrolig gøy å jobbe med barn. 

Emilie

Pedagogisk medarbeider, Snute

Emilie er pedagog og ble ferdig utdannet i 2016. Hun har jobbet med barn siden hun var ungdom og har mye erfaring i arbeidet med barn. Hun har både jobbet i skolen og i barnehage de siste årene og har hatt språkutvikling som fokusområde. Emilie elsker å dra på oppdagelsesturer hvor vi kan utforske alt som er rundt oss. 

Andrea

Pedagogisk medarbeider, Snute

Ingrid

Pedagogisk Leder, Snapp

Ingrid er ferdig utdannet barnehagelærer i 2023, og har jobbet hos oss som pedagogisk leder siden april. Tidligere jobbet hun som barnepass og har erfaring med barn.

Hun er opptatt av tillit, trygget og å skape gode realsjoner sammen med barna. Samtidig er lek, tull og moro en stor del av hverdagen hennes. 

Emilia

Pedagogisk leder, Snapp

Emilia har jobbet i barnehage i 8 år og som pedagogisk leder på dispensjon i 3 år. Jobber 60% i barnehage og studerer 40% som barnehagelærer. Opptatt av og skape gode og trygge relasjoner med barna og ha det gøy

Lars

Pedagogisk medarbeider, Snapp

Lars er barne-og ungdomsarbeider og har mange års erfaring i barnehage.Han er opptatt av lek og samspill med barna i barnehagen.

Valentina

Pedagogisk medarbeider, Snapp

Valentina har utdannelse som faglærer i design, kunst & håndverk og elsker kreativt arbeid. Hun har erfaring fra å jobbe med barn og unge siden 2019 i skoleverket, og er nå i hennes første år i barnehagen. Valentina finner glede i å være med på barns læringsprosess og fokuserer på å skape aktiviteter preget av læring, kreativitet og lek.