Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 (07.30) - 17:15 (16.15)

 Kontakt

Monica Myrengen
90 70 59 99
E-post

Velkommen til Hektneråsen FUS barnehage

Avdelinger

Sommerfuglene
Pedagogiskleder:
Lise- Lotte Bråthen
Tlf: 95477307
lise.brathen@bhg.no
Gresshoppa
Pedagogiskleder:
Anita Pedersen
Tlf: 92612687
anita.pedersen@bhg.no
Marihøna
Pedagogiskleder:
Karoline Echroll
Tlf: 90511343
karoline.echroll@bhg.no
Maurtua (utegruppe)
Pedagogiskleder:
Pia Sjøvall-Carlsen
Tlf: 95473868
pia.sjovall-carlsen@bhg.no
Edderkoppen
Pedagogiskleder:
Mina Larsen
Tlf: 92612054
mina.larsen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Monica Myrengen

Jeg er utdannet barnehagelærer og har jobbet i FUS kjeden i 4 år. Startet i Hektneråsen 1 mars 2023. 

Jørgen

Barnehagelærer på Edderkoppen

Jørgen er en leken og aktiv fyr. Han er glad i musikk og friluft og er ofte å se i aktiviteter med barna. Han er rolig og engasjert og viser stor nysgjerrighet i barnas lek og er derofr en populær lekekamerat som gjerne blir invitert med i leken. 

Mina

Pedagogisk leder på Edderkoppen

Mina er en engasjert og leken pedagog, som er glad i å være ute. Hun har mye humor og tar den med seg i arbeid med barna. Hun er opptatt av faglig kvalitet og ser alltid etter muligheter for å skape en best mulig hverdag for barna på avdelingen. Lek og aktiviteter har stor plass på Edderkoppen og ingenting er overlatt til tilfeldighetene :)

Bente

Barnehagelærer på Gresshoppa

Bente er en varm og rolig person, som alltid har ett trygt fang til barna. Hun er opptatt av språk og glad i å lese bøker og ha gode samtaler med barna. Hun er positiv og imøtekommende og glad i turer i nærmiljøet, og har alltid tid til utforsking og undring med barna.

Anita

Pedagogisk leder på Gresshoppa

Anita er vår fugleekspert og har stor interesse for naturen rundt oss. Hun pakker sekken og hengekøyene og forsvinner ut på tur og utforsker hva nærmiljøet har å by på. Sammen med barna undrer hun seg over småkryp, planter og frøene de sår sammen når de spirer. Hennes latter er smittende og høres godt i barnehagen.

Karoline

Pedagogiskleder Marihøna

Karoline er en sprudlende og engasjert voksen. Hun er tilstedeværende og leken, og latteren sitter løst. Karoline er glad i natur og friluft og elsker å ta med barna på turer og opplevelser. Karoline er utrolig omsorgsfull og har alltid tid til å lytte til barna, hun er positiv og finner alltid en løsning. 

Pia

Pedagogisk leder på Maurtua

Pia er en humørspreder og det merkes godt når Pia kommer på jobb. Hun er svært engasjert i friluft og turer i skog og mark med barna. Hun er leken og morsom og en voksen barna gjerne søker for aktiv lek. Som gammel turner er hun glad i kroppslige utfordringer og ingenting er umulig. Med henne får barna utfordre motorikken. Hun tuller og tøyser mye og latteren sitter løst, og en vittig kommentar og morsomme innfall kommer på løpende bånd.

Julie

Pedagogisk leder på Gresshoppa

Julie er en rolig og nær voksen, som alltid har tid til gode samtaler med barna. Hun er opptatt av barnehagens rom og ønsker alltid å skape rom som inspirerer barnas fantasi og nysgjerrighet. Kreativiteten er alltid tilstede og rommene for nytt liv når Julie setter i gang. Hun er opptatt av barns lek og ønsker alltid å tilføre nye impulser :)

Ann Marita

Barnepleier/ fagarbeider på Sommerfuglene

Ann Marita er en sprudlende og engasjert dame. Hun er leken og elsker å tøyse og tulle og er alltid med på noe gøy. Hun har ett stort hjerte, er positiv og en gledesspreder i samspill med barna. Hun er kreativ og glad i å legge tilrette for gøyale og lærerike aktiviteter med barna. 

May Britt (Maya)

Fagarbeider på Gresshoppa

Maya er en sprek dame, som er glad i yoga og friluftsliv. Hun tilbringer gjerne en natt i hengekøyen i skogen og kurs i kart og kompass er på plass. Maya tok fagbrev i voksen alder og er svært engasjert og dedikert i jobben sin. Maya er varm og rolig og barna kryper gjerne opp på fanget for en klem og gode samtaler.

Anna

Barneveileder på Gresshoppa

Anna er en rolig, nær og utrolig omsorgsfull person. Hun er svært tilstede og har alltid en stor flokk med barn rundt seg både ute og inne. Anna er glad i sang og lærer gjerne bort noen polske barnesanger til barna. Det er alltid smil, latter og glede rundt henne og hun blir alltid med på det barna vil leke. Du kan se Anna rulle i gresset, ligge på bakken og studere småkryp eller gå på oppdagelsesjakt i skogen inne i barnehagen med barna. Ser du en stor flokk med barn, kan du være sikker på at Anna sitter midt i og er fullstedig oppslukt.

Monica

Barneveileder på Gresshoppa

Monica er en blid og positiv dame. Hun er super engasjert og en voksne som virkelig ser hvert enkelt barn. Monica er en varm, omsorgsfull og rolig voksenperson i samspillet med barna. Hun er løsningsorientert og fleksibel, og har alltid tid til de gode samtalene med barna.

