Denne retten er perfekt på tur! I stedet for pølser legger du fiskepakker på rist over bålet eller grillen. De smaker saftig og godt, og spises bare med gaffel rett fra pakken. Denne oppskriften blir 10 porsjoner.
Ingredienser:
1600 g fiskefilet
8 ss smør
6 stk. gulrøtter i strimler
2 stk. purreløk i strimler
2 stk. brokkoli, hakket
2 stk. gul paprika i strimler
havsalt og nykvernet pepper etter smak
krydder og urter
Slik gjør du:
Legg grønnsakene på et aluminiumsfolieark. Legg et fiskestykke over grønnsakene. Krydre med salt og pepper, og legg 1 ss smør (tips: skjær smørflak med ostehøvel) eller 2 ss olivenolje på toppen. Pakk igjen foliepakken ved å samle alle hjørnene på toppen og krøll folien sammen til en «lukket skål» slik at kraften ikke renner ut under steking. Stek foliepakkene i ovn på 175◦ C i 15 – 20 minutter, eller like lenge på grillen på moderat varme.
Klokken er halv 12 og vi er klare til å sette oss ned ved bordet. Bleiene er nye, køen på toalettene er borte og hendene er gullende rene. De som treffer oss...
Les mer →Det er virkelig lykke blant barna i barnehagen når de får hjemmelaga tomatsuppe med makaroni. Barna elsker tomatsuppe, men mange ser ikke helt gleden rundt...
Les mer →Vi spiser alt for mye kjøtt og altfor lite grønt. Prøv denne kjøttfrie pizzaen.
Les mer →Smoothie er en flott måte å få i små kropper grønne blader. Ingefær styrker tarmfloraen, demper bittersmaken fra bladene, og gir smoothien en frisk smak.
Les mer →Det nye bygget til Vågsbygd FUS barnehage i Kristiansand, åpnet med brask og bram fredag 24.juni, med selveste ordfører Harald Furre til stede.
Les mer →