Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Møglestu FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Elin Torjussen
Daglig leder

Tlf: 95 10 50 69
E-post: dl.moglestu@bhg.no
Møglestu FUS barnehage as

Møglestu FUS barnehage eies av Trygge Barnehager AS og driftes av FUS AS. Barnehagen startet opp i 2007, og er godkjent for 100 barn i alderen 1-6 år.

Vi har en fin beliggenhet på Møglestu i Lillesand med kort vei til flotte turområder. Vi har idrettsplass, svømmehall, lekeplasser, sentrumsområde, strand og sjø i nærheten, som vi bruker aktivt gjennom hele året sammen med barna.

Vi er stolte av å ha Lillesands beste åpningstider! Åpningstidene våre er fra kl. 06.45-17.15, og barnehagen er åpen hele sommeren.

Vi har drevet barnehagen i 13 år, og flere i personalet har vært med på hele reisen. Vi har dermed opparbeidet oss mye erfaring, og med mange fagutdannede har vi også en bred kompetanse i personalet. På vår interne medarbeiderundersøkelse scorer personalet 4,7 av 5. Dette viser at personalet trives og har det bra i jobben sin. Et godt arbeidsmiljø for personalet gir gode forutsetninger for at også barna får en god hverdag i barnehagen, med et godt og positivt klima rundt seg.  

Visjonen vår er : Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.

Våre satsingsområder er:

I tillegg har FUS-barnehagene en felles satsing som heter Barnet først (Tuning into kids og CLASS)

Arbeidsmetodene vi bruker er prosjektbasert læring og Circle of Security (COS).

COS handler om å skape trygge og gode relasjoner mellom voksen-barn for å oppnå en sterk og god tilknytning for barnet slik at det tør å utforske, leke og lære.

I tråd med COS gjennomfører vi derfor en foreldreaktiv tilvenning ved oppstart i barnehagen.

For at barn skal ha godt med energi til lek, utforskning og læring har vi vårt eget matkonsept FUS SmartMat som sikrer barna riktig og god næring gjennom dagen. Vi har fullkosttilbud som betyr at vi serverer frokost og to lunsjmåltider i løpet av dagen. Dette gjør vi med Lillesands laveste matpenger, nemlig bare 350kr i måneden.

Vi har også vår egen utegruppe i barnehagen. De går på tur 4 dager i uka til et eget område ved Gåsebakken. Der disponerer de en hytte som de kan trekke inn i om været bli altfor surt. Målet er å være ute hele dagen og leke og lære i naturen. Barna hviler i hengekøyer i trærne i løpet av dagen for å hente frem litt ekstra energi. De lager mat på bål hver dag og har en egen meny med turmat. 

Hos oss kommer barnet først!                         

Vi har ledige plasser fra høst 2020 og ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen til oss! Ta kontakt om du ønsker omvisning og informasjon.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Solgløtt
Avdelingsleder:
Lise Innstøy og Iben Ørbæk Kiland
Tlf: 99201530
solglott.moglestu@bhg.no
Havbris
Avdelingsleder:
Siv Risbruna og Stig Tangen
Tlf: 99201527
havbris.moglestu@bhg.no
Blikkstille
Avdelingsleder:
Jeanett Shirvani og Ewa Zygmunt Kocma
Tlf: 99201529
blikkstille.moglestu@bhg.no
Morgentåke
Avdelingsleder:
Trude Stordal og Linnea Fredriksen
Tlf: 99201528
morgentaake.moglestu@bhg.no
Duggfrisk
Avdelingsleder:
Frode Bjørkløw
Tlf: 99201531
duggfrisk.moglestu@bhg.no