Sanela

Barneveilder på Sommerfuglene

Sanela er vår eventyrer. Hun elsker og reise og har alltid masse fine bilder å vise frem. Sanela er en trygg og stabil voksen som har stålkontroll på det meste. Hun er veldig glad i samlingsstunder med barna og fanger alltid barnas nysgjerrighet og skaper engasjement.

Silje

Fagarbeider på Sommerfuglene

Silje er en engasjert og leken voksen. Hun er tilstede og genuint opptatt av å se barna, deres interesser og legge tilrette for deres undring og lek. Hun er morsom og sørger for mye latter og morro på avdelingen. Silje er ikke redd for å ta i et tak og ser muligheter rundt seg. Hun er en trygg og god voksen som barna gjerne søker for både lek, omsorg og trøst.

Marianne

Barneveileder på Marihøna

Marianne er en engasjert ansatt, som er veldig glad i hage og dyr. Hjemme har hun både sauer, høner og kaniner og barna på avdelingen får titte innom og hilse på :) Hun er en morsom person og latteren sitter løst. Marianne er en stabil og nær voksen og tar det meste som skjer på strak arm. Hun er kreativ og setter gjerne i gang med forminsgaktiviteter med barna :)

Cecilie

Fagarbeider på Marihøna

Cecilie er en dedikert ansatt som har ett brennende engasjement for relasjoner og sosialkompetanse. Hun er opptatt av faget og tar gjerne på seg ansvar for førskoelgruppe og språkgrupper. Hun er glad i trening og er ofte å se på SATS, og drar gjerne i gang "minirøris" med barna i barneagen.

Anette

Barneveileder på Edderkoppen

Anette er en er en tilstedeværende og rolig voksenperson for barna. Hun er svært kreativ og engasjert i barna og deres hverdag i barnehagen. Hun tar barna på alvor og er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst. Anette trives godt når hun får utfolde seg kreativt sammen med barna i ulike hverdagsaktiviteter, spesielt rollelek hvor hun er vanvittig god! Anette har en unik evne til å leve seg inn i lek og bringe inn nye elementer og inspirasjon.

Giedre

Barnehagelærer (på disp) på Edderkoppen

Giedre er en engasjert og kreativ dame. Hun setter i gang med spennende prosjekter og ingenting er for stort. Hun er ett rivhjern av en dame og har ett brennende engasjement for barn og deres utvikling og glede. Hun er leken og sier aldri nei til noe gøy med barna. Samtidig har hun alltid tid til en rolig stund med bøker, fortellinger eller gode samtaler og har alltid ett fang om noen trenger det.

Liz

Barneveileder på Maurtua

Liz er barnahgens handywoman og fikser og løser hva nå enn det måtte være. Hun ser aldri utfordringer, noen ting tar bare litt lengre tid. Liz elsker å være på tur og kan litt om det meste. Hun er ikke redd for noe og ingen spørsmål er vanskelige. Liz er den som forteller, skaper nysgjerrighet og undrer seg over det aller meste sammen med barna, og spør du henne får du alltid ett ærlig og lærrerikt svar. Hun er full av humor og latteren høres. Barna elsker å leke ute med Liz og de er ofte å finne oppe i ett tre, med hammer og spiker i hånden eller samlet rundt "Goggle" om de må undersøke noe sammen.

Marte E

Fagarbeider på Maurtua

Marte er barnehagens Lars Monsen :) Hun elsker friluftsliv og elsker å ta med barna på lengre turer i skog og mark. Hun er rolig men tydelig og glad i orden og struktur. Marte er en blid og positiv person som er oppmerksom både når det kommer til barna, kollegaer og foreldre.  Hun tar seg tid til gode samtaler og er en svært tilstedeværende voksen i samspill med barna.

Katarzyna

Barneveileder på Gresshoppa

Katarzyna er en svært tilstedeværende voksen og der Katarzyna er er barna. Hun har ett smittende humør og ingenting er vanskelig for henne. Sang, musikk og dans er noe hun er veldig glad i og det er ikke sjeldent hun engasjerer barna til litt disco. Hun er lyttende og engasjert og barna er utrolig glad i henne.

Mona

Vikar

Mona er en sprudlende og engasjert dame. Hun er å se på de fleste avdelinger og barna er svært glade i Mona. Hun er leken og sporty og er med på det aller meste, enten det er brettspill, tegning eller fotball. Mona elsker camping og liker godt å bruke tid der eller sammen med barnabarna sine :)

Kristina

Barnehagelærer på Sommerfuglene

Kristina er en varm, rolig og god omsorgsperson for barna. Hun finner alltid tid til de gode samtalene, engasjert i barnas utelek og er en som er opptatt av at alle blir sett og hørt.  Kristina er opptatt av enkeltbarnet og av at alle har en god hverdag i barnehagen. Kristina har alltid ett smil på lur og har alltid ett fang til de som trenger det.

Øyvind

Barnehagelærer på Marihøna

Øyvind er en trygg og omsorgsfull voksne for barna i barnehagen. Han er rolig men har en lun humor og ikke sjelden har han en vittig kommentar på lur. Han er vedlig tilstede for barna og barna søker ofte Øyvind for lek. Øyvind er vedlig tålmodig og tid er aldri en utfordring for han, det er jo ingenting som stenger. Barna får tid til undring, lek og utforsking sammen med Øyvind. Trenger barna en lekekamerat, en hånd og holde i, litt trøst eller ett fang er han alltid tilgjengelig